Kızlar birde hangi burçtansınız merak ettim ben ilgileniyorum da:)
koç burcuyum annem hep ben senin burcuna diye laf söyler :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar birde hangi burçtansınız merak ettim ben ilgileniyorum da:)
tolcan senle ortak noktamız çok canım ya aynen sen ne istiyorsan bende onu istiyorum :)evet herkes öyle söylüyo çok ararsın bu günleri diye ama ben biran önce işe başlayıp kendi paramı kazanmak istiyorumm :)
sağolun canlarımm bende sizin yanınızdayım artık:)bizde toparlama ekibine dahiliz artık merak etmee:)
evet herkes öyle söylüyo çok ararsın bu günleri diye ama ben biran önce işe başlayıp kendi paramı kazanmak istiyorumm :)
sonra mutlu iş kadınları olarak konusuruz burdan artıkk :) ay ay ay hayali bile güzellamin canım benim inşallah sen biran önce iş bulursun nehirle bende okulu sorunsuz bitiririz sonra ohhh hayatımıza bakarız :)))
koç burcuyum annem hep ben senin burcuna diye laf söyler :)))
aynı bennn:) bende bi keresinde dolaba tekme attım tabi dolap sağlamdı ama benim ayak balon gibi şişti yine kendime ettm yanisonrada güldm aynenn
sonra mutlu iş kadınları olarak konusuruz burdan artıkk :) ay ay ay hayali bile güzell
ne güzel iştee bana da herkes kazulet diyor emin ol daha kötüükaç gün baş ağrım geçmedi ya bide beni görseniz küçüçük bişeyim 1.58 boy 50 kiloyum benim neyime acaba koltuğa kafa atmak kimse yaşıma inanmıyo o yüzden :)))
bende koç burcuyuuum:):)
ne güzel iştee bana da herkes kazulet diyor emin ol daha kötüü![]()
Ya bak iyiki sormuşum, bu sene koç burçlarının şanslı yılı olacakmış kızlar hayırlıs ile öyle olurda daha güzel anılarımızı paylaşırız :)
Ya bak iyiki sormuşum, bu sene koç burçlarının şanslı yılı olacakmış kızlar hayırlıs ile öyle olurda daha güzel anılarımızı paylaşırız :)
bizim burda da baklava bezesi kadarsn derler ufak tefek olana:) banada kazulet işte:dbanada karamürsel sepeti diyolar at çantaya gezdir diye hahahahah :))))
Koç burçlarında o sinirlendiğinde kendini tutamamak var bende yumruk atmıştım, hemde ygs sınavından bir gün önce kalemi zor tuttum :) hem küçük olmak kötü değil emin ol yaşlanınca avantajlı olacak :)kaç gün baş ağrım geçmedi ya bide beni görseniz küçüçük bişeyim 1.58 boy 50 kiloyum benim neyime acaba koltuğa kafa atmak kimse yaşıma inanmıyo o yüzden :)))
sende öyle değilsindir canım, ama bende kendimi çok kilolu sanıyorum 166 boyundayım ama kimse inanmıyor 170 varsındır diyorlar 63 kiloyum ama kendimi beğenmiyorum :)ne güzel iştee bana da herkes kazulet diyor emin ol daha kötüü![]()
evet koç burçları çok fena ya : )3 korç burcu offf off çok fenayız kızlarrr :)))
bizim burda da baklava bezesi kadarsn derler ufak tefek olana:) banada kazulet işte:d
evet evet kariyer anlamında özellikle ii bi yıl olcakmışş:) hadi bakalım inş
ayy inşallah :)) şu bütlerden geçsem bu seneyi sorunsuz bitirsem bi de evlenme teklifi alsam tamamdırr :)))