- 2 Ocak 2025
- 85
- 13
- 3
- 35
- Konu Sahibi zeynepokcuy
Eşimi seviyorum öncelikle onunda beni sevdiğini düşünüyorum fakat bazen tartışmalarımız veya gereksizce birbirimizi kirdigimiz oluyor mesela eşim ufak bir şeyde beni elestirebiliyor söyle yapsaydın gibi bu basit birşey şu an aklıma gelmedi son zamanlar bunu aştık gerçi ama bazen kendimi eşim mutlu olsun diye veya benden uzaklaşmasın diye onun isteklerine veya beklentilerine tamam diyorum kaynanama gidilecekse gitmişizdir yani gitmek istemedigim cok nadir olmuştur hep tamam demişimdir birçok kez de kaynanam tarafından olumsuz laf da duydum yani aslında onun da kötü biri olmadığını biliyorum ama kirildigim noktalar oldu bir keresinde doğumdan sonraki kırk kontrolumde bebeğimi o sıra çocuk doktoruna da götürmüştük çocuğumun kaka rengini doktora gösterip normal mi diye sordum çok gazlı cok ağlayan bir bebekti o bunu doktora gösterdim diye kendim için de doktorun yanına girecekken ne biçim annesin gösterilir mi gibi bir laf etti cok canım sıkılmıştı ben anne beni eleştirme diye cevap verdim eşim de söyledi ama net bir tavır da çizmedi neyse. Kilomda vardi doğumdan sonra devam etti bir süre basen bölgem biraz geniş esimin yengesine o kadar ayakta kilo veremiyor dedi buna da çok kırıldım eşime anlattım uyardı annesini ama bazen eşimin sınır cizemedigini dusunuyorum eşimin ablası da bebeğime kahvaltıda çay vermek istedi ben izin vermedim bebeğim 9 aylıktı başladı ablası beni kahvaltı sofrasında eleştirmeye biraz esnek ol insanlar birşey vermek istedi diye kalbini kırma annemin de kalbini kırma gibisinden nasihat verdi kendince ama cok uzattı eşim ablasını hiç uyarmadi sonrasında kavga ettik eşimle de eşim mutlu olsun diye onun ailesine iyi davranmak zorundaymışım hep ben alttan almak zorundaymışım gibi hissediyorum eşimle kavga ederken de bazen ağır konuşuyoruz birbirimize ben de sinirli bir yapım var ama ben kavga da kırıcı oluyorum normal zamanlarda kırıcı konusmuşlugum yoktur ama eşim durup dururken de beni kırabiliyor bir keresinde kavga yatıştıktan sonra otururken beni kendinden uzaklaştırma gibi birşey söyledi ben çok üzülmüştüm bazen aktaramiyor aslında tam söylemek istediğini veya kendini düzgün ifade edemiyor kelime konusunda ona da veriyorum ama bilmiyorum ya eşimin ailesi benden daha fazla değerli gibi geliyor bilmiyorum dertleşmek istedim arkadaşlar