Dertleşmeye ihtiyacim var

• Konu Sahibi Konu Sahibi apre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşime anlatırsam ortalık karisir kavga çıkar daha ailemi göstermez onlar ne kadar b4ni istemesede ben seviorm ailemi varsın kızsınlar hakaret etsinler golgeleri yetiyor.

Kendi evinize geçin artık. Belli bi yaştan sonra baba evinde olmuyor zaten. Sizi de affetmemisler demekki. Bı kere hata yapıp anne babanızın boynunu egmissiniz şimdi de çocuklarınıza aynı şeyi yasatmayin. (Çocuklarin annelerini asagilanir bı şekilde görmeleri hoş değil)

Eşinize iyi olup size bu kadar kötü olmalari garip ama.kactığınız için olsa eşinize de aynı duyguları hissetmeleri gerekir belki de daha fazla.
Eşim ters ufak sey de ortalığı yıkar bliolsr benim gözümün yaşı aksın yakar

29 yaşındayım hayatım boyunca hem aşşagilanip hor görüldum

Eşim mükemmel biri sadece etraftaki şeytan olmuş insanlra guvenmior çokta seviorm eşimi 8 yil oldu biz evleneli psikolojik şiddeti hakediomuyum sence
Profildeki yaş doğru ise 18'inde kaçıp evlenmişsin. Küçücük kızları kaçmış, nasıl şok olmuşlardır. Madem evlenmeyi bildiniz, o zaman hayatı da öğrenin. Bazen bazı hataların affı olmaz. Birini seçersiniz, diğerleri seçilmedikleri için üzülürler ve onları kaybedersiniz.
Ben ailemin tek kızlarıyım, annem de babam da üstüme titrer bu yaşta bile. Ama şimdi kaçarak evlensem affetmezler, biliyorum. Ondan sebep her şeyi yapıp yapıp zaman aşımına uğrar, unuturlar deyip aldanmamak lazım.
Bir de madem etrafa güvenmiyor kocan, kızlarını kaçırdığı aileye niye emanet ediyor seni? Bilmiyor mu ondan sebep aranız limoni? Başka bir alternatif ayarlasın madem çok biliyorsa.

Arkadaşım başka alternatifin varsa durma diyoruz o evde. Daha kocam duyarsa göstermez, kızsalar da ailem onlar diyorsun. Sonra da intiharın eşiğindeyim diyorsun. Karar ver artık, hangisi?
Ya kocan da duyacak, sizi bırakmayacak oraya. Ya da susup çekmeye devam edeceksin. Ne yapalım biz ya, topluca annenle babana olumlu enerji mi gönderelim, nedir?

Garip olan kacmani sebep gösterip sana ve çocuklarına bunları yapan insanların eşine iyi davranması.sonucta kaçmak bı suçsa eşinde suç ortağı değil mi ?
Onları bn utandrdim kaçarak eşim otoriterlu biri kimseyle diyaloğa girmz benim ve cocugumz için yakar dünyayı

Şuan intiharın eşiğinde olma sebebinizde eşiniz ama farkında mısınız?
8 yıl olmuş evleneli, ailenizin yaptıkları, dedikleri normal değil evet ama bunlar yeni olan şeyler değildir. Siz bunları bile bile niye gidip yanlarında kalıyorsunuz? Çünkü eşiniz hazretleri öyle istiyor. İnsan gibi onunla herşeyi konuşabilseniz, şimdi kendi evinizde çocuklarınızla rahat rahat yaşardiniz.
Eşim benim tek dağım dayanağım allah basimzdan eksik etmesin onu o yokken ben çok rezilim

Yorum yapma ya

Eşim benim tek dağım dayanağım allah basimzdan eksik etmesin onu o yokken ben çok rezilim
Ee yok eşiniz zaten yok.
İnsan kaçıyorsa kaçtığı kişiyi tercih etmiştir karşı tarafa siz kimsiniz ki ya mesajı vermiştir aslında.
Aileniz de buna göre davranıyor demek ki.
Doğrudur değildir onu anlatmıyorum ama kucaklarını açmışlar yine size.
Belki eşiniz olmasa-bence mantıklı bir insan değil- ben kendim ve çocuklarım ile geldim deseniz bunları yaşamazsınız bile.
Ben nedense hiç de anlattığınız tarzda evliliğiniz olduğunu düşünmüyorum.
Ona tepkililerde belki.

Onları bn utandrdim kaçarak eşim otoriterlu biri kimseyle diyaloğa girmz benim ve cocugumz için yakar dünyayı
Canım benim sen anlamadın beni.diyorum ki sonuçta kaçmak senin suçun tamam ama buna sebep olan da eşin yani.oyle bı durumda bizi evladimizdan ettin düşüncesiyle eşine tavır yapilmaliydi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…