- Emoji Skoru
- 31
- Puanlar
- 13
Çoğu arkadaşlar ablalarım biliyodu eşimle maddi olarak çok sıkıntılarımız vardı borçtan dolayı hiç bişi kalmıyordu elimize dün gece ağlıyodm çaresizlik kadar kötü bişi yok eşimde karşıma geçmiş uyuyordu akşam yedi buçuk civarı seslenip kalkmasını konuşmamız gerektiğini söyledim hiç umursamadı oralı olmadı ve bende en sonunda sesimi biraz yükselterek hem erkek hem kadın olmaktan çok yoruldum dayanacak gücüm kalmadı dedim bu direk kalkıp öyle mi dedi öyle dedim odaya gidip eşyalarını toplamaya başladı ve babasını aradı sesimi yükseltmem çaresizliktendi çocuklarımın yiyeceği olmadığında ben çaresiz olduğum için sürekli ağlarım çünkü ailem var am yok sahip çıkanım çocuklarına bakayım sen çalış diyenim yok bu zamana kadar hem anne hem baba oldum hep onlar için çabaladım ve babasını aradı çekti gitti napıcam bilmiyorum kiradayım üç evladım var biri 13e gircek biri dokuz biri bir buçuk yaşında neden üç çclcul demeyin olur mu ilk eşim bacağımdan bıcakşadı kafamı deldi buna benzer kemerle bile dayak yedim sebep farklı şeyler içiyordu kurtuldum dah sonra bu eşimi tanıdım ailemden görmediğim ilgiyi gördüm çocuklarıma babasının yapamadığı babalığı yapmaya çalıştığını görünce kandım inandım sonradan eşimin ilk evliliği çocuk istedi bebeğimiz oldu hatta hamileyken yani hatalarını yakaladım ve ince ince başladı herşey çocuk olunca dünyaya gelince birden kıyamet koptu daha önce kolon kanseri atlattm ve şimdi belirtilerim yine başladı namaza başladım uzun zaman oldu ilk defa isyan edercesine ağlayarak allahım ben kime naptım dedim tek derdim çocuklarım muhtaç olmasın onlar üzülmesin bunun için çabaladım hep lütfen akıl sağlığım gidicek evimin yakınında villa temizliğine gittim 6 oda üç katlı sil süpür yerleri elimle silip toz alıp çamaşır katladm elime 200 300 tl verdi şok oldum hiç bişi diyemeden çıktım ben çocuklarına bişiler alırım diyerek geçiştirdi işe gidemiyorum çocuklarım var ben napçam arkadaşlar sosyal hizmetlere başvuru yaptım red yardımlaşma red