- 18 Aralık 2024
- 631
- 181
- 18
- Konu Sahibi greenseaaa
-
Yargilanirim diye buradaki bazı kişiler yapmasaydin etmeseydin diyor ya ondanNeden özelden dertleşmek istiyorsun, buradan yaz herkes farklı bir fikir verir.
Desinler, istemediğin yorumları görmezden gel. Kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok.Yargilanirim diye buradaki bazı kişiler yapmasaydin etmeseydin diyor ya ondan(
Haklısın ama ben zaten aşırı alinganim her şeyi dert ediyom nebilim yaDesinler, istemediğin yorumları görmezden gel. Kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok.
Sen bilirsin, istersen özelden yazabilirisn ama bence burda farklı insanlardan farklı fikirler duymak daha iyi olur senin için.Haklısın ama ben zaten aşırı alinganim her şeyi dert ediyom nebilim ya
Bilmiyorum ki yaÖzelden olacağına genel olsa daha faydalı olmaz mi
Zamanında biriyse tanıştım konuştum bir hata galtim asla yapmayacağım bir şeyi yaptım birlikte oldum sonra her tartışmada ayrılığı öne sürdü anlaşmazlıklar olmaya başladı işte evlilik konusunda benim kimsem yok ben gelirim tanışmaya yok isye dugune okadar vermem bana kalsa düğün yapmam boşa masraf düğün salonuna okadar para vermem falan der oldu sonra her zaman her kavgada hakaret küfür ben nebilim böyle bir insan apatallik ettim bir hataya düştüm adam akıllı sürekli tövbe ettim pişmanlıgimi dile getirdim şimdi de ayrıldık artık kafalar uymuyordu ben istemeye geldiğimde tanısmaya geldiğimde benim dediklerim olmazsa çeker giderim baban yok derae çeker giderim işim olmaz der oldu çaba sıfır bir sene de bana ne çiçek ne bişey doğum günümde altın aldı geri benden istedi bende verdim birdaha da istemiyorum dedim böyle böyle şeyler işte ayrılırkende bana gelillp arayıp namus mamus senin yüzünden deme dedi sana zorla bişey yaptırmadim dedi bende tamam dedim zaten ayrıldık belliydi senelerin gitsin ömrüm gideceğine dedim ayrıldı ve şimdide yaptığım şey yüzünden çok pişmanım ben ilerde birini sevemicem gibi hissediyorum sevmek zorunda da değilim zaten ama olursa beni kim kabul ederki diyip duruyorum saçma bir şekildeÖzelden olacağına genel olsa daha faydalı olmaz mi
Aman boyle adam için mi dertleşmek istiyorsun salla gitsin kafaya takmaya değmez üzüldüğün şeye bak ya gecenin bu saatindeİlgisizsin dedim tamam hergun yaziyon ariyon konuşuyoruz ama birgün düşünüp bişey almamissin dedim çiçek göndermemissin mutlu etmemişsin dedim suçlu ben oldum yine mesele sanki cicekmis paraymia gibi algilandim( ister gönderirim ister göndermem der oldu
Adama değil de yaptığım hataya üzülüyorumAman boyle adam için mi dertleşmek istiyorsun salla gitsin kafaya takmaya değmez üzüldüğün şeye bak ya gecenin bu saatinde
İyi olmaya çalışcam çok teşekkür ederimGenelde evlenene kadar senin için ölürüm sen ne dersen o diye palavra sıkıp nikah sonrası eşekten düşmekten beter ederler.
Bu ise höt zötü erken göstermiş. İyi bile olmuş inan ki evlenip ayrılmak daha zor.
Bakirelik konusuna gelince önemseyen kadar önemsemeyen de çok artık hatta belki daha çok.
Tanıştığın kimseye geçmiş hesabı verme.
Sana ucundan sormaya kalkana hadi yallah sen kimsin de göster kapıyı.
Kaliteli insan bunu sormaz. Fikir olarak ben kendimi de eşime saklıyorum önemsiyorum der bir yerde. Öyle adil insanı da bulunca başka bahane ile ayır yolunu vicdanın rahat olur bitti gitti.
Ama sakın zaten yedim bir nane duygusuyla bundan sonraki ilişkilerinde beraberliği salma.
Bunu çok kafana taktığına göre duygusal olarak kaldıramıyorsun.
İlişkiler bitebilir.
Bugün kapında yatan yarın sıkıldım diye gidebilir. Evlatlarını gözleri görmüyor insanların.
Lütfen kendini koru.
Üzülme geçecek.
Teşekkürler inşallh jinekologa gitsem de ben kendimi ve başkasını kandirmis olcam bu yüzden hiç rahat etmicem vicdanen o yüzden öyle birşey düşünmedim hiç..Merhaba canım, yaşadıkların ağır şeyler, coğrafyamızda da maalesef dayatılan bu konu yüzünden çıkmaza girebiliyor bazı kızlarımız ve hata üstüne hata yapıyorlar. Öncelikle bu durumu başkasının değil, ilk senin kabullenmen lazım. Olan olmuş artık, öyle bir pislikten de sana hayır gelmez sakın kendini mecbur hissedip geri dönmeye kalkma. Her tanıştığın kişiye sakın anlatma geçmişini, emin ol çoğu erkek bu durumdan faydalanmak isteyecektir. Aradan biraz zaman geçsin, ha baktın olmuyor, başa çıkamıyorsun jinekologa gidersin ufak bir müdahale ile halledersin. En azından o psikolojiden kurtulursun. Bu bir hata değil, sadece coğrafya kaderdir ya o yüzden veriyorum bu tavsiyeleri, ailenin tutumunu bilmediğim için yoksa yapmak zorunda değilsin bunlarıKendini üzme, ölümden başka her şeye çare var çok şükür. Güzel bir gelecek diliyorum sana
Evet haklısın ama gel gör ki öyle bir toplumda yaşamıyoruzTeşekkürler inşallh jinekologa gitsem de ben kendimi ve başkasını kandirmis olcam bu yüzden için hiç rahat etmicem vicdanen o yüzden öyle birşey düşünmedim hiç..kabul eden hatamı yuzume vurmada beni ben olduğum için sevsin isterim zaten kimseye bahsetmem biliyorum faydacı çok..
Çok teşekkür ederim toplumunda şimdi zaten hep toplum yüzünden herşeyEvet haklısın ama gel gör ki öyle bir toplumda yaşamıyoruzkimseye hesap vermek zorunda değilsin ayrıca. Ben sadece gelecekte daha fazla üzülmemen adına yazdım bunları, son karar senin tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?