Dertlesmeye ihtiyacim var kizlarrr

mmervevizzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2015
49
11
1
37
İyi akşamlar kızlar içki içen esrar içen rakı içen bira içen alkolün sonunu getirmeyen ve alkolün ustune kokain krizine giren bi eşiniz olsa evinin riskini böyle şeylere veren bi adamı hayatınizda tutar misiniz kocamdan nefret ediyorum bile diyemiyorum artık çok sabrettim çok dayandim hep değişir diye bekledim kurana el bastı icmicem diye yine içti ve ben artık dayanamıyorum yarın ailenin yanına gidicem bu insan bana kendini çok farklı tanıttı böyle biri olduğunu bilsem asla evlenmezdim aileme nasıl konu acmaliyim eşimi çok iyi ve beni çok mutlu biliyorlar ben daha önce üzülmesinler diye hiçbirşey anlatmadim gidip nasıl konu açayım ne deyim fikir verir misiniz su an çok canım sıkkın elin ayağım titriyor sertleşmeye ihtiyacim var

boyle bı adamın elınde sag kaldıgınıza sukredın
napmanız gerektıgını bılıyorsunuz aslında

Canım ailene anlattığın Zaman seni zaten tutmazlar o evde çocuk yoksa gerçi olsa bile boşa o insan hayır gelmez eğer anlattığın gibi biriyse. Anlatırken bile ben korktum ki önemde Nasıl yaşıyorsun şaştım yani

Ne kadar suredir evlisiniz? Ailenize durumu acik acik anlatin ve bosanmak istediginizi soyleyin.

Çocuk var mı?

Başı sonu yokki bunun, bize nasil anlattiysaniz ailenize de oyle anlatin ,
ayrica bosanma karari ile beraber ,savciliktan koruma talep etmenizi tavsiye ederim ,

bırak rızkı boyle bır adamla gelecek hayal edemezsın....onu baba olarak hayal edemezsın.....ALLAH korusun çoçuğu olursa...yazık o yavruya
derhal aılene durumu anlat ve asla barısma derım...bırak kendı pılsığınde bogulsun

C
Çocuğum yok zaten azosperm Allah kime ne vereceğini biliyor ama onun ailesinin gözünde ben kısırım

Uyuşturucu krizine girdiğinde bi odaya kitleyin, gebersin gitsin p....nk. Polise ''Bana vurdu itti, kendini odaya kitledi. Naptıysam açmadı kapıyı da kıramadım'' falan dersin.

Uyuşturucu krizine girdiğinde bi odaya kitleyin, gebersin gitsin p....nk. Polise ''Bana vurdu itti, kendini odaya kitledi. Naptıysam açmadı kapıyı da kıramadım'' falan dersin.
Hergün hergün içmiyor kokaini ama her hafta sonu 4-5 bira içer kendine de bakıyor sağlıklı beslenir ölmekten korkar ara ara gelir krizi 700-800 liralık içer bi kerede bide önceden denetimli serbestlik almış biri tabi ben bunları evlendikten 1.5 sene sonra ogrendim

Ya terk et! Ya tedaviye ikna et!

Ama ne yapacaksan hemen yap..

Bugün kv günü vardı çarşamba perşembe bütün gün temizlik yaptık bugün mamalarina yardım ettim 15 kişiye hizmet ettim aralıkta günü ben istedim borç kapamak için beni aradı bi abimler dışarı cikicaz dedi bende msj attım biktim senin arkadaşlarından beni en yakın zamanda boşa diye bu aradı küfür küfür küfür etik yüzüme kapadı neyse kv geldi 7.30 da çıktı kaçta gel en dedim 10.30 dedi bişey demedim bu saat oldu yok ben aramadime kv aradı oturuyoruz arkadaşlarla işine bşk dedi kadına kafa bi milyon tabi beni com yadırgayan oldu ölsün dedim diye nasıl deneyim nasıl öfke kin dolu olmayim

alkol abartılmadığı sürece bir derece ama uyuşturucu beni çok korkutuyor.
bekara karı boşamak kolay gibi olmasın diye şunu önereceğim:
bence son bir kez konuşun. gerekiyorsa tedavi olsun, kurana el basmak ile falan olmuyor bu. bünyesine söz geçiremiyor zira.

bir iki hafta süre verin. sonrasında bırakmamış olursa ailenize gidin.

anlaşamadık olmadı dersiniz. çok zorlarlarsa uyuşturucu aldığını fark ettim derseniz zaten onlar sizden hevesli olur ayrılmanıza.

korkutur bu herkesi.

Can'ım hiç durma ve git, çok iyi biliyorum onu.içtiğinde ilk önce tozpembe görüyor herşeyi. Herşey gözüne güzel geliyor. Sana hiç duymadığın kadar güzel sözler sarfediyor. Ama Zaman'la herşey değişecek, ister istemez. Çünkü beynindeki bazı hücreler ölmeye başlatacak. Çalmalar, kırmalar, sana zarar vermeler başlayacak. Ama sana dönüp " hatırlamıyorum aşkım özür dilerim" diyip , belki ayağının altını öpecek. Tekrar, tekrar ayni şeyleri yaşayacaksın. Arkana bakmadan kaç git, ailene noktası virgülüne anlat. Ama lütfen terket o evi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…