Dertleşmek evliler

Ayrıca sokakta sizin kocanız veya sevgiliniz bir kadına o şekilde baksa kıyamet kopar.
Videoyu gördüğünüze emin misiniz?
Videoda fantezi iç çamaşırı giyip direk dansı yapan kadınlar yok, alt tarafı dans eden bir kadın var, bunu bu kadar büyütmek neden? O zaman dışarı çıkarken kocanızın gözlerini bağlayın zira sokakta bir sürü videodaki kız gibi güzel kız var.

Bu bir aldatma sayılmaz mı yani
Aldatma
Ben kacıeıyorsam tadını o napıyor peki hanımlar herseye goz yummak zorunda ı kalmalıyım
Göz yumma
Ama boylede nebılım ya evlilik ı yurur sadece evlat ıcın
Çocuklar için evlilik yürütme
Hele şükür bırıkmıslık ıste bu nekdr genıs kadınlar var anlam veremiyorum demkkı eşleri baska kadınlardan zevk alsa oturup ızlıcekler tuhaf
Geniş kadınlar

Ben desteksiz konuşmam sevgili konu sahibi.

Off olayı nereye getirdiniz herkes kendine gore yorumlar saygılı olun

Degılsemde bu sızı ilgilendirmiyor artk

Hanfendi size hak verdim, sizle hempati yabtım. Niye sinirleniyorsunuz?
Bu geniş gadınlar sizin sinirinizi bozmuş. Yorum yabmayın ya! Siziğ ilgilendirmiyor arkadaşım kadın buraya konu açtı sizlerdeğ bura üyesiniz diye niye sizi ilgilendiriyor alla alla.
Çok haklısınız hanfendi. Biraz gücendim size ama geniş bir gadın değilim, bence ben yorum yababilirim.

Ilk baştaki yorumlar hep dalga. O kadar dalga geçtikten sonra çözüm üretmenin ne faydası var ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…