Bu kadar tepki verdiğinize göre birikmiş bir şeyler olduğun inanmak istiyorum. yoksa izlediği videodan dolayı bu kadar büyük tepki vermezsinizSelamun aleykum hanımlar
Birşey danışacağım sizlere
6 yıllık evli 2 Cocuk sahıbıyım. Eşimle iyi giden evliliğimiz var. Yada ben oyle sanıyorum. Geçenlerde uyuya kalmıs bende telefonuna bakıverıyım dedım. Aslında meraktan yada can sıkıntısı. Seytan ya illa aklıma bısıler getirecek. İnsatgram sayfasında begenılerıne bakıyordum. Bir kız dans ediyor onu begenmış. Bende kendime attım. Daha oncede bu gıbı seylerı yaslayıp affetmısımdır cunkı hep inkar etti. Sabahta işe gidecek bırz sırnaşıp benı uyandırdı. Bende tepkili olaraktan bana gondedıgın videoyu begenmıssın dedm. Oda Bı bagrıs cagrıs ben izlemiyorum. Ole seyler kac defa daha solıcem dedı. Gecerken elim carpmıs tir. Nıe bakım ile seyler fln dedı. 4 gun oldu konusmuyoruz. Çiçek yollamış bana kabul etmedim. Bılmıorum ya ben ne zaman elime onun telefonunu alsam mutlaka bısı cıkıyor onume.... Sizce nasıl Bı yol izlemeliyim.bu arada bndede acayip bir umursamamazlık basladı. Şuan tek dusundugum şey kendim ve cocuklarım.
Bisanmayacaksaniz karşılıklı huzurunuzu kaçırmayın boşuna.Selamun aleykum hanımlar
Birşey danışacağım sizlere
6 yıllık evli 2 Cocuk sahıbıyım. Eşimle iyi giden evliliğimiz var. Yada ben oyle sanıyorum. Geçenlerde uyuya kalmıs bende telefonuna bakıverıyım dedım. Aslında meraktan yada can sıkıntısı. Seytan ya illa aklıma bısıler getirecek. İnsatgram sayfasında begenılerıne bakıyordum. Bir kız dans ediyor onu begenmış. Bende kendime attım. Daha oncede bu gıbı seylerı yaslayıp affetmısımdır cunkı hep inkar etti. Sabahta işe gidecek bırz sırnaşıp benı uyandırdı. Bende tepkili olaraktan bana gondedıgın videoyu begenmıssın dedm. Oda Bı bagrıs cagrıs ben izlemiyorum. Ole seyler kac defa daha solıcem dedı. Gecerken elim carpmıs tir. Nıe bakım ile seyler fln dedı. 4 gun oldu konusmuyoruz. Çiçek yollamış bana kabul etmedim. Bılmıorum ya ben ne zaman elime onun telefonunu alsam mutlaka bısı cıkıyor onume.... Sizce nasıl Bı yol izlemeliyim.bu arada bndede acayip bir umursamamazlık basladı. Şuan tek dusundugum şey kendim ve cocuklarım.
Üstad şimdi bu biraz da dansa bağlı direk dansı mı acaba , yoksa bizim yörelerden miDans eden kız izledi diye mi bu kadar tantana?
Bence fark etmez. Karısı direk dansı yapıyor da adam onun yerine başkalarını mı izlemek istiyor? Hayır. O zaman sorun yokÜstad şimdi bu biraz da dansa bağlı direk dansı mı acaba , yoksa bizim yörelerden mi
Yok ağzından öbmüşdans eden kıza aşık mı olmuş
DöktürüyoruzBence fark etmez. Karısı direk dansı yapıyor da adam onun yerine başkalarını mı izlemek istiyor? Hayır. O zaman sorun yok
Baskaları begeneceksek ne diye evliyiz farklı fantezileri benım bılmedıgım varsa orasını bılemem...Dans eden kiz izlemek suc mu yav? E siz de dans eden adamlari begenin nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?