yavrum sen depresyon havuzunda yüzüyorsun bu halde neden evlenıyorsun yazık degılmı sana??lutfen mutsuzsan ertele kendını topla terapıste gıt psıkıyatrıse gıt gerekırse ılac kullan ama bu sekılde evlenme pişman olma sonraHayatımın en kötü zamanlarını yaşıyorum..
Anlık gülsemde içimdeki alevlerin tarifi mümkün değil..
Ani kayıplarım,nişanlımla yaşadığımız maddi sıkısıklıklarımız,iş hayatımın rezilliği,ailemi üzmek istemediğim için her şeyin savaşını tek başıma veriyor olmak..
Biliyor musunuz?
Sizce çok normal şeyleri ben çok özledim.
Özendim. Özeniyorumm..
anneme bi yerim ağrıyor diyip yanına sokularak aslına yaşadığım şeyleri,beynimden geçenleri,korkularımı endişelerimi anlatamadan yanımda varlığını hissetmek.
O sadece karnım ağrıyo zannedip yanımda bana dua okurken benim iç savaşlarım..
dayanamıyorumki..
Yenilgilerden,kalp kırıklıklarından,kaybedişlerden yıldımm..
Evleneceğim..yeni bi adım atacağım. Ya bundada başarız olursam şuanda olduğu gibi..
Ya muhtaç olursam iki gülümsemeye,iki kuruşa..
Allahım nasıl bi dipte nasıl bi karanlıktayım..
İnsan hiç hayattan vazgeçmek ister mi? Diye düşünürdüm..
Gerçekten istermiş.
Gerçekten gözlerini kapatıp derin bi uykuya dalmak istermiş..
Kusura bakmayın içimi dökmek istedim..
Çok doğruBu psikoloji yıpratir adami evliliği bir muddet ertele
Bunlarin kackati sorumlulugun olacak
Nişanlınızdan emin değilseniz evlenmeyin..hele bı ruh haliyle hiç evlenmeyin yanlış kararlar olmasın
Bende issizim sizin gibi hissediyorum bacim. Umarim gecer gececek...
Biraz silkeleyeyim mi
Gereksiz mükemmeliyetçisin
Kalıpların var o ne der bu ne der düşüncen var
İşindeki durum mesela çok da kafaya takılacak durumda değil zira herkes ücretsiz izinde vs
Kv görümce vs sıkıntılı ama sen taktığın, izin verdiğin, borçsuz evlenmeyi statüselleştirdiğin için böyle
Resti çek dediğimizde ama ben evlendirdik diyecek dedin
Çevrene ucuza gitmedim deme hissin bulunduğu için gerginsin her şey birden olsun istediğin için huzursuzsun
Kayıplar için üzgünüm ama elden bir şey gelmiyor herkes bir gün gidecek yalnız geldiğimiz bu hayattan yine yalnız gideceğiz
Gelecek için umut besle ama şu süreçte beklentini sıfırla, örneğin işi düşünme Kv yi takma
Güzel günler gelecek
17 eylülden beri canim daha yeni ama ortalik baya bir kötü ne olur bilmem. Birbirimize dua edelimNe kadar süredir?
Beni hiç bir şirket nezaketen aramıyor bile..
yavrum sen depresyon havuzunda yüzüyorsun bu halde neden evlenıyorsun yazık degılmı sana??lutfen mutsuzsan ertele kendını topla terapıste gıt psıkıyatrıse gıt gerekırse ılac kullan ama bu sekılde evlenme pişman olma sonra
17 eylülden beri canim daha yeni ama ortalik baya bir kötü ne olur bilmem. Birbirimize dua edelim
Canım Elindeki Bardağın boş ya da dolu kısmıyla ilgilenme Bardak senin elinde bununla ilgilen .
Bir gün öyle bir kapı açılır ki sen kapanan tüm kapılar için Şükredersin .
Eki Görüntüle 2697777
Bu psikoloji yıpratir adami evliliği bir muddet ertele
Bunlarin kackati sorumlulugun olacak
Her bir harfine katılıyorum yazdığınızın..
Ama engel olamıyorum
Sürekli kendimi sacma sapan bi kıyaslama içinde buluyorum
Eksikliklerimden dolayı kahroluyorum
Her şey duzelsin sıfır soru işaretiyle evet diyeyim istiyorum buda olmuyor malesef
Amin ecmain canim benimBen 1.5 senedir bakınıyorum..
Ne adaklar adadım olursa yapacağım,
Ama hiç biri olumsuz diye dönme ihtiyacı bile duymadı..
Rabbim hayırlı kapılar açsınn
Yok hayır üzmedinizBak yazdım ama sonra da üzdüm mü acaba diye vicdan yaptım
Mükemmeliyetçiliği bırak
Eksik olsun eksik olsun
Ne olacak her şey tam olunca
Bence azıcık sal kıyası bırak
En iyisi olmasın yine söylüyorum Kv nin almadığı bir unsur olsun, ki ben aldım, sen yapamadım diye yüzüne vuracak bir şey olsun
Yok hayır üzmediniz
Her şey çok doğru.
Ailemi bırakıp gideceğim içinde çok üzülüyorum
Anneme bişi anlatmayıp 3-4 yasındaki gösterdiği ilgiye sevgiye saçımı okyaşına ihtiyac duyuyorum
Dipteyim.. minnacık bir ışık bile gözüme ilişmiyor
Uykularım kaçıyor.. yumru var boğazımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?