Dertleşme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Burhan Burhanitto

🧿İt ürür, kervan işinde gücünde 🧿
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
11.874
52.996
528
Edit: Tartışmayla ilgili son yorumumu okuyun.

Akrabaların bitmek bilmeyen sünnet, düğün kına nişan merasimlerinden yıldım artık. Yemin ederim gına geldi camı pencereyi açıp imdaaaat diye bağırasım var. Seneler öncesinde atanırsam kurtulurum diye hayaller kurarak ders çalışıyordum idealim gerçek oldu, idare müdürü olacağım halen bu baskıyı yaşıyorum. Sebepleri:
1- babam çalışmıyor emekli olmayı bekliyor, yani parası yok. Altın konusunda annem bizden para istiyor. Biriktirdiğim çeyrekleri vermekten kurudum. Araba almak istiyorum para biriktirmeye çalışıyorum bu gidişle rüyamda göreceğim.
2- Normalde topluma karışmaktan nefret eden biriyim sebebi de bulunduğum yerin aşırı dedikoducu olması. Geçen hafta kuzenimin sünnet merasimi vardı. Gitmemek için Kapadokya turuna katıldım. Yine maddi olarak bana külfet oldu. Neyse ki yeni bir yer görmüş oldum ufkum açıldı ona da eyv.
3- Mutlaka her düğün bayramda beni soruyorlar yani gitmesem de; Burhan nerde, niye gelmedi, gelseydi keşke, niye gelmiyor sorularına karşın annemin beni darlaması.
4-Gittiğim düğünlerde halay başı olmam beklentisi.
5- Yazın tatil olan bir işi yapıyor olmam

Her gün bir akrabanın davetiyesi geliyor. Anladığım kadarıyla bu sene evlilik patlaması var Burhan yine bekarus. Her düğünde bir tura katılsam ülkenin yarısını gezerim diye planlıyorum. Hayırlısı be gülüm. Bu konuda muzdarip olan arkadaşlarla dertleşmek istiyorum

Son düzenleme:
Valla ben bu sorunu kökten çözdüm hiç bir akrabanın düğün kına nişan merasimlerine katılmıyorum. Eğer illaki gitmem gerekirse de takıyı takıp ayrılıyorum
Bizim burdaki düğünler 3 gün sürüyor köy düğünü olduğu için. Öyle salon düğünü gibi değil.

Biz evlendik ama annem hala akillanmadi bu konuda. Gider hala takar takıştırır. Bizim düğünlere nikahlara taktıklarının üçte biri gelmedi. Evlendikte biraz uzak kaldık bu konulardan her hafta bir merasim vardı bizde de yılın üç dört ayı.

Valla ben de anneme diyorum o altınlar gelmezse kıyametleri koparırım diye. Ama gel gör ki evlenmekten de vazgeçtim. Altınlara elveda.

Kuzum bence gereksiz yere kendini sıkıp, kendini yoruyorsun. Yetişkin, işi gücü olan kadınsın ailenle olsan bile. Bundan sonra ilk gittiğin düğünde, burada yaptığın gibi hamilelere kocalarıyla ilgili düşüncelerini söylersin, bir daha seni çağırmazlar. Sen de bol bol gezersin. Sonra özür dilersin, özür sonrası belki bana yaptığın gibi durduk yere hakaretler eder durursun onlara da. Seni iyice çağırmaktan vazgeçerler.

Dönüşümle kudurmuşsun diye yorumladım. Öfff hadi parazit yapma. Hakaret konusuna gelince ben hakaret etmedim kimseye, öncelikle sen benim erkek arkadaşıma hakaret ettin. Yaylan.

Gıttıgım dugunlerde halay basi olmam beklentisi

Ben de idare müdürü olmasına inanmadım. Konu sahibi kendisini gerçekten burhan altıntop sanmaya başlamış olabilir. Düğünler tokat'ta mıydı?

Hemen bir kredi çekmelisin bence. Yoksa bu akrabalar yer senin altınları.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…