Benim annem de durduk yere gelip bizi opmez ama sevgisini başka sekilde hissettirir.belki siz alinganlik yapiyosunuz.belki üstünüze aliniyo olabilirsiniz bazı şeyleri.çok detaylara takılmamak lazımOnuda denedim öpmek istedim şakaya getrdim sarildim öyle bir ittiki neye ugradgimi bilmedim. Onları suçlamiorm aslinda blmiorm sevgiye ihtycim var sarilmalrina
Eşim çok iyi biri bilse bunları 1 dk izin vermz kimsenin beni uzmesineArkadaşlar saçmalamayın nasıl yorumlar yapıyorsunuz ya herkesin kalp kırıklığı olur bu normal. Annenizin ifade biçiminden anladığım onun da psikolojisinin çok iyi olmadığı kimse kimseyi sevmek zorunda değil çıkın yuvanızı kurun kalmayın yanlarında. Onlar olmasaydı eşinizle mi kalacaktınız tek mi yaşayacaktınız nasılsa öyle yapın.
Sizin anneniz dermiydi size seni doguracagimz taş dogursaydim diye. Inanin hastalanm bir gün annemin ilgiyle baktığını gormedim hep laf ederek yapr yatak dössek grip oldum yatiodum belasin sen geberde kurtilum dedi öyle sabha kadar agladimBenim annem de durduk yere gelip bizi opmez ama sevgisini başka sekilde hissettirir.belki siz alinganlik yapiyosunuz.belki üstünüze aliniyo olabilirsiniz bazı şeyleri.çok detaylara takılmamak lazım
Kendi evinizde kalsaniz . Kurulu bi kendi eviniz vardir herhalde?. Kacarak ailenizi kırmışsınız . Sizle ilgili daha guzel hayalleri vardi belki hayal kırıklıgına ugramislar. Ama genede verdikleri tepki fazla ettikleri sozler cok agır . Olan olmus cocuklariniz var artik biraz daha ılımlı yaklasabilirler. Annenizin kafa yapisini hic anlamadim. Telli duvakli ciksaniz size gene baskasi dokunmus olmucakmiydi ?Arkadaşlar merhaba çok doluyum artık yazmak istedim uzatmadan girim konuya eşim şehir dışında görev yapio ben cocuklarimla ailemin evinde kaliorm ama psikolok olarak iyi deglm ben eismle kaçarak evlendik tabi hiç biri bana eskisi gibi olmadı sevgi yok ilgi yok ailede en ufak birseyde mesela çocuk ağlasa babam senin gibi evlat olmaz olsun oldunda neoldu diyor ınanin öyle dedgi zaman ölmek istyrm. Annem desen önceden sarılır öperdi evlendikten sonra 1 kere sarılıp opmedi bir gün komşumuz vardı dediki ben evlatlrimi öperim sevrm dedi annemin o lafini unutamiorm dediki evlendi afedersiniz baskasi dokunuo iyyy ben sevip opemem dedi blmiorm daha o kadar şey varki gidecek başka yerim yok simdiden diyim esimede diyemem hem işi riskli hem kavga çıkarır blmiorm daha ne kadar dayancm bana sarilip Saçimi oksamasini o kadar isterdimki tek istedgim laf aslında ıyiki demeleri tamam ben kaçtım çok üzdüm onları ama asla onların iyikileri olamadom
Aileniz öncesinde çok mu baskıcıydı da kaçmayı kurtuluş olarak gördünüz sanki öyle bi izlenim oluştuSizin anneniz dermiydi size seni doguracagimz taş dogursaydim diye. Inanin hastalanm bir gün annemin ilgiyle baktığını gormedim hep laf ederek yapr yatak dössek grip oldum yatiodum belasin sen geberde kurtilum dedi öyle sabha kadar agladim
benim arkadaslarimdan da, ailemden de kacarak/ya da ailenin rizasi olmadan evlenenler oldu. ve hepsinin anne babasi cok zor gunler gecirdi, psikolojileri bozuldu. bir anne baba icin cok zor boyle bir sey..Arkadaşlar merhaba çok doluyum artık yazmak istedim uzatmadan girim konuya eşim şehir dışında görev yapio ben cocuklarimla ailemin evinde kaliorm ama psikolok olarak iyi deglm ben eismle kaçarak evlendik tabi hiç biri bana eskisi gibi olmadı sevgi yok ilgi yok ailede en ufak birseyde mesela çocuk ağlasa babam senin gibi evlat olmaz olsun oldunda neoldu diyor ınanin öyle dedgi zaman ölmek istyrm. Annem desen önceden sarılır öperdi evlendikten sonra 1 kere sarılıp opmedi bir gün komşumuz vardı dediki ben evlatlrimi öperim sevrm dedi annemin o lafini unutamiorm dediki evlendi afedersiniz baskasi dokunuo iyyy ben sevip opemem dedi blmiorm daha o kadar şey varki gidecek başka yerim yok simdiden diyim esimede diyemem hem işi riskli hem kavga çıkarır blmiorm daha ne kadar dayancm bana sarilip Saçimi oksamasini o kadar isterdimki tek istedgim laf aslında ıyiki demeleri tamam ben kaçtım çok üzdüm onları ama asla onların iyikileri olamadom
O zaman yapacak tek bişey var çocuklarini alıp evine gitmek.mecburen kocanı ikna etmek zorunda kalacaksın ama en azından kafan rahat olur.Sizin anneniz dermiydi size seni doguracagimz taş dogursaydim diye. Inanin hastalanm bir gün annemin ilgiyle baktığını gormedim hep laf ederek yapr yatak dössek grip oldum yatiodum belasin sen geberde kurtilum dedi öyle sabha kadar agladim
Yuh vurmak nedir yaBlmiorm o kadar yorgunumki bir gün çocuğum ağladı sofradaydik bn sinirlendim kalktm babam çok sınırlı asabudir oda kalkti arkamdan enseme bir vurdu ama nasıl bütün nefretiyle ofkesiyle o gün ölmek istedik
Öyle diyeblirz. Ettgi diğer lafları demiormAileniz öncesinde çok mu baskıcıydı da kaçmayı kurtuluş olarak gördünüz sanki öyle bi izlenim oluştu
Hiç bi anne bu kadar taş yürekli olmaz bence
O gün hatta o vurduğu an ne sevgi ne ufak bişey olmadgini anldim nefretle vurdu çünkü babam arkamda dağım olamadiYuh vurmak nedir ya
Çölün gidin o evden
Çocuğunuz da şahit olmasın bu şiddete
Iyi bir sıkıntı olmuyor iyiler yaniBen sadece merak ettim size bu kadar katı an aileniz eşinize karşı nasıl davraniyo peki.
2 buçuk 3 yilNe kadar zamandır ailenizin yanindasiniz
Siz niye 2-3 senedir çocuğunuzla birlikte baba evinde kalıyorsunuzO gün hatta o vurduğu an ne sevgi ne ufak bişey olmadgini anldim nefretle vurdu çünkü babam arkamda dağım olamadi
AnladımÖyle diyeblirz. Ettgi diğer lafları demiorm
Eşinize iyi olup size bu kadar kötü olmalari garip ama.kactığınız için olsa eşinize de aynı duyguları hissetmeleri gerekir belki de daha fazla.Iyi bir sıkıntı olmuyor iyiler yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?