- 26 Ocak 2020
- 347
- 574
- 103
- 46
Slm kizlar Tüm mesajlari okurken duygulanip bende hikayemi yazayim dedim.benim evliligimin 6 ci yillinda hamile kaldim dünyalar benim oldu ama malesef kaybetim ve tekrar doktorlar kontroller beni pisikoloji olarak cok yiprati ama iyi olan tarafi ikimizdede sorun cikmiyordu.benle ayni zamanda evlenenlerin ikinci hamilelik haberlerini aliyor onlar adina gercekten seviniyor kendimi yanliz caresiz yorgun hic bir seyden zevk almayan biri gibi hisediyordum.7 senemiz oldu hic aklimda yokken o ay sadece iki defa beraberlik olmusken hamile kalmisim ayaklarim yerden kesildi esim artik bana baktiginda gözlerinin ici gülüyor sana bakmaya kiyamiyorum öyle bir güzelesmissinki derdi.5 aylik hamileydim doktorda randevum vardi bebisimin cinsiyetini ögrendim 10 Nisan 2021 cumartesi günü esime süpriz yapacaktim.ve cumartesi esimin isten cikip eve gelmesini beklerken suyum geldi apar topar hastahaneye götürdüler beni bebegimi kaybetmistim bagira bagira gitmesin beni birakmasin diye dogum yaptirdilar.sonrada kürdaj oldum esimin o günden beri gözleri dolu dolu yüzüme baktiginda aci cektigini hisedebiliyorum.benim sana diyecegim su ki ALLAH hayirlisini sagliklisini nasip etsin öyle agir imdihani kimseye yasatmasin.