• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleşmek istiyorum :(

evet herkes öyle söylüyo çok ararsın bu günleri diye ama ben biran önce işe başlayıp kendi paramı kazanmak istiyorumm :)

amin canım benim inşallah sen biran önce iş bulursun nehirle bende okulu sorunsuz bitiririz sonra ohhh hayatımıza bakarız :)))
sonra mutlu iş kadınları olarak konusuruz burdan artıkk :) ay ay ay hayali bile güzell

aynı bennn:) bende bi keresinde dolaba tekme attım tabi dolap sağlamdı ama benim ayak balon gibi şişti yine kendime ettm yani:D sonrada güldm aynenn

kaç gün baş ağrım geçmedi ya bide beni görseniz küçüçük bişeyim 1.58 boy 50 kiloyum benim neyime acaba koltuğa kafa atmak kimse yaşıma inanmıyo o yüzden :)))

ayyy ne güzel ortak yönlerimiz de çıkıyo yavaş yavaş :))) bide şöyle hayallerimizin gerçekleştiğinede şahit olursak birlikte çok güzel olur ya :))

Ya bak iyiki sormuşum, bu sene koç burçlarının şanslı yılı olacakmış kızlar hayırlıs ile öyle olurda daha güzel anılarımızı paylaşırız :)

ayy inşallah :)) şu bütlerden geçsem bu seneyi sorunsuz bitirsem bi de evlenme teklifi alsam tamamdırr :)))

kaç gün baş ağrım geçmedi ya bide beni görseniz küçüçük bişeyim 1.58 boy 50 kiloyum benim neyime acaba koltuğa kafa atmak kimse yaşıma inanmıyo o yüzden :)))
Koç burçlarında o sinirlendiğinde kendini tutamamak var bende yumruk atmıştım, hemde ygs sınavından bir gün önce kalemi zor tuttum :) hem küçük olmak kötü değil emin ol yaşlanınca avantajlı olacak :)

ne güzel iştee bana da herkes kazulet diyor emin ol daha kötüü:9:
sende öyle değilsindir canım, ama bende kendimi çok kilolu sanıyorum 166 boyundayım ama kimse inanmıyor 170 varsındır diyorlar 63 kiloyum ama kendimi beğenmiyorum :)

3 korç burcu offf off çok fenayız kızlarrr :)))
evet koç burçları çok fena ya : )

kızlaaaaaarrr ben cıkıyorumm antidepresan kullanıyorm oda uyku yapıyorr bu saate kadar duruyorum ynede ama bastırdı şimdi iyicee:):)
ikinizide çookk öpüyorum yarın görüşrüzz tatlı rüyalarrrr:16::54::16::54:

evet evet kariyer anlamında özellikle ii bi yıl olcakmışş:) hadi bakalım inş

ayy inşallah :)) şu bütlerden geçsem bu seneyi sorunsuz bitirsem bi de evlenme teklifi alsam tamamdırr :)))

kızlar bende şu uzun ilişkimden kazasız belasız kurtulsam, sonra okulumda kalmadan geçsem, sonra beklediğim kişi beni sevse yeter yaniii :))) tabi önce sağlık versin Rabbim :)

Back
X