• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleşelim mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

basak2222

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
31
Puanlar
13
Çoğu arkadaşlar ablalarım biliyodu eşimle maddi olarak çok sıkıntılarımız vardı borçtan dolayı hiç bişi kalmıyordu elimize dün gece ağlıyodm çaresizlik kadar kötü bişi yok eşimde karşıma geçmiş uyuyordu akşam yedi buçuk civarı seslenip kalkmasını konuşmamız gerektiğini söyledim hiç umursamadı oralı olmadı ve bende en sonunda sesimi biraz yükselterek hem erkek hem kadın olmaktan çok yoruldum dayanacak gücüm kalmadı dedim bu direk kalkıp öyle mi dedi öyle dedim odaya gidip eşyalarını toplamaya başladı ve babasını aradı sesimi yükseltmem çaresizliktendi çocuklarımın yiyeceği olmadığında ben çaresiz olduğum için sürekli ağlarım çünkü ailem var am yok sahip çıkanım çocuklarına bakayım sen çalış diyenim yok bu zamana kadar hem anne hem baba oldum hep onlar için çabaladım ve babasını aradı çekti gitti napıcam bilmiyorum kiradayım üç evladım var biri 13e gircek biri dokuz biri bir buçuk yaşında neden üç çclcul demeyin olur mu ilk eşim bacağımdan bıcakşadı kafamı deldi buna benzer kemerle bile dayak yedim sebep farklı şeyler içiyordu kurtuldum dah sonra bu eşimi tanıdım ailemden görmediğim ilgiyi gördüm çocuklarıma babasının yapamadığı babalığı yapmaya çalıştığını görünce kandım inandım sonradan eşimin ilk evliliği çocuk istedi bebeğimiz oldu hatta hamileyken yani hatalarını yakaladım ve ince ince başladı herşey çocuk olunca dünyaya gelince birden kıyamet koptu daha önce kolon kanseri atlattm ve şimdi belirtilerim yine başladı namaza başladım uzun zaman oldu ilk defa isyan edercesine ağlayarak allahım ben kime naptım dedim tek derdim çocuklarım muhtaç olmasın onlar üzülmesin bunun için çabaladım hep lütfen akıl sağlığım gidicek evimin yakınında villa temizliğine gittim 6 oda üç katlı sil süpür yerleri elimle silip toz alıp çamaşır katladm elime 200 300 tl verdi şok oldum hiç bişi diyemeden çıktım ben çocuklarına bişiler alırım diyerek geçiştirdi işe gidemiyorum çocuklarım var ben napçam arkadaşlar sosyal hizmetlere başvuru yaptım red yardımlaşma red

Açıkçası üzüldüm fakat yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun keşke bu kadar acele etmeseydin yaşadıkların zaten çok zormuş
Ayrıca babasını arayıp giden adamdan hayır bekleme
Çoçukların için mücadele et kimseye boyun eğme ..elbet bi hal çaresi bulunur umudunu kaybetme Sanada yazık o çocuklara da günah
Aklını başına topla sakinleş derim

Açıkçası üzüldüm fakat yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun keşke bu kadar acele etmeseydin yaşadıkların zaten çok zormuş
Ayrıca babasını arayıp giden adamdan hayır bekleme
Çoçukların için mücadele et kimseye boyun eğme ..elbet bi hal çaresi bulunur umudunu kaybetme Sanada yazık o çocuklara da günah
Aklını başına topla sakinleş derim
Dua edin olur mu güzel yorumunuz için Allah razı olsun

Allah yardımcın olsun...bunlari birazda eşinin düşünmesi gerekmiyor mu? Esin ek is yapsin gerekirse niye yatiyor 3 çocuk yaparken nasil karinlarini doyuracagini dusunmemis mi? Sende ara kayinpederi cocuklarin karni ac para gonder de oldu pasam cocugu yap zora geldim mi al cantayi git pislik herif..onun gibi vicdansiz olsam at cocuklari babasinin basina git annene derdim ama diyemiyorum çünkü annesin yapamazsin insan olan yapamaz zaten..

Allah yardımcın olsun...bunlari birazda eşinin düşünmesi gerekmiyor mu? Esin ek is yapsin gerekirse niye yatiyor 3 çocuk yaparken nasil karinlarini doyuracagini dusunmemis mi? Sende ara kayinpederi cocuklarin karni ac para gonder de oldu pasam cocugu yap zora geldim mi al cantayi git pislik herif..onun gibi vicdansiz olsam at cocuklari babasinin basina git annene derdim ama diyemiyorum çünkü annesin yapamazsin insan olan yapamaz zaten..
İki oğlum ilk eşimden bu küçük bebeğim bu eşimden ailesiyle görüşmüyorlardı yeni barıştılar küçücük yavruma bakamazlar eminim hiç bişi olmaz onlardan

Hiç bi zaman bırakmadım 😔 ilk eşim madde içerken bıcakşadı beni kadın sığınma evine bile büyük oğlumla gitmiştim iki yaşındaydı o zamanlar ben ailem gibi olamadım olmadım hiç bi zaman vicdansız hepsi benim ailemde şuanki eşimde

Verme zaten cocuk falan ama o cocuga bakacaklar oyle yada böyle..simdi olay taze bekle bakalim illa seninle iletisime geçecek evine dönecek

Hiç bi zaman bırakmadım 😔 ilk eşim madde içerken bıcakşadı beni kadın sığınma evine bile büyük oğlumla gitmiştim iki yaşındaydı o zamanlar ben ailem gibi olamadım olmadım hiç bi zaman vicdansız hepsi benim ailemde şuanki eşimde
Bide anlamadigim bu belediyeler valilikler bakanliklar sana yardim etmiyoda kime ediyolar ya üstünüze kayitli ev araba varda o yuzden mi acaba

Yok ablacım sigorta var diye yardım baglanmıyo sigorta karın doyuruyo sanki

2 çocuk büyümüş onlarla ailene sığamamışsın şimdi 3. var insan azıcık iyi seçimlee yapar çalışıp çocuklarına baksaydın onlar idare ederdi ne olacak şimdi

2 çocuk büyümüş onlarla ailene sığamamışsın şimdi 3. var insan azıcık iyi seçimlee yapar çalışıp çocuklarına baksaydın onlar idare ederdi ne olacak şimdi
İnanın bana ben çok doğru insan demiştim hatasını yakalayana kadar yakaladıktan sonra gerçek yüzünü gördüm çocuk olunca tam anlamıyla öğrendim ne olduğunu

Konuyu okumadan ne güzel yazmışsınız ya . Yorum yapmak zorunda değilsiniz okumadığınız bişeye guzel yazmışsınız .
neden üç çclcul demeyin olur mu ilk eşim bacağımdan bıcakşadı kafamı deldi buna benzer kemerle bile dayak yedim sebep farklı şeyler içiyordu kurtuldum dah sonra bu eşimi tanıdım ailemden görmediğim ilgiyi gördüm çocuklarıma babasının yapamadığı babalığı yapmaya çalıştığını görünce kandım inandım sonradan eşimin ilk evliliği çocuk istedi bebeğimiz oldu

Son düzenleme:
Hayat size ikinci bi şans vermıs ilk eşinizin elinden sağ kurtulmuşsunuz .cok üzüldüm yaşadıklarınıza

bu herifle evlenmeden önce çocuklarınızla nasıl yaşıyordunuz çalışıyor muydunuz yada aile yanında mıydınız ? Nasıl tanışıp evlendınız ne kadar sürdü tanışıklıgınız

Hayat size ikinci bi şans vermıs ilk eşinizin elinden sağ kurtulmuşsunuz .cok üzüldüm yaşadıklarınıza

bu herifle evlenmeden önce çocuklarınızla nasıl yaşıyordunuz çalışıyor muydunuz yada aile yanında mıydınız ? Nasıl tanışıp evlendınız ne kadar sürdü tanışıklıgınız
Ben kiradaydm yine uzun bi süre apartmanımda durumumu bilen ablalar vardı çocuğumla kabul edip temizliklerimi yapıyodm daha sonradan o temizliğine gittiğim abla taşınınca çocukla kimse kabul etmedi o zamanlar el emeğimi fazla veriyorlardı kiramı ödüyordum bide apartmanda merdiven siliyordum öyle geçindim hep o kadın taşındı kiramı ödeyemedim ev sahibi çık demeye başlayınca şuan ki eşimi kurtuluş yolu sandm

Çok iyiydi çocuklarımla bana ama hatalarını yakaladım hamileyken ortada bırakıp gitti beş gün ortadan kayboldu üzüntüden erkem doğum yaptım sütüm bir yudum bile gelmedi Kızılay’dan yardım istedim hep mama için ben çabaladıkça o beni hep ağlattı evden kovdu gecenin üçünde çenem titredi soğuktan kapının önünde oturdum bekledim saatlerce

Gitçek bi ailem olmadığı için hep sustum hadi ilk eşimden ayrıldım ikincide ayrılırsam kötü bilirler dedim anneme gidemedim üvey babam tecavüz etmeye kalktı bana annem hala o adamla babamı en az 9 10 yıldır sesini bile duymadım 4 yıl önce oldu üvey babamın konusu ve ben babama sosyal medyadan ulaşıp yazdım benim sorunum değil annene söyle yazdı diyorum ya benim hiç bi zaman ailem olmadı bende bu eşimi ailem bildim çok inadım kandım çok sevdim ama sevgi karın doyurmuyormuş herkes avucunun içine alana kadarmış

Ben kiradaydm yine uzun bi süre apartmanımda durumumu bilen ablalar vardı çocuğumla kabul edip temizliklerimi yapıyodm daha sonradan o temizliğine gittiğim abla taşınınca çocukla kimse kabul etmedi o zamanlar el emeğimi fazla veriyorlardı kiramı ödüyordum bide apartmanda merdiven siliyordum öyle geçindim hep o kadın taşındı kiramı ödeyemedim ev sahibi çık demeye başlayınca şuan ki eşimi kurtuluş yolu sandm
Boşanın , boşanmayacaksanız korunun . Üvey babanızdan da şikayetçi olun . Siz susunca değişmeyecek hiç bi şey belki başka bir kız çocuğunu kurtarırsınız . kendınızı suçlamayın insan kötü birinin elinden kurtulup ailede yüzüne bakmayınca karşısında ilk yüzüne güleni sığınacak liman zannediyor anlattığınıza göre maddi sıkıntılarda tetiklemiş geri kalanı. kendınızı suçlayacaksanız 2 çocukla ortada kalmış biri olarak 3.cocugu hangi cesaretle yaptın diyip suçlayın ama fayda etmez bu saatten sonra

Temizliğin bi sonu yok kendınıze , kendınızı geliştirebileceğiniz bi iş bakın .
küçüğe babannesi bakar mı ? Evden çıkan siz olmayın yerinizden kıpırdamadan kiranızı halledin çalışıp, çünkü yeni başlangıç sizi daha daha zora sokar destegınız olmadığı ıcın .sizi evden kovduğunda siz kapıda beklerken ilk eşinizden olan çocuklarınız nerdeydi sizi dışarı atıp çocukları bağrına basmamıstır herhalde .boşandıktan sonra kaymakamlığa gidin durumunuzu anlatın hızlı çözüme ulaştırırlar şuan eşiniz ve ssk olduğu için yardım taleplerınız onaylanmayacaktır

Boşanın , boşanmayacaksanız korunun . Üvey babanızdan da şikayetçi olun . Siz susunca değişmeyecek hiç bi şey belki başka bir kız çocuğunu kurtarırsınız . kendınızı suçlamayın insan kötü birinin elinden kurtulup ailede yüzüne bakmayınca karşısında ilk yüzüne güleni sığınacak liman zannediyor anlattığınıza göre maddi sıkıntılarda tetiklemiş geri kalanı. kendınızı suçlayacaksanız 2 çocukla ortada kalmış biri olarak 3.cocugu hangi cesaretle yaptın diyip suçlayın ama fayda etmez bu saatten sonra

Temizliğin bi sonu yok kendınıze , kendınızı geliştirebileceğiniz bi iş bakın .
küçüğe babannesi bakar mı ? Evden çıkan siz olmayın yerinizden kıpırdamadan kiranızı halledin çalışıp, çünkü yeni başlangıç sizi daha daha zora sokar destegınız olmadığı ıcın .sizi evden kovduğunda siz kapıda beklerken ilk eşinizden olan çocuklarınız nerdeydi sizi dışarı atıp çocukları bağrına basmamıstır herhalde .boşandıktan sonra kaymakamlığa gidin durumunuzu anlatın hızlı çözüme ulaştırırlar şuan eşiniz ve ssk olduğu için yardım taleplerınız onaylanmayacaktır
İlk eşimin görme günleri vardı ondaydı o akşam çocuklarım daha dün olduğu için nolcak bilmiyorum ama büyük konuşmak istemiyorum bidaha çocuk yapma gibi hataya düşmem asla Rabbim olmayana versin babaannesi bakmaz bacakların belim agrıyo diyo başka bildiği bişi yok bu olay olmadan belli süre önce onuda konuştum küçük bebeğim hiç durmuyor yerinde ben bakamam peşimde kosamam buna benzer bahaneler hep

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X