- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.996
- 528
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Bizim burdaki düğünler 3 gün sürüyor köy düğünü olduğu için.Valla ben bu sorunu kökten çözdüm hiç bir akrabanın düğün kına nişan merasimlerine katılmıyorum. Eğer illaki gitmem gerekirse de takıyı takıp ayrılıyorum
HoşbuldukOooo Burhan geri dönmüşHoşgeldin yine ponçik dertlerinle gelmişsin
Ayy ben 5 dk dayanamıyorum 3 gün eziyet gibiBizim burdaki düğünler 3 gün sürüyor köy düğünü olduğu için.Öyle salon düğünü gibi değil.
Thug LifeKuzenin sünnet düğününe gitmemek için Kapadokya turuna katılmak mi? Daha kral hareket gormedim sanirim
Valla ben de anneme diyorum o altınlar gelmezse kıyametleri koparırım diye. Ama gel gör ki evlenmekten de vazgeçtim. Altınlara elveda.Biz evlendik ama annem hala akillanmadi bu konuda. Gider hala takar takıştırır. Bizim düğünlere nikahlara taktıklarının üçte biri gelmedi. Evlendikte biraz uzak kaldık bu konulardan her hafta bir merasim vardı bizde de yılın üç dört ayı.
Valla ben de anneme diyorum o altınlar gelmezse kıyametleri koparırım diye. Ama gel gör ki evlenmekten de vazgeçtim. Altınlara elveda.
En kötü derdimiz böyle olsunDerdiniz çok güzelmiş
Akrabaların bitmek bilmeyen sünnet, düğün kına nişan merasimlerinden yıldım artık. Yemin ederim gına geldi camı pencereyi açıp imdaaaat diye bağırasım var. Seneler öncesinde atanırsam kurtulurum diye hayaller kurarak ders çalışıyordum idealim gerçek oldu, idare müdürü olacağım halen bu baskıyı yaşıyorum. Sebepleri:
1- babam çalışmıyor emekli olmayı bekliyor, yani parası yok. Altın konusunda annem bizden para istiyor. Biriktirdiğim çeyrekleri vermekten kurudum. Araba almak istiyorum para biriktirmeye çalışıyorum bu gidişle rüyamda göreceğim.
2- Normalde topluma karışmaktan nefret eden biriyim sebebi de bulunduğum yerin aşırı dedikoducu olması. Geçen hafta kuzenimin sünnet merasimi vardı. Gitmemek için Kapadokya turuna katıldım. Yine maddi olarak bana külfet oldu.Neyse ki yeni bir yer görmüş oldum ufkum açıldı ona da eyv.
3- Mutlaka her düğün bayramda beni soruyorlar yani gitmesem de; Burhan nerde, niye gelmedi, gelseydi keşke, niye gelmiyor sorularına karşın annemin beni darlaması.
4-Gittiğim düğünlerde halay başı olmam beklentisi.
5- Yazın tatil olan bir işi yapıyor olmam
Her gün bir akrabanın davetiyesi geliyor. Anladığım kadarıyla bu sene evlilik patlaması var Burhan yine bekarus. Her düğünde bir tura katılsamülkenin yarısını gezerim diye planlıyorum. Hayırlısı be gülüm. Bu konuda muzdarip olan arkadaşlarla dertleşmek istiyorum
Dönüşümle kudurmuşsun diye yorumladım. Öfff hadi parazit yapma. Hakaret konusuna gelince ben hakaret etmedim kimseye, öncelikle sen benim erkek arkadaşıma hakaret ettin. Yaylan.Kuzum bence gereksiz yere kendini sıkıp, kendini yoruyorsun. Yetişkin, işi gücü olan kadınsın ailenle olsan bile. Bundan sonra ilk gittiğin düğünde, burada yaptığın gibi hamilelere kocalarıyla ilgili düşüncelerini söylersin, bir daha seni çağırmazlar. Sen de bol bol gezersin. Sonra özür dilersin, özür sonrası belki bana yaptığın gibi durduk yere hakaretler eder durursun onlara da. Seni iyice çağırmaktan vazgeçerler.
❌❌Sadece Bekarlar❌❌
Doğumdan sonra kolaylıkla kilolarımı vermem için dua eder misin canım çok büyük sevaba girersin 🌻 Insallah bebisini saglikla, kolaylikla, mutlukla kucagina alirsin. ❤ Dogumdan sonra eski halinden cok daha fit olursun cok amin 🤲www.kadinlarkulubu.com
Gıttıgım dugunlerde halay basi olmam beklentisiAkrabaların bitmek bilmeyen sünnet, düğün kına nişan merasimlerinden yıldım artık. Yemin ederim gına geldi camı pencereyi açıp imdaaaat diye bağırasım var. Seneler öncesinde atanırsam kurtulurum diye hayaller kurarak ders çalışıyordum idealim gerçek oldu, idare müdürü olacağım halen bu baskıyı yaşıyorum. Sebepleri:
1- babam çalışmıyor emekli olmayı bekliyor, yani parası yok. Altın konusunda annem bizden para istiyor. Biriktirdiğim çeyrekleri vermekten kurudum. Araba almak istiyorum para biriktirmeye çalışıyorum bu gidişle rüyamda göreceğim.
2- Normalde topluma karışmaktan nefret eden biriyim sebebi de bulunduğum yerin aşırı dedikoducu olması. Geçen hafta kuzenimin sünnet merasimi vardı. Gitmemek için Kapadokya turuna katıldım. Yine maddi olarak bana külfet oldu.Neyse ki yeni bir yer görmüş oldum ufkum açıldı ona da eyv.
3- Mutlaka her düğün bayramda beni soruyorlar yani gitmesem de; Burhan nerde, niye gelmedi, gelseydi keşke, niye gelmiyor sorularına karşın annemin beni darlaması.
Her gün bir akrabanın davetiyesi geliyor. Anladığım kadarıyla bu sene evlilik patlaması var Burhan yine bekarus. Her düğünde bir tura katılsamülkenin yarısını gezerim diye planlıyorum. Hayırlısı be gülüm. Bu konuda muzdarip olan arkadaşlarla dertleşmek istiyorum
Kuzum bence gereksiz yere kendini sıkıp, kendini yoruyorsun. Yetişkin, işi gücü olan kadınsın ailenle olsan bile. Bundan sonra ilk gittiğin düğünde, burada yaptığın gibi hamilelere kocalarıyla ilgili düşüncelerini söylersin, bir daha seni çağırmazlar. Sen de bol bol gezersin. Sonra özür dilersin, özür sonrası belki bana yaptığın gibi durduk yere hakaretler eder durursun onlara da. Seni iyice çağırmaktan vazgeçerler.
❌❌Sadece Bekarlar❌❌
Doğumdan sonra kolaylıkla kilolarımı vermem için dua eder misin canım çok büyük sevaba girersin 🌻 Insallah bebisini saglikla, kolaylikla, mutlukla kucagina alirsin. ❤ Dogumdan sonra eski halinden cok daha fit olursun cok amin 🤲www.kadinlarkulubu.com
Akrabaların bitmek bilmeyen sünnet, düğün kına nişan merasimlerinden yıldım artık. Yemin ederim gına geldi camı pencereyi açıp imdaaaat diye bağırasım var. Seneler öncesinde atanırsam kurtulurum diye hayaller kurarak ders çalışıyordum idealim gerçek oldu, idare müdürü olacağım halen bu baskıyı yaşıyorum. Sebepleri:
Eğitimci olarak idareci olmayı planlıyorumBen de idare müdürü olmasına inanmadım. Konu sahibi kendisini gerçekten burhan altıntop sanmaya başlamış olabilir. Düğünler tokat'ta mıydı?
Başka türlü araba alamayacağım gibi bebişimHemen bir kredi çekmelisin bence. Yoksa bu akrabalar yer senin altınları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?