yaa varya 2 yıldır o istemiyor diye yüksek lisansımı yarıda bıraktım kavga etmyelm yeter ki diye, gelen işleri geri çevirdim...ne aptallık ya..şimdi güzel bi iş var inşşş olur dua ett:) ondan sonra arabamı alcam anacımla gezip tozcam.. ii ki annem var vallahi kzlar herkes annesinin kıymetini bilsn bi arkadas konu acmış 30 yasındaym annemden yediğm dayakları unutamıyorum dye..cok üzüldüm..şükürler olsun ailemiz var yanımızdalar diyorum..
Seninde canımmm :) aynen alışkanlık ve ben olgun davranıyorum o çocukca olmuyor sonradan üzülmektense şimdi üzülmek, ve inş hayalimdek erkekle mutlu bir evliliğe sahip olmak :)) ol bol dua edeceğim bu kandil günündeee sizler içinde edeceğim kızlar :)
İyi ol iyi bundan sonra hep yazın burdan ben hepinizi çok sevdim kızlarrrr :) ölmek falanda düşünme aman diyim daha güzel günler yaşacağız Rabbimin izniyle
evet evett dua edelim birbirimize:) bende cok sevdm sizi yaa burda buluşalım konuşalım artkk:)Seninde canımmm :) aynen alışkanlık ve ben olgun davranıyorum o çocukca olmuyor sonradan üzülmektense şimdi üzülmek, ve inş hayalimdek erkekle mutlu bir evliliğe sahip olmak :)) ol bol dua edeceğim bu kandil günündeee sizler içinde edeceğim kızlar :)
hepimizin kandili mübarek olsun ne dileğimiz varsa hepsi gerçekleşsin :) ben sizi kendime çok yakın gördüm arkadaş dediğimden daha çok arkadaş oldunuz bana bugün birbirimiz için dua edelim Allah sesimizi duyar inşallah bütün dualarımız kabul olsun :)
aynen öyle canım ya bende çok üzüldümbende annemle arkadaş gibiyimdir en yakın arkadaşım annemdir Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin :) inşallah istediğin iş olur yarım bıraktığım herşeyi tamamlarsın arkadaşımm :))
inşallah cnmm:) evet Allah annelerimze dert vermesin hiç kıyamam ben onlaraa... hatalarımızla seven tek kişiler ailemiz belkide..al işte elin oğlu atıverdi bi köşeyehay yarabbim su halime güleceğm hiç aklıma gellmezdi
Bende annemle bir ara çok kavga ediyordum gençlik işte ama iyiki annem var diyorum, bitaneee ooo :) Bu konuyu ilk açınca kimse yazmamıştı snir oldum burda bile arkadaş bulamıyorum kesin biri bana büyü yaptı artık diye düşünüyordum bliyor musunuz :)))
hepimizin kandili mübarek olsun ne dileğimiz varsa hepsi gerçekleşsin :) ben sizi kendime çok yakın gördüm arkadaş dediğimden daha çok arkadaş oldunuz bana bugün birbirimiz için dua edelim Allah sesimizi duyar inşallah bütün dualarımız kabul olsun :)
evet evet yalnızlık mutsuzluk yok artık siteye girince ilk iş burayı acmak olsunn:) valla cnm ben onca hatamdan sonra ailemin kıymetini öyle bi anladım ki annemi gidip gidip öpüyorum ...annelerimizle iyi anlaşalım kızlar bize en çok değer veren onlar ama en çok üzdüğümüz insanlar yine onlar. ben bazen erkek arkadaşımla kavga edince diyorum annem babam üzmüyo beni sen kimsinde beni üzüyosun diye insana o zaman çok koyuyoama bundan sonra burdan konuşalım dertleşelim yalnız değiliz artık :)))
aynenn valla kendimi pijama partisinde gibi hissettm :) tüm gün evde yalnızım sizle konşmak cok ii geldi...amiinn tüm dualarımz kabul olsunn
neden olmasın bizde yıllarca görüşebiliriz :) bu arada kızlar siz nerede yaşıyorsunuz siz sormadan ben söyliyim Sakarya :)
ay bide ben yalnız yaşıyorum yanımda anam babamda yok o kadar kötü bi durumki sizinle konuşmak çok iyi geldi erkek arkadaşımın olmadığı zamanlardaki en iyi geçen cumartesim bu gece sizin sayenizde :)
Aynen evet birilerini sevelim elbet ama erkeklere kendimizden ve ailemizden daha fazla değer vermeyelim :) aynen bende tüm gün evde sıkıntıdan patlıyorum ama bundan sonra işlerimi bitirip kendimi buraya atacağım :)) dert varsa bundan sonra önce Allah sonra birbrimiz varız :) Burada en çok takip ettiğim yer ilk olarak kaptan eşleri ve sevgilileri olan bir konuydu yıllardır arkadaş kalmışlar çok şaşırdım ve imrendim yani; darısı bizim başımıza kızlarrr :)
neden olmasınn bizde yıllarca arkadas kalablirz bence Allahn iznyle..bide bakmışsın kızlaarr evleniyorum kızlaaar hamileym diye burdan konuşuyoruzz:) ayy ne güzel olur ya.. hepimz de yalnızmışız nasılda denk gelmiş.. demekki içten istemşiz birileryle konuşup rahatlamayı...
neden olmasınn bizde yıllarca arkadas kalablirz bence Allahn iznyle..bide bakmışsın kızlaarr evleniyorum kızlaaar hamileym diye burdan konuşuyoruzz:) ayy ne güzel olur ya.. hepimz de yalnızmışız nasılda denk gelmiş.. demekki içten istemşiz birileryle konuşup rahatlamayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?