Hannaz Nirvana Pro Üye 29 Aralık 2015 8.774 260.594 598 16 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hannaz #1 Canım çok yanıyor . Böyle dümdüz girdim kusuruma bakmayın . Nasılsınız ? Geceden beri susup susup ağlıyorum . Benim hâlim böyle arkadaşlar . Kaç kere gururum kırıldı bilmiyorum , kaç kere söylemek istediklerimi söyleyemedim , korktum , bastırıldım , sindirildim bilmiyorum . Darmadağınığım , geçmişte yaşadıklarımı aklımdan çıkaramıyorum . Şimdi bile ağlıyorum çok özür dilerim . Yazmak dertleşmek istedim .
Canım çok yanıyor . Böyle dümdüz girdim kusuruma bakmayın . Nasılsınız ? Geceden beri susup susup ağlıyorum . Benim hâlim böyle arkadaşlar . Kaç kere gururum kırıldı bilmiyorum , kaç kere söylemek istediklerimi söyleyemedim , korktum , bastırıldım , sindirildim bilmiyorum . Darmadağınığım , geçmişte yaşadıklarımı aklımdan çıkaramıyorum . Şimdi bile ağlıyorum çok özür dilerim . Yazmak dertleşmek istedim .
T tubaask Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2021 1.890 5.018 78 38 16 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hannaz #2 Hannaz .!.: Canım çok yanıyor . Böyle dümdüz girdim kusuruma bakmayın . Nasılsınız ? Geceden beri susup susup ağlıyorum . Benim hâlim böyle arkadaşlar . Kaç kere gururum kırıldı bilmiyorum , kaç kere söylemek istediklerimi söyleyemedim , korktum , bastırıldım , sindirildim bilmiyorum . Darmadağınığım , geçmişte yaşadıklarımı aklımdan çıkaramıyorum . Şimdi bile ağlıyorum çok özür dilerim . Yazmak dertleşmek istedim . Genişletmek için tıkla... Neden bu kadar üzgünsün.. derdin nedir
Hannaz .!.: Canım çok yanıyor . Böyle dümdüz girdim kusuruma bakmayın . Nasılsınız ? Geceden beri susup susup ağlıyorum . Benim hâlim böyle arkadaşlar . Kaç kere gururum kırıldı bilmiyorum , kaç kere söylemek istediklerimi söyleyemedim , korktum , bastırıldım , sindirildim bilmiyorum . Darmadağınığım , geçmişte yaşadıklarımı aklımdan çıkaramıyorum . Şimdi bile ağlıyorum çok özür dilerim . Yazmak dertleşmek istedim . Genişletmek için tıkla... Neden bu kadar üzgünsün.. derdin nedir
IcimdekiSonsuzDeniz Bogazdaerguvanlaraselamlar,bengelmedenuyumasinlar. Kayıtlı Üye 13 Eylül 2015 21.891 68.786 598 29 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hannaz #3 Hannaz .!.: Canım çok yanıyor . Böyle dümdüz girdim kusuruma bakmayın . Nasılsınız ? Geceden beri susup susup ağlıyorum . Benim hâlim böyle arkadaşlar . Kaç kere gururum kırıldı bilmiyorum , kaç kere söylemek istediklerimi söyleyemedim , korktum , bastırıldım , sindirildim bilmiyorum . Darmadağınığım , geçmişte yaşadıklarımı aklımdan çıkaramıyorum . Şimdi bile ağlıyorum çok özür dilerim . Yazmak dertleşmek istedim . Genişletmek için tıkla... Ağlaya ağlaya iyileseceksin hannaz,içinin tortuları yikanacak,hatırladıkça ağlayacaksın,kalıntılar eriyip gidecek böyle böyle.Baska bir yolu yok,olsa da ben bilmiyorum:/
Hannaz .!.: Canım çok yanıyor . Böyle dümdüz girdim kusuruma bakmayın . Nasılsınız ? Geceden beri susup susup ağlıyorum . Benim hâlim böyle arkadaşlar . Kaç kere gururum kırıldı bilmiyorum , kaç kere söylemek istediklerimi söyleyemedim , korktum , bastırıldım , sindirildim bilmiyorum . Darmadağınığım , geçmişte yaşadıklarımı aklımdan çıkaramıyorum . Şimdi bile ağlıyorum çok özür dilerim . Yazmak dertleşmek istedim . Genişletmek için tıkla... Ağlaya ağlaya iyileseceksin hannaz,içinin tortuları yikanacak,hatırladıkça ağlayacaksın,kalıntılar eriyip gidecek böyle böyle.Baska bir yolu yok,olsa da ben bilmiyorum:/
IcimdekiSonsuzDeniz Bogazdaerguvanlaraselamlar,bengelmedenuyumasinlar. Kayıtlı Üye 13 Eylül 2015 21.891 68.786 598 29 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hannaz #4 tubaask .!.: Neden bu kadar üzgünsün.. derdin nedir Genişletmek için tıkla... Derdinden kurtuldu arkadaşımız da,şokundan kurtulamadı
tubaask .!.: Neden bu kadar üzgünsün.. derdin nedir Genişletmek için tıkla... Derdinden kurtuldu arkadaşımız da,şokundan kurtulamadı
DEMRE Popüler Üye Pro Üye 12 Haziran 2020 2.112 7.281 108 29 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hannaz #5 IcimdekiSonsuzDeniz .!.: Derdinden kurtuldu arkadaşımız da,şokundan kurtulamadı Genişletmek için tıkla... Ne kadar doğru ifade etmissiniz
IcimdekiSonsuzDeniz .!.: Derdinden kurtuldu arkadaşımız da,şokundan kurtulamadı Genişletmek için tıkla... Ne kadar doğru ifade etmissiniz
T tubaask Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2021 1.890 5.018 78 38 30 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hannaz #6 IcimdekiSonsuzDeniz .!.: Derdinden kurtuldu arkadaşımız da,şokundan kurtulamadı Genişletmek için tıkla... Ne şoku
IcimdekiSonsuzDeniz .!.: Derdinden kurtuldu arkadaşımız da,şokundan kurtulamadı Genişletmek için tıkla... Ne şoku
Hannaz Nirvana Pro Üye 29 Aralık 2015 8.774 260.594 598 31 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hannaz #7 İyiyim arkadaşlar İyileşiyorum
Namutenahii "Direnenler yaşar" Kayıtlı Üye 13 Ekim 2016 3.680 6.546 158 31 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hannaz #8 Ne olduğunu bilmiyorum ama, iyileşince eskisinden daha güçlü daha iyi olacaksın.
Mrcap11 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2021 301 416 23 31 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hannaz #9 Herkesin derdi, imtihanı çok farklı.... Allahim hepimizin içine ferahlık versin.
O Osirius Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Mart 2015 10.362 24.795 598 1 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hannaz #10 Hannaz .!.: İyiyim arkadaşlar İyileşiyorum Genişletmek için tıkla... Hannaz ,seni bir konudan hatırlıyorum,umarım dertlesmek istediğin konu o değildir,düzelmiştir? Lütfen eşimle alakalı değil de
Hannaz .!.: İyiyim arkadaşlar İyileşiyorum Genişletmek için tıkla... Hannaz ,seni bir konudan hatırlıyorum,umarım dertlesmek istediğin konu o değildir,düzelmiştir? Lütfen eşimle alakalı değil de
Hannaz Nirvana Pro Üye 29 Aralık 2015 8.774 260.594 598 1 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hannaz #11 Parislikedi .!.: Hannaz ,seni bir konudan hatırlıyorum,umarım dertlesmek istediğin konu o değildir,düzelmiştir? Lütfen eşimle alakalı değil de Genişletmek için tıkla... Vefat etti eşim ..
Parislikedi .!.: Hannaz ,seni bir konudan hatırlıyorum,umarım dertlesmek istediğin konu o değildir,düzelmiştir? Lütfen eşimle alakalı değil de Genişletmek için tıkla... Vefat etti eşim ..
Hannaz Nirvana Pro Üye 29 Aralık 2015 8.774 260.594 598 1 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hannaz #12 Mrcap11 .!.: Herkesin derdi, imtihanı çok farklı.... Allahim hepimizin içine ferahlık versin. Genişletmek için tıkla... Amiiiin
Mrcap11 .!.: Herkesin derdi, imtihanı çok farklı.... Allahim hepimizin içine ferahlık versin. Genişletmek için tıkla... Amiiiin
Hannaz Nirvana Pro Üye 29 Aralık 2015 8.774 260.594 598 1 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hannaz #13 Namutenahii .!.: Ne olduğunu bilmiyorum ama, iyileşince eskisinden daha güçlü daha iyi olacaksın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ediyorum
Namutenahii .!.: Ne olduğunu bilmiyorum ama, iyileşince eskisinden daha güçlü daha iyi olacaksın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ediyorum
O Osirius Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Mart 2015 10.362 24.795 598 1 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hannaz #14 Hannaz .!.: Vefat etti eşim .. Genişletmek için tıkla... Basın sagolsun özür dilerim ben bilmiyordum
IcimdekiSonsuzDeniz Bogazdaerguvanlaraselamlar,bengelmedenuyumasinlar. Kayıtlı Üye 13 Eylül 2015 21.891 68.786 598 2 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hannaz #15 Parislikedi .!.: Basın sagolsun özür dilerim ben bilmiyordum Genişletmek için tıkla... Uzulmeyin,bu Hannazin hayatını kurtardı,kızma bana Hannaz,bilgilendirmek istedim
Parislikedi .!.: Basın sagolsun özür dilerim ben bilmiyordum Genişletmek için tıkla... Uzulmeyin,bu Hannazin hayatını kurtardı,kızma bana Hannaz,bilgilendirmek istedim