- 19 Ekim 2016
- 111
- 55
- 13
- 31
- Konu Sahibi SevdigiminMeyvesi
Gelin dertleselim nasıl olsa var bi derdimiz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun kuzummmm. sağlıkla kucağına alırsın inşallahPazartesi sezaryen olacağım :s
Ben hala deneme aşamasındayım daha tutturamadım çocuğuKızlar madem dertleşiyoruz size bi sorum var. Çocuğunuz var mı eşinizin ailesi çocuk için bi hazırlık yaptı mı?
Rabbim gönlüne göre sağlıklı bi bebek nasip etsin kuzum. Tez vakitte inşallahhhhh.Ben hala deneme aşamasındayım daha tutturamadım çocuğu![]()
İnşallahh rabbim isteyen herkese versinRabbim gönlüne göre sağlıklı bi bebek nasip etsin kuzum. Tez vakitte inşallahhhhh.
Amin inşallah.İnşallahh rabbim isteyen herkese versin
Amin Can'ım inşallah hepimiz vaktinde sağ Salim ve kolayca kavuşuruz bebeklerimizeAllah yardımcın olsun kuzummmm. sağlıkla kucağına alırsın inşallah
AminnAmin Can'ım inşallah hepimiz vaktinde sağ Salim ve kolayca kavuşuruz bebeklerimize![]()
Tipik bir davranış oldu Can'ım sanırım bu artık , eskidenmiş torunum olacak heyecanı , şimdi selam versem borçlu çıkarım durumu var sanırım , malum masraflı bir süreç .. çocuk olduğunda gelir altınını takıp giderler herhaldeKızlar neredeyse 4 aylık hamileyim ve eşimin ailesi hiç önemsemiyor. İlk torunları hemde. Şehir dışındalar hiç merak etmiyolar beni bebeği. Aradıklarında az para harcayın ve needen aramıyosun diye sitem edyolar. Bıktım. 4 ay önce evlendik düğünde de böyleydiler.
Çok zor bi durumdaymışsın ya Allah yardımcın olsun. Kızın da bebek daha anlayamaz da haliniAlti aylik hamileyim karnim cok ama cok büyüdü ve bunun daha dört ay beklemesi var. Daha da büyüyecek karnim ve nasil basa cikacagim bilmiyorum iki yasinda kizim da var hala benimle yatiyor.
Odasini ayirmayi düsünüyorum yeni yatak aldim kuracagim dua edin ne olur aglamadan yatsin odasinda bana cok alisti.
Fakat bu göbekle nefes alamiyorum üc kisi ayni yatakta yatarken.
Penguen gibi yürümeye basladim.
hamilelik bana cok zor geliyor her seferinde. Alti aya kadar zaten hep kustum, serum yedim.
Simdi düzeldim yemem icmem fazlasiyla iyi oldu simdide agirlastim.
Zor neresinden tutup anlatayim.
Düğünde bile para vermedler bize. Herşeyi eşim yaptı. Hiç bir beklentimiz yok ama ilk torun. Bi patik örmek bi yelek örmek bu kadar mı zor? Bi arayıp sormak bu kadar mı zor? Çok kırgınım beni düğün zamanı beni ve eşimi çok üzdü. O yüzden ben aramıyorum onu. Onun yüzüne de söyledik bu durumu. İnsan telafi etmek için yalndan bebeği merak bahanesiyle arar ama yok.. babaanne olcak ilk torunu ama ilgi alaka sıfır.Tipik bir davranış oldu Can'ım sanırım bu artık , eskidenmiş torunum olacak heyecanı , şimdi selam versem borçlu çıkarım durumu var sanırım , malum masraflı bir süreç .. çocuk olduğunda gelir altınını takıp giderler herhalde
Çok zor bi durumdaymışsın ya Allah yardımcın olsun. Kızın da bebek daha anlayamaz da haliniRabbim sana güç kuvvet versin.
Düğünde bile para vermedler bize. Herşeyi eşim yaptı. Hiç bir beklentimiz yok ama ilk torun. Bi patik örmek bi yelek örmek bu kadar mı zor? Bi arayıp sormak bu kadar mı zor? Çok kırgınım beni düğün zamanı beni ve eşimi çok üzdü. O yüzden ben aramıyorum onu. Onun yüzüne de söyledik bu durumu. İnsan telafi etmek için yalndan bebeği merak bahanesiyle arar ama yok.. babaanne olcak ilk torunu ama ilgi alaka sıfır.