Dertleşmek evliler

Belkıde guvenmıyorum daha oncelerıde bu tarz seylerı yakaldıgım ıcın guven noktası kırıldı herhalde ebende

Evli değilim ama yine de cevaplamak istedim. Böyle şeyler yüzünden neden huzurunuzu kaçırıyorsunuz, izlemiş sadece. Ancak bana başka şeylere dolup bunu sorun etmişsiniz gibi geldi. Üzmeyin kendinizi, izlese ne olacak sonuçta sizi aldatmamış.

Baskaları begeneceksek ne diye evliyiz farklı fantezileri benım bılmedıgım varsa orasını bılemem...
Geçen akşam Kırmızı odayı izliyoruz Tülin Özen için su gibi kadın yaaaa dedim ağzımı yaya yaya eşimde aynen valla dedi
ben şok
3 4 sn Soğuk rüzgarlar esti kızardı bozardı ben kahkaha attım bari yüzüme yüzüme söyleme be adam bknz benim durum daha vahim

Bende çok severim seksi kadın izlemeyi
Hatta erotik filmi ben izleyelim derim.
Ne var bunda ?
Adam sizin sonucunda

Madem bu kadar kıskançsınız sosyal medyada ne işiniz var?

Baskaları begeneceksek ne diye evliyiz farklı fantezileri benım bılmedıgım varsa orasını bılemem...
E vardır tabi ki fantezileri. Sizin yok mu? Her fantezimizi eşlerimizle paylaşmıyoruz bazen. Olur yani öyle şeyler. Fanteziye bile gerek yok, denk gelmiş hoşuna gitmiş izlemiştir.

kız izlesin nolcak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…