- 15 Temmuz 2015
- 49
- 11
- 1
- 37
- Konu Sahibi mmervevizzzz
-
boyle bı adamın elınde sag kaldıgınıza sukredınİyi akşamlar kızlar içki içen esrar içen rakı içen bira içen alkolün sonunu getirmeyen ve alkolün ustune kokain krizine giren bi eşiniz olsa evinin riskini böyle şeylere veren bi adamı hayatınizda tutar misiniz kocamdan nefret ediyorum bile diyemiyorum artık çok sabrettim çok dayandim hep değişir diye bekledim kurana el bastı icmicem diye yine içti ve ben artık dayanamıyorum yarın ailenin yanına gidicem bu insan bana kendini çok farklı tanıttı böyle biri olduğunu bilsem asla evlenmezdim aileme nasıl konu acmaliyim eşimi çok iyi ve beni çok mutlu biliyorlar ben daha önce üzülmesinler diye hiçbirşey anlatmadim gidip nasıl konu açayım ne deyim fikir verir misiniz su an çok canım sıkkın elin ayağım titriyor sertleşmeye ihtiyacim var
Çocuk var mı?İyi akşamlar kızlar içki içen esrar içen rakı içen bira içen alkolün sonunu getirmeyen ve alkolün ustune kokain krizine giren bi eşiniz olsa evinin riskini böyle şeylere veren bi adamı hayatınizda tutar misiniz kocamdan nefret ediyorum bile diyemiyorum artık çok sabrettim çok dayandim hep değişir diye bekledim kurana el bastı icmicem diye yine içti ve ben artık dayanamıyorum yarın ailenin yanına gidicem bu insan bana kendini çok farklı tanıttı böyle biri olduğunu bilsem asla evlenmezdim aileme nasıl konu acmaliyim eşimi çok iyi ve beni çok mutlu biliyorlar ben daha önce üzülmesinler diye hiçbirşey anlatmadim gidip nasıl konu açayım ne deyim fikir verir misiniz su an çok canım sıkkın elin ayağım titriyor sertleşmeye ihtiyacim var
Çocuğum yok zaten azosperm Allah kime ne vereceğini biliyor ama onun ailesinin gözünde ben kısırımCanım ailene anlattığın Zaman seni zaten tutmazlar o evde çocuk yoksa gerçi olsa bile boşa o insan hayır gelmez eğer anlattığın gibi biriyse. Anlatırken bile ben korktum ki önemde Nasıl yaşıyorsun şaştım yani
Hergün hergün içmiyor kokaini ama her hafta sonu 4-5 bira içer kendine de bakıyor sağlıklı beslenir ölmekten korkar ara ara gelir krizi 700-800 liralık içer bi kerede bide önceden denetimli serbestlik almış biri tabi ben bunları evlendikten 1.5 sene sonra ogrendimUyuşturucu krizine girdiğinde bi odaya kitleyin, gebersin gitsin p....nk. Polise ''Bana vurdu itti, kendini odaya kitledi. Naptıysam açmadı kapıyı da kıramadım'' falan dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?