Kendi evinize geçin artık. Belli bi yaştan sonra baba evinde olmuyor zaten. Sizi de affetmemisler demekki. Bı kere hata yapıp anne babanızın boynunu egmissiniz şimdi de çocuklarınıza aynı şeyi yasatmayin. (Çocuklarin annelerini asagilanir bı şekilde görmeleri hoş değil)2 buçuk 3 yil
Eşim ters ufak sey de ortalığı yıkar bliolsr benim gözümün yaşı aksın yakarEşinize iyi olup size bu kadar kötü olmalari garip ama.kactığınız için olsa eşinize de aynı duyguları hissetmeleri gerekir belki de daha fazla.
Çok garip değilmiEşinize iyi olup size bu kadar kötü olmalari garip ama.kactığınız için olsa eşinize de aynı duyguları hissetmeleri gerekir belki de daha fazla.
29 yaşındayım hayatım boyunca hem aşşagilanip hor görüldumKendi evinize geçin artık. Belli bi yaştan sonra baba evinde olmuyor zaten. Sizi de affetmemisler demekki. Bı kere hata yapıp anne babanızın boynunu egmissiniz şimdi de çocuklarınıza aynı şeyi yasatmayin. (Çocuklarin annelerini asagilanir bı şekilde görmeleri hoş değil)
Profildeki yaş doğru ise 18'inde kaçıp evlenmişsin. Küçücük kızları kaçmış, nasıl şok olmuşlardır. Madem evlenmeyi bildiniz, o zaman hayatı da öğrenin. Bazen bazı hataların affı olmaz. Birini seçersiniz, diğerleri seçilmedikleri için üzülürler ve onları kaybedersiniz.Eşim mükemmel biri sadece etraftaki şeytan olmuş insanlra guvenmior çokta seviorm eşimi 8 yil oldu biz evleneli psikolojik şiddeti hakediomuyum sence
Fazlasiyla garipÇok garip değilmi
Allah'tan eşinin huyunu biliyolarmiş ne diyim bilmeseler seni naparlardı acabaEşim ters ufak sey de ortalığı yıkar bliolsr benim gözümün yaşı aksın yakar
Garip olan nedrFazlasiyla garip
Eşim benim tek dağım dayanağım allah basimzdan eksik etmesin onu o yokken ben çok rezilimAllah'tan eşinin huyunu biliyolarmiş ne diyim bilmeseler seni naparlardı acaba
Garip olan kacmani sebep gösterip sana ve çocuklarına bunları yapan insanların eşine iyi davranması.sonucta kaçmak bı suçsa eşinde suç ortağı değil mi ?Garip olan nedr
Onları bn utandrdim kaçarak eşim otoriterlu biri kimseyle diyaloğa girmz benim ve cocugumz için yakar dünyayıGarip olan kacmani sebep gösterip sana ve çocuklarına bunları yapan insanların eşine iyi davranması.sonucta kaçmak bı suçsa eşinde suç ortağı değil mi ?
Eşim benim tek dağım dayanağım allah basimzdan eksik etmesin onu o yokken ben çok rezilim
Yorum yapma yaArkadaşım başka alternatifin varsa durma diyoruz o evde. Daha kocam duyarsa göstermez, kızsalar da ailem onlar diyorsun. Sonra da intiharın eşiğindeyim diyorsun. Karar ver artık, hangisi?
Ya kocan da duyacak, sizi bırakmayacak oraya. Ya da susup çekmeye devam edeceksin. Ne yapalım biz ya, topluca annenle babana olumlu enerji mi gönderelim, nedir?
Hayır, yapacağ
Allah benden daha büyük dertler versin Sana yorum yapmicak hale gel hadi yallahHayır, yapacağım.
Ee yok eşiniz zaten yok.Eşim benim tek dağım dayanağım allah basimzdan eksik etmesin onu o yokken ben çok rezilim
Canım benim sen anlamadın beni.diyorum ki sonuçta kaçmak senin suçun tamam ama buna sebep olan da eşin yani.oyle bı durumda bizi evladimizdan ettin düşüncesiyle eşine tavır yapilmaliydiOnları bn utandrdim kaçarak eşim otoriterlu biri kimseyle diyaloğa girmz benim ve cocugumz için yakar dünyayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?