- 9 Eylül 2014
- 26
- 11
- 3
- Konu Sahibi Graceykellie
İçimde tuttugum çok fazla şey var hatalarim var kirginligim var uzun olacak biraz ama , şöyle anlatmaya baslayayim bir ay önce 3 yillik iliskim bitti son bir ayda sürekli kavga ettik ediyoruz ara verelim dedi ben de üstüne gittikçe gittim ve sonunda ayrilalim dedi asıl sorun o değil son bir ayda fazla kavga ettik ama her seferinde suçu kendi üstüme aldim ben hataliyim dedim ona hatalarini soylesem de beni suçlamak için mi cagirdin konuşmakiiçin mi dedi sesini yükseltti ben yine geri adim atip haklisin dedim benim bu halimi kullanıp her seferinde haksizsin dedi hataların var dedi ama kendi hatalarini görmeden beni suçladı bende hep boun eğdim,onu kaybetmekten korktum kavga olmasın dedim ama olmadı. Ara verelim dedikten sonra ona ailemle sorunlarım vardı babamla kavga ettim gibi bahaneler sundum ve kendimi iyice haksız gösterdim ben onu kaybetmeyim diye bu bahaneye sığınmışken o duyunca daha sinirlendi nasıl bana anlatmazsın ben sana herseyi anlatıyorum vs. Olan oldu kısaca ondan sonra bir hafta iki hafta konuşmaya çalıştım ayrılmayalım falan dedim ama sonra bıraktım kabullendim 2 hafta sessiz kaldım ama dayanamadım ve gecen gün isyankar bi mesaj attım bana neden böyle nefretle konuşuyorsun dedım bana hayallerimi öldürdün kimseyle kuramam o hayalleri ve aşka küstürdün çok güçsüzsün vs vs söyledi en son bende bişeyler yazdım ve seninle barışmak için yazmadım yanlış anlama dedim artık cevremdende tepkiler aldım annem basta olmak üzere herkes onun bencilliğinden bahsetti haklılar biliyorum o mutluysa bizde mutluyuz o mutsuzsa biz mutsuz.. Annesi çok iyi biriydi o da üzülme babası da oyle bencil sinirli uyumsuz o kaybetti sen üzülme yaslandıkça dertleri artıyor iyi olmuyorlar dedi babasıyla annesi uzun süredir tartışıyorlarmış o yuzden de sinirli bilmiyorum ben ne yapmalııym düşünmeyeyim diyorum ama olmuyor aklıma geliyor kötü zamanı diyorum ama eger isteseydi yanında olmamı git demezdi diyorum ki bu ilk degil defalarca ayrılalım dedi ama hep benim uğraşlarımla barıştık ve bana diyor ki ben hep gittim ama gerçekten gitmek isteyen insan geri döner mi diye ona bile kendince bahane bulmuş kafam allak bullak sasırdım artık nasıl davranacağım hiç bilmiyorum