• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dertleşmek isteyen var mı

Mralm bzuk oldugnda anlıyor bikere tartşıp evdn çıktım o derece artk neye üzüldgmü anlıyor sen nerdensin canım

Ben istanbul.Ezdirme kendini okadar ya evden cikarirsa da cikarsin.gerekirse okullarinizi dondurursunuz ne bileyim kit kanaat gecinirsiniz ama huzurlu olursunuz..

Eşim 28 ben 23.karşı çktılar hatta izin vermiyolardı.ama ben okuycgmı bildikleri için ses çkarmadılar

anladmm yaslarınız da küçük değilmiş.

el evinde ne yapsan batar yapmasan da batar. Allah yardımcın olsun dicek bişey bulamıyorum.

Senin de kocanin da yaslari kucuk, ikiniz de okuyosunuz, alel acele evlenip kaynana yaninda yasayacak ne vardi.. Simdi mis gibi anaciginin evinde sefa surup bi yandan okulunu okuyup, bos vakitlerinde de sevgilinle gezip tozardin..

Durmadan karışıyor bilmişlik yapıyo çok eşimin yanında o pantaln dar dglmi diyo mesela.düsün bilerek diyo oo neler var

Ben de senin gibi öğrenciyken evlendim, ,ustelik yaşım da senden daha küçüktü. 3-3.5 senemi evliyken okudum. ben istedim evlenmeyi ve evlendim de, ama kayinvalide yanina gidecek olsaydim kesinlikle dusunmezdim. Kendi evinde sen eşin ders calisirdiniz isinize giderdiniz yemeginiz olursa yer olmazsa disardan yerdiniz temizlik gec oluversin bir sey olmaz ama kayinvalide yaninda olmaz bunlar işte..kayinvalidenize hak vermiyorum tabii ki ama keşke bunlari göz önünde bulundursaydiniz

Ben de senin gibi öğrenciyken evlendim, ,ustelik yaşım da senden daha küçüktü. 3-3.5 senemi evliyken okudum. ben istedim evlenmeyi ve evlendim de, ama kayinvalide yanina gidecek olsaydim kesinlikle dusunmezdim. Kendi evinde sen eşin ders calisirdiniz isinize giderdiniz yemeginiz olursa yer olmazsa disardan yerdiniz temizlik gec oluversin bir sey olmaz ama kayinvalide yaninda olmaz bunlar işte..kayinvalidenize hak vermiyorum tabii ki ama keşke bunlari göz önünde bulundursaydiniz

Ya bende düsündm boşa kira verecgmze biriktririz bikaç ay diye

Ya bende düsündm boşa kira verecgmze biriktririz bikaç ay diye

Her sey maddiyat olmasa gerek. Azıcık aşım kaygısız başım diye bir söz var. Etrafınızda hicbir arkadaşınız falan da mi demedi "kızım kayinvalide evinde ogrencilik mi olur?" Diye? Ne diyeyim, allah yardimciniz olsun ama ayni evde olduğunuz surece cok cekersiniz daha..

Her sey maddiyat olmasa gerek. Azıcık aşım kaygısız başım diye bir söz var. Etrafınızda hicbir arkadaşınız falan da mi demedi "kızım kayinvalide evinde ogrencilik mi olur?" Diye? Ne diyeyim, allah yardimciniz olsun ama ayni evde olduğunuz surece cok cekersiniz daha..
Bu sonbahar çıkıyoruz ama.sagol yinede

kedicik, benle ayni sekilde dusunenler yorumunu yazmis zaten. sen de kompleksli biri degilsin, burda okurken evlenenleri elestirince direkt cirkeflesiyorlar cunku… keske bu yasta evlenmeseydin biraz daha dayansaydin, ben de 23 yasindayim su an evli oldugumu hayal etsem bogulur gibi oluyorum valla.
yani tencere, havlu kenari, elti dunyasina kendi isteginle girmissin :) eger yakinda kendi evinize gececekseniz, bu tencere dunyasinin gereklerini yap derim :) ilerde bu ufak tefek seyler yuzunden sogukluk olur bosu bosuna.

Ben kpsden drek geçiş bilmydum hayvanları sevdgm içn drek bunu gectm ama gelecegi yok arastrdm dondurdm tekrar okuycm bktm geciş var direk.sendemi okuysun vala aslında pis bir iş titizsen gözüme zor geldi

kpss dırek gecıs nasıı oluyor ben laborant veterınerlık okumuyorum baska bır bollmdeyım

Back
X