Ne sacmaliosmz saçma sapan bilit etmeden yorum yapmayın siz yaNeden kaçtınız? Ailenizin rızasını almak yerine elaleme karşı utandırmışsınız, onları yok saymışsınız ne bekliyordunuz ki ? Yine de onlarda kalıyorsunuz bu bile bir çok aile için çok fazla.
Kendi evinizde neden kalmiyorsunuz
Eşim izin vermiyor hem kisknac hemde başıma bsiey gelir diyeKendi evinizde neden kalmiyorsunuz peki ?
Demet ablacım, kaçmak bir tercihtir. Ailemin yerine elin adamini tercih ediyorum demektir siz bu tercihi yapmış onlari yok saymışsınız. Ailenizde hoşnut değil ki durumdan gelip konu açmışsınız.Ne sacmaliosmz saçma sapan bilit etmeden yorum yapmayın siz ya
Kime göre neye gore hakli siz 4 dörtlük insanlarmsnzYoo gayet haklı
Eşim mükemmel biri sadece etraftaki şeytan olmuş insanlra guvenmior çokta seviorm eşimi 8 yil oldu biz evleneli psikolojik şiddeti hakediomuyum senceHarika eş seçimi yapmışsınız valla, hem size güvenmiyor hem kendine. Aileniz hala sizi eve aldığına göre bence şikayet etmeyin ancak bu kadarını yapabiliyorlardır.
Eşinize söyleyin o zaman kendi evimde kalacagim psikolojik şiddet görüyorum burada kalmak istemiyorum diye, o mükemmel eş kocaman kadının isteğine saygı duyar konu kapanır.Eşim mükemmel biri sadece etraftaki şeytan olmuş insanlra guvenmior çokta seviorm eşimi 8 yil oldu biz evleneli psikolojik şiddeti hakediomuyum sence
Onuda denedim öpmek istedim şakaya getrdim sarildim öyle bir ittiki neye ugradgimi bilmedim. Onları suçlamiorm aslinda blmiorm sevgiye ihtycim var sarilmalrinaAnneniz sizi öpmüyosa siz gidip onu öpün.kirginliklari olmuş belli ki ama sonuçta hala evlerinde kalabiliyosunuz.siz suçluluk duygusundan çikip siz sevgi gosterin.
Demekki ailen onlara yaptığını halen sindirememiş affedemiyorEşim mükemmel biri sadece etraftaki şeytan olmuş insanlra guvenmior çokta seviorm eşimi 8 yil oldu biz evleneli psikolojik şiddeti hakediomuyum sence
Blmiorm o kadar yorgunumki bir gün çocuğum ağladı sofradaydik bn sinirlendim kalktm babam çok sınırlı asabudir oda kalkti arkamdan enseme bir vurdu ama nasıl bütün nefretiyle ofkesiyle o gün ölmek istedikkaçmışsınız , çocuğunuz da olmuş
Artık ailenizin tepkisi geride kalmış
Böyle der aile
Affetmez de hiç
Takmayın kafaya
Hayatınıza bakın
Kendi evinize geçin
Aynen öyle her defasında yüzüme vururlar blmiorm sadece hiç birşey eskisi gibi olmicsj bliormDemekki ailen onlara yaptığını halen sindirememiş affedemiyor
Bazı babalar katıdır kolay yumuşamaz
Bi tanıdığımız uzun yıllar önce kaçmış babası yüzüne bile bakmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?