Dertleşmeye ihtiyacim var

• Konu Sahibi Konu Sahibi apre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onuda denedim öpmek istedim şakaya getrdim sarildim öyle bir ittiki neye ugradgimi bilmedim. Onları suçlamiorm aslinda blmiorm sevgiye ihtycim var sarilmalrina
Benim annem de durduk yere gelip bizi opmez ama sevgisini başka sekilde hissettirir.belki siz alinganlik yapiyosunuz.belki üstünüze aliniyo olabilirsiniz bazı şeyleri.çok detaylara takılmamak lazım

Eşim çok iyi biri bilse bunları 1 dk izin vermz kimsenin beni uzmesine

Aileniz sizi hala affedemediyse bir de orda kalıp gözlerine batmayin. Kv yokmu orda kalın.. yada kv sizin evinize gelsin. Hem çocukların düzenini bozmayın. Belli bir yaştan sonra aileyle kalmak zor oluyor.

Benim annem de durduk yere gelip bizi opmez ama sevgisini başka sekilde hissettirir.belki siz alinganlik yapiyosunuz.belki üstünüze aliniyo olabilirsiniz bazı şeyleri.çok detaylara takılmamak lazım
Sizin anneniz dermiydi size seni doguracagimz taş dogursaydim diye. Inanin hastalanm bir gün annemin ilgiyle baktığını gormedim hep laf ederek yapr yatak dössek grip oldum yatiodum belasin sen geberde kurtilum dedi öyle sabha kadar agladim

Eşiniz izin vermiyor mu yok artık. Siz çok izine önem veren bir insandınız madem neden ailenizi çiğneyip kaçarak evlendiniz? Koca sözünden çıkmıyorsunuz ama doğurup büyüten ailenin lafı ağır geliyor. Kaçıp gittiğiniz eve çocuğunuzla dönmeniz zaten hata. Boşanmış falan da değilsiniz üstelik. Aşırı saçma bir iş yapıyorsunuz şu an. Kendi evinize çıkın bir an evvel

Kendi evinizde kalsaniz . Kurulu bi kendi eviniz vardir herhalde?. Kacarak ailenizi kırmışsınız . Sizle ilgili daha guzel hayalleri vardi belki hayal kırıklıgına ugramislar. Ama genede verdikleri tepki fazla ettikleri sozler cok agır . Olan olmus cocuklariniz var artik biraz daha ılımlı yaklasabilirler. Annenizin kafa yapisini hic anlamadim. Telli duvakli ciksaniz size gene baskasi dokunmus olmucakmiydi ?
Sıkmayin caninizi . Siz alttan alin siz opün sarılın . Zamanla duzelir umarim

Aileniz öncesinde çok mu baskıcıydı da kaçmayı kurtuluş olarak gördünüz sanki öyle bi izlenim oluştu
Hiç bi anne bu kadar taş yürekli olmaz bence

benim arkadaslarimdan da, ailemden de kacarak/ya da ailenin rizasi olmadan evlenenler oldu. ve hepsinin anne babasi cok zor gunler gecirdi, psikolojileri bozuldu. bir anne baba icin cok zor boyle bir sey..

O zaman yapacak tek bişey var çocuklarini alıp evine gitmek.mecburen kocanı ikna etmek zorunda kalacaksın ama en azından kafan rahat olur.

Blmiorm o kadar yorgunumki bir gün çocuğum ağladı sofradaydik bn sinirlendim kalktm babam çok sınırlı asabudir oda kalkti arkamdan enseme bir vurdu ama nasıl bütün nefretiyle ofkesiyle o gün ölmek istedik
Yuh vurmak nedir ya
Çölün gidin o evden
Çocuğunuz da şahit olmasın bu şiddete

Aileniz öncesinde çok mu baskıcıydı da kaçmayı kurtuluş olarak gördünüz sanki öyle bi izlenim oluştu
Hiç bi anne bu kadar taş yürekli olmaz bence
Öyle diyeblirz. Ettgi diğer lafları demiorm

Ben sadece merak ettim size bu kadar katı an aileniz eşinize karşı nasıl davraniyo peki.

Ne kadar zamandır ailenizin yanindasiniz

Öyle diyeblirz. Ettgi diğer lafları demiorm
Anladım
Önce ailene hak vermiştim ama durum öyle değilmiş
Kimse sizi tanımıyor derdinizi yazın
ailenizde öncesinde şiddet varmış iyi bir insan çıkmış karşınıza yuva kurmuşsunuz
Eşinizle konuşun anlatın durumu kalmayın o evde çocuğunuzda etkilenmesin yazıktır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…