İnsanı bazen hayatındaki hiç kimse anlamıyor ve yapayalız hissediyor, işte öyle bir haldeyim. Burada dertleşecek arkadaşlar yok mu kızlarrr
İnsanı bazen hayatındaki hiç kimse anlamıyor ve yapayalız hissediyor, işte öyle bir haldeyim. Burada dertleşecek arkadaşlar yok mu kızlarrr
Kızlar beni böyle düşündüren çok şey var, 21 yaşındayım ama kendimi bildim bile hep hayatımda olumsuzluklar yaşadım ne kadar bişeylerin iyi gittiğine gideceğine inansam inancım daha fazla kırıldı yaşadığım olaylardan dolayı, ve ben bir türlü insanlara güvenemiyorum, bir kaç arkadaşım var ama onlara bile güvenemiyorum. Ve insan tanımadığı kişilerle dertleşmek arkadaş olmak istiyor. Bazen sizi tanımayan insanlar daha iyi anlayabiliyor. Bu sitede de yeniyim arkadaş bulmak dertleşmek ve başkalrının derdine ortak olmak istiyorum :)
Aradığın kişiyi buldun öyleyse canım.
Zaten güvenmemekte çok haklısın. Bende güvenmiyorum bir iki kişi hariç öyle.
Ama bazen dediğin gibi tanımadığın insanlara dertleşmek çoook iyi geliyor.
Çünkü tanıdığın kişiler problemine objektif yaklaşamayabiliyor. Tanımayan bir göz olayları daha iyi görüyor.
Bu arada yaşıtız, bende 21 yaşındayım. Çok olumsuz dönemlerden bende geçtim ama genelde optimist bir insanım.
Hayatta çok güzel şeylerin de olduğunu düşün hep.
Haklısın aslında bende o kadar yaşadığım şeylere rağmen güçlüyüm, ama işte bazen insan umutsuzluğa düşebiliyor. Benim 5 yıllık bir ilişkim vardı ama bitmek üzere aslında bitmesini istiyorum bir yandan, ama yinede üzülüyorum şimdilik ara vermiş durumdayım, birde sürekli aklımda olan sürekli ondan bahsetmek istediğim bir kişi var. Durumlar çok karışık düşünmekten kafamdan alevler çıkacak gibi hissediyorum bazen
Evet ilişkinle ilgili problemlerini okumuştum yazdığın konuda.
Sanırım altında yorumum da vardı.:44:
Konu ne olursa olsun her zaman konuşabiliriz.
Aklın karışık sanırım.
İstersen özelden de anlatabilirsin, farketmez canım.
Ben gönderdim şimdi sana.
Bildirimlerinden bakabilirsin.
Tatlım aldım mesajınıda ben atamıyorum daha mesaj 29 mesaj atmışım 50 olması gerekmiş site üzerinde artık dolduğunda atarım :)
ayy ben de varımm dertleşelimmgerci benim dertlere bi başlasak sen daha da bi dertlenebilirsin:))
Anladım canım.
Burdan konuşuruz.
Evet güvenmiyorum zaten ama ne bileyim dertleşmedende yapamyoruz işte kızlar biz ya :) Şuanda burda sizleri bulmak konuşmak bile nasıl mutlu etti anlatamam gerçek hayatta cidden çok yanlızımkimseye güvenme gerçekten o kadar çok kazık yedimki kimseye hiç bişeyimi anlatmıyorum herkes çıkarcı olmuş boşver düşmanın olmasındansa yalnız kal en iyisi
Olsun bende sizlerin dertlerinle kendi dertlerimi unuturum, birbirimize yardımcı oluruz :)
Evet güvenmiyorum zaten ama ne bileyim dertleşmedende yapamyoruz işte kızlar biz ya :) Şuanda burda sizleri bulmak konuşmak bile nasıl mutlu etti anlatamam gerçek hayatta cidden çok yanlızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?