Dertlesmeye ihtiyacim var kizlarrr

ne diyeyim bilemedim üzüldüm, yaşadıgınız acılar çocugunuz tarafından mutluluk olarak dönsün, çocugunuzla sağlıklı, huzurlu ömür geçirirsiniz umarım. konularınıza bakıcam

Kv onlara biri gelince yerinden kalkmaz kaç kişiye hizmet ederim bide bana sülalesi gelince 1 kişi bile yardım etmez herşeyi kendim yaparım çay koyalım kahve yapalım onu yapalım bunu yapalım der ama bana bakar kendi kalkmaz gezmek olunca başta gider ama evdeyken ayakları ağrır bilmiyorum ya ben iyi biri diyorum ama belki başkasi olsa çok sinir bozucu hareketlerini görürdü bulurdu ben yine hiç bir zaman ağzımı açmadım saygida kusur etmedim direk yüzüme kısır demedi ama çocuk konusu açılınca toplum içinde hiç demedi oglumda problem var diye kendi memleketine gitmiş orda ikisindede bişey yok demiş ama gelinde iltihap var demiş erkek annesi olduğu icin mi kabullenmiyor bilmiyorum iyikide olmuyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…