İyi geceler arkadaşlar.. Sizinle bir konuda konuşmak istedim. erkek arkadaşım şeker hastası 7 yıl önce bu hastalığa yakalanmış.. O süreçten bu sürece hiçbir şekilde sağlığında bir sıkıntısı yok düzenli olarak kontrollerine gidip insülin iğnesini yapıyor. Ve her gittiğinde Doktor düzenli olduğunu bir sıkıntı olmadığını söylüyor.. hayatım boyunca ilk defa Sevildiğimi hissettim onunla hayatı paylaşmam gerektiğini hissettim Her şeyden önce onun fedakarlığıni, insanlığınu, Merhametini temiz kalbini sevdim.. Bana benden çok değer verişini.. ve ben bu kişiyle ciddi düşünüyorum ailemle tanıştırmayı düşünüyorum.. Ama Endişelerim var korkuyorum ya ailem istemezse diye, ama tanısalar karakteri benim ailemin istediği birisi sadece korkuorum..çevremde hiç Şeker hastası olan biri olmadı ilerde bir sorun olur mu O daha kötü olur mu diye her gece düşünüyorum. Dua ediyorum Allaha.. Ona bir şey olur mu diye.. çevremizde diyabeti sanki çok kötü bir şeymiş gibi gösteriyorlar insanların önyargılı olmasından korkuyorum. Yarın bizim ne şekilde olacağımizi sadece Allah biliyor ona nasıl ön yargılı olabilirm ki.. Çok çaresiz kaldım.. Biraz dertleşebilir miyiz?