Dertleselim

Merhaba arkadaşlar :) bende ocak ayında bebişimi kaybettm düşük başladı kürtaj oldm içimde ölmüş. Sizden çok önemli bi ricam var hamile kalınca ilk İşiniz lütfen doktorunuzdan bütün tahlillerinizi isteyin. Cmv elisa kızamıkçık ve hayvandan bulaşan virüs vs hepsini isteyin. Benim doktorum istememişti. Ve bebeğimi cmv virüsü yüzünden kaybettm. Rabbim verdi rabbm aldı şikayetim yok asla olmazda ama lütfen siz dikkat edin.
Bende marttan beri deniyorum heniz bişicik yok :) bu ay ovulasyon kullandım, meğersem erken yumurtluyormşm da haberm yokmş :) değerlendirdik bat 1 haziran bekliyoruz bakalım :)
Sizde durumlar nedir varmı gelen giden hamiş olan :)

Merhaba arkadaslar benide araniza alirsaniz sevinirim bende 12. Aya girdimyani 1 yil bitti ve hala yok bu bir yil icinde 2 erken dusuk yaptim yani kimyasal dedikklerinden ve doktorum hsg rahim filminden bahsetti hem rahme ve tuplere bakiliormus hemde hamilelik sansini yuzde 50 artırdığını tespit etmisler dun yapildi ve sukurler olsun tuplerim acik rahimde temiz cikti şimdi doktorum 6 ay muddet verdi 6 ay kendim denicem cok uzun zaman gibi gelio bosu bosuna gececek gibi cunku bir yil icinde klomen catlatma ignesi vs ilaclarla olmadida simdi nasil olacak diye endisem var korkularim var hepimiz icin hayirlisi

Merhaba arkadaslar benide araniza alirsaniz sevinirim bende 12. Aya girdimyani 1 yil bitti ve hala yok bu bir yil icinde 2 erken dusuk yaptim yani kimyasal dedikklerinden ve doktorum hsg rahim filminden bahsetti hem rahme ve tuplere bakiliormus hemde hamilelik sansini yuzde 50 artırdığını tespit etmisler dun yapildi ve sukurler olsun tuplerim acik rahimde temiz cikti şimdi doktorum 6 ay muddet verdi 6 ay kendim denicem cok uzun zaman gibi gelio bosu bosuna gececek gibi cunku bir yil icinde klomen catlatma ignesi vs ilaclarla olmadida simdi nasil olacak diye endisem var korkularim var hepimiz icin hayirlisi
Öncelikli çok geçmiş olsun canım zor bir durum olmalı rabbim sabır versin aramıza hoş geldin ovulasyon testi denemenizi öneririm canïm karalıyïm ovulasyon testine başlığından bu konuda yardım alabilirsiniz. Hayırlısıyla Allah genişler Nasib etsin inşaallah :KK54:

Kızlar selam birşey sormak istiyorum. Adetime 5gun var ve bende 3gundur aşırı uyku ve halsizlik başladı birde sağ kasigimda batmalar oluyor ve ara sıra inceden bi bel ağrısı oluyor sizce hamile olabilir miyim

Kızlar selam birşey sormak istiyorum. Adetime 5gun var ve bende 3gundur aşırı uyku ve halsizlik başladı birde sağ kasigimda batmalar oluyor ve ara sıra inceden bi bel ağrısı oluyor sizce hamile olabilir miyim
Adete bes gun kala bu belirtiler olmaz diye dusunuyorum psikolojik bence

Canım şüpheleniyorsan erken gebelik testi al çünkü adet ve hamilelik belirtileri birbirine çok benzer oluyor

Bence adet gununu beklemelisin test icin ben adete bes gun kala kan testi yaptirmistim ve negatif cikti.hatta lazere bile gittim .sonra adet uc dort gun gecince test pozitif.tabi herkesde ayni olmayabilir

Hmm ben birde bu ay klomen kullandım ve ilişki günleri fln verdi Dr. Oyuzden belki bu ay tutmuştur diyorum ama uykusuzluk beni suphelendirdi

Ne yaptınız kizlar benim adet gunum 22siydi adet olmam gerekiyordu o gun test yaptim ama negatif malesef bekliyorum artik adet olmayi asilamaya baslicaz

Ne yaptınız kizlar benim adet gunum 22siydi adet olmam gerekiyordu o gun test yaptim ama negatif malesef bekliyorum artik adet olmayi asilamaya baslicaz
Hayırlısıyla Nasib etsin rabbim inşallah canım bizde bekliyoruz benim adet geçti bu dördüncü gün yarın sabah test yapım diyorum:eek:

İnşallah sen pozitifi gorursun canim belirtilerin varmi oncesinde test yapmadin dimi
Test yaptım ama yumurtlamadan 1 hafta sonra Suudi büyük ihtimalle göstermedi çok erken olduğu için canım belirti olarak bacak ağrısı kasıklarda sızlama göğüste ağrı var ama biliyorsun adettede benzer belirtiler oluyor amin canım saolasın inşallah görürüm herkese Nasib etsin rabbim ben de içinde:dua:

Back
X