Dertleşmek istiyorum :(

aynen öyle canım ya bende çok üzüldüm bende annemle arkadaş gibiyimdir en yakın arkadaşım annemdir Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin :) inşallah istediğin iş olur yarım bıraktığım herşeyi tamamlarsın arkadaşımm :))

hepimizin kandili mübarek olsun ne dileğimiz varsa hepsi gerçekleşsin :) ben sizi kendime çok yakın gördüm arkadaş dediğimden daha çok arkadaş oldunuz bana bugün birbirimiz için dua edelim Allah sesimizi duyar inşallah bütün dualarımız kabul olsun :)

İyi ol iyi bundan sonra hep yazın burdan ben hepinizi çok sevdim kızlarrrr :) ölmek falanda düşünme aman diyim daha güzel günler yaşacağız Rabbimin izniyle

evet evett dua edelim birbirimize:) bende cok sevdm sizi yaa burda buluşalım konuşalım artkk:)

Aynen bnde size çok yakın oldum kızlar bak bundan sonra burda buluşuyoruz :) evet dua edelim birbrimize hakkımızda hayırlısını isteyelimmm :)

Bende annemle bir ara çok kavga ediyordum gençlik işte ama iyiki annem var diyorum, bitaneee ooo :) Bu konuyu ilk açınca kimse yazmamıştı snir oldum burda bile arkadaş bulamıyorum kesin biri bana büyü yaptı artık diye düşünüyordum bliyor musunuz :)))

inşallah cnmm:) evet Allah annelerimze dert vermesin hiç kıyamam ben onlaraa... hatalarımızla seven tek kişiler ailemiz belkide..al işte elin oğlu atıverdi bi köşeye hay yarabbim su halime güleceğm hiç aklıma gellmezdi

İnsanoğluyuz işte yaşadığımız acılar sonradan çocukça komik geliyor, ama sonunda güldüren Allahıma şükürler olsun daha çok güleceğiz inşallah :)

:) kıyamam sana ya...bak işte biz yazdıkk arkadas olduk bilee:) zaten konu başlığını görünce hemen atladım dert=ben dedim

annelerimizle iyi anlaşalım kızlar bize en çok değer veren onlar ama en çok üzdüğümüz insanlar yine onlar. ben bazen erkek arkadaşımla kavga edince diyorum annem babam üzmüyo beni sen kimsinde beni üzüyosun diye insana o zaman çok koyuyo ama bundan sonra burdan konuşalım dertleşelim yalnız değiliz artık :)))

aynenn valla kendimi pijama partisinde gibi hissettm :) tüm gün evde yalnızım sizle konşmak cok ii geldi...amiinn tüm dualarımz kabul olsunn

evet evet yalnızlık mutsuzluk yok artık siteye girince ilk iş burayı acmak olsunn:) valla cnm ben onca hatamdan sonra ailemin kıymetini öyle bi anladım ki annemi gidip gidip öpüyorum ...

aynenn valla kendimi pijama partisinde gibi hissettm :) tüm gün evde yalnızım sizle konşmak cok ii geldi...amiinn tüm dualarımz kabul olsunn

ay bide ben yalnız yaşıyorum yanımda anam babamda yok o kadar kötü bi durumki sizinle konuşmak çok iyi geldi erkek arkadaşımın olmadığı zamanlardaki en iyi geçen cumartesim bu gece sizin sayenizde :)

Aynen evet birilerini sevelim elbet ama erkeklere kendimizden ve ailemizden daha fazla değer vermeyelim :) aynen bende tüm gün evde sıkıntıdan patlıyorum ama bundan sonra işlerimi bitirip kendimi buraya atacağım :)) dert varsa bundan sonra önce Allah sonra birbrimiz varız :) Burada en çok takip ettiğim yer ilk olarak kaptan eşleri ve sevgilileri olan bir konuydu yıllardır arkadaş kalmışlar çok şaşırdım ve imrendim yani; darısı bizim başımıza kızlarrr :)

neden olmasın bizde yıllarca görüşebiliriz :) bu arada kızlar siz nerede yaşıyorsunuz siz sormadan ben söyliyim Sakarya :)

ay bide ben yalnız yaşıyorum yanımda anam babamda yok o kadar kötü bi durumki sizinle konuşmak çok iyi geldi erkek arkadaşımın olmadığı zamanlardaki en iyi geçen cumartesim bu gece sizin sayenizde :)

neden olmasınn bizde yıllarca arkadas kalablirz bence Allahn iznyle..bide bakmışsın kızlaarr evleniyorum kızlaaar hamileym diye burdan konuşuyoruzz:) ayy ne güzel olur ya.. hepimz de yalnızmışız nasılda denk gelmiş.. demekki içten istemşiz birileryle konuşup rahatlamayı...

gerçekten içten istemişiz :) ay ne güzel olur bu seferde kocalarımızı çekiştirip hamilelikle ilgili birbirimize danışırız ayy hayalini kurmak bile güzel :)))

Valla inşallah öyle olur, işte benim okuduğum konu öyleydi hamile olanlar,kayınvalidesinden şikayetçi olanlar ne kadar güzel dost olmuşlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…