Dertleşmek evliler

Maria_2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
98
16
88
36
Selamun aleykum hanımlar
Birşey danışacağım sizlere
6 yıllık evli 2 Cocuk sahıbıyım. Eşimle iyi giden evliliğimiz var. Yada ben oyle sanıyorum. Geçenlerde uyuya kalmıs bende telefonuna bakıverıyım dedım. Aslında meraktan yada can sıkıntısı. Seytan ya illa aklıma bısıler getirecek. İnsatgram sayfasında begenılerıne bakıyordum. Bir kız dans ediyor onu begenmış. Bende kendime attım. Daha oncede bu gıbı seylerı yaslayıp affetmısımdır cunkı hep inkar etti. Sabahta işe gidecek bırz sırnaşıp benı uyandırdı. Bende tepkili olaraktan bana gondedıgın videoyu begenmıssın dedm. Oda Bı bagrıs cagrıs ben izlemiyorum. Ole seyler kac defa daha solıcem dedı. Gecerken elim carpmıs tir. Nıe bakım ile seyler fln dedı. 4 gun oldu konusmuyoruz. Çiçek yollamış bana kabul etmedim. Bılmıorum ya ben ne zaman elime onun telefonunu alsam mutlaka bısı cıkıyor onume.... Sizce nasıl Bı yol izlemeliyim.bu arada bndede acayip bir umursamamazlık basladı. Şuan tek dusundugum şey kendim ve cocuklarım.

Bu kadar tepki verdiğinize göre birikmiş bir şeyler olduğun inanmak istiyorum. yoksa izlediği videodan dolayı bu kadar büyük tepki vermezsiniz

Aslında hepimiz sanal ortamda karşımıza çıkan çoğu şeyi izlemiyormuyuz belkide dediği gibi ilerlerken yanlıkla dokunmuş olamazmı.Kendimden örnek vereyim bazen bir profile bakarken yanlışlıkla arkadaşlık isteği bile gönderdiğim olmuştur.

Bisanmayacaksaniz karşılıklı huzurunuzu kaçırmayın boşuna.

Eşinize hiç güvenmiyor musunuz? İnstagramda meşhur olan kızların videosunu izlemekte ne sorun olabilir ki? Saplantılı şekilde sürekli izlemiyorsa merak edip izlemiş olabilir. Ben de arkadaşların gönderdiği güzel vücutlu erkeklerin spor yaparkenki videolarını izliyorum mesela. Her evliliğin dinamiği farklı tabi ama sadece bi video yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…