• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Dertleşmeye o kadar ihtiyacım var ki

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı kaderi yaşıyoruz desenize. Siz de tükenmiş hissediyor musunuz
Hem de çok hissediyorum 😭 benden 1 hafta sonra evlenen kızın çocuğu oldu ben sonra evlenen hamile kişiler var artık duymak bile istemiyorum ama napalım 😭

Hem de çok hissediyorum 😭 benden 1 hafta sonra evlenen kızın çocuğu oldu ben sonra evlenen hamile kişiler var artık duymak bile istemiyorum ama napalım 😭
Kazara oldu, istemiyorum vb diyenlere o kadar şaşırıyorum ki. Tüm gücümüzle gayretimizle duamızla elimizden geleni yaparken tek ilişkiyle hamile kalanlar, hamile kalmasına üzülenler. Ah bilseler yerlerinde olmak için neler vermezdim

Yalnız hissetmene gerek yok bak bu kadar kadın burda sana fikir vermeye çalışıyor kimi senden büyük kimi senden küçük herkes bazen süreçlerden geçiyor senin için de bu bir süreç demek ki içini ferah tut üzülme üzüldüğünde olmaz bak ❤️ Hep pozitif ol hayata karşı
Çok teşekkür ederim ❤️

Herkese merhaba;

dertleşmeye o kadar ihtiyacım var ki. 10 aylık evliyim bu ay korunmayı bırakmamızın 5. Ayıydı. Doktora gidiyorum herhangi bir problemim yok elhamdulillah. Smearlar hormon testleri ultrasonlar.. eşim bugüne kadar hiç doktora görünmemiş. Birkaç ay önce karar verdiğimizde tedbir amaçlı görünmesini istedim fakat daha sonra bu ben onu erkekliğiyle vuruyormuşuma döndü. Bu ay yine adet oldum. Kendimden bile kaçmak istiyorum artık. Ne yapsam olmuyor. O kadar dardayım ki
Benim ilk çocuk hemn oldu evlendigm gibi adet olmadm bidaha.2.ci çocuk icin plan yaptık 5 aya yakın gebe kalmadım bence kafanızda büyütmeyin seneniz dolsun bi

Ben dün bir arkadaşımın hamile haberini aldım kıskandığımdan değ kendime üzüldüğümden ağladım mutsuz oldum ki hala öyleyim niye olmuyor diye. O kadar çabala et ama sonuç hüsran git gide psikoloji gidiyor elden
Ama Yaradanin gücüne gider

Canım bende 10 aylık evliyim ve benimde 5 aydır olmuyor 😭 yalnız değilsin bunu bil yani. Sanırım dedikleri gibi kafaya taktığımız için olmuyor.
Benim ilk çocuk hemen oldu 2.ci cocuk 5 aya yakn olmadı 3.cü çocuk sadece bikere eşim tutamadı kaçtı biraz hemen gebe kaldm .Sabredin daha erken olur inşAllah

Dua ediyorum inancım büyük elhamdülillah ama insanız insan diyor neden olmasın niye olmuyor ileride sıkıntı da çıksa rabbimin imtihanıdır der susarım. Çok stres ve kafaya takıyorum

Bende öyleyim ve eşimle yarın teste gidicez sperm testine zor ikna ettim çünkü. En azından bakılsın bi sıkıntı falan varsa
Ne zamandır uğraşıyorsunuz

Benim ilk çocuk hemen oldu 2.ci cocuk 5 aya yakn olmadı 3.cü çocuk sadece bikere eşim tutamadı kaçtı biraz hemen gebe kaldm .Sabredin daha erken olur inşAllah
Allahtan tek dileğim bizimki de sizinki kadar kolay olsun sizinkilere de hayırlı ömürler versin

Herkese merhaba;

dertleşmeye o kadar ihtiyacım var ki. 10 aylık evliyim bu ay korunmayı bırakmamızın 5. Ayıydı. Doktora gidiyorum herhangi bir problemim yok elhamdulillah. Smearlar hormon testleri ultrasonlar.. eşim bugüne kadar hiç doktora görünmemiş. Birkaç ay önce karar verdiğimizde tedbir amaçlı görünmesini istedim fakat daha sonra bu ben onu erkekliğiyle vuruyormuşuma döndü. Bu ay yine adet oldum. Kendimden bile kaçmak istiyorum artık. Ne yapsam olmuyor. O kadar dardayım ki
Bu tarz konulara inanamıyorum gerçekten. Bismillah 5 ay olmuş bu depresiflik neden ? Demek ki daha vaktiniz var. Bir problemde yokmuş. Herkes ilk ayında hamile kalmıyor. Yada bebek sipariş üzerine göderilmiyor. Bizim 9 ay olacak. Daha doktora görünmedim. Allah hayırlı zamanda versin hayırlı evlat versin tel duam bu. Sene olumca olmazsa gidicem doktora, bizde çok istiyoruz ama kendimizi yıpratmadan tevekkül ederek.

Ne zamandır uğraşıyorsunuz
10 aydır uğraşıyoruz 12 aylık evliyim 2 ay korunduk 2 ay sonra karar verdik. Ovulasyon testi kullanıyorum yumurtlama çatlama herseyi görüyorum ama nedeni nedir bilinmez gebe kalamıyorum. Bu arada eşim 39 ben 32 yaşındayım

Bu tarz konulara inanamıyorum gerçekten. Bismillah 5 ay olmuş bu depresiflik neden ? Demek ki daha vaktiniz var. Bir problemde yokmuş. Herkes ilk ayında hamile kalmıyor. Yada bebek sipariş üzerine göderilmiyor. Bizim 9 ay olacak. Daha doktora görünmedim. Allah hayırlı zamanda versin hayırlı evlat versin tel duam bu. Sene olumca olmazsa gidicem doktora, bizde çok istiyoruz ama kendimizi yıpratmadan tevekkül ederek.
Sizin olgunluğunuz takdire şayan. Doğru olan sizin ki tabi ki ancak bizler de kuluz ve maalesef her zaman güçlü duramıyoruz. Bir an içimizi boşaltmak istiyoruz, bir de bu çerçeveden bakarsanız. Sizi olgunluğunuz için tebrik ederim umarım en kısa sürede en güzel haberler hepimizin olur❤️ Rabbim dilediğimizi verir bizi hoşnut eder inşallah

Sizin olgunluğunuz takdire şayan. Doğru olan sizin ki tabi ki ancak bizler de kuluz ve maalesef her zaman güçlü duramıyoruz. Bir an içimizi boşaltmak istiyoruz, bir de bu çerçeveden bakarsanız. Sizi olgunluğunuz için tebrik ederim umarım en kısa sürede en güzel haberler hepimizin olur❤️ Rabbim dilediğimizi verir bizi hoşnut eder inşallah
Bu bir döngü en çok korktuğumuz kendimizi korkuttuğumuz şeyler başımıza gelir. Benim hayatımda hep böyle oldu en azından. Daha 5 ayda böyle hissederseniz (inşallah daha fazla beklemezsiniz) ilerleyen aylarda ne yaparsınız. Evliliğinizi de etkiler. Cicim aylarınızı heba etmeyin diye yazdım. Amin diyeyim son olarak duanıza. İyi günler ❤️

Herkese merhaba;

Senin içini biraz rahatlatayım canım.
Ben 12 yıldır evliyim.
8 yıl biz istemedik hemen olacak zannettik.
4 yıldır da herşey normal olduğu halde hamile olamadım.
Herşey normal çıktığı halde hamile olamamak ağır geliyor elbet.
Ama bu hayatta olacak her güzel yada kötü şey Vaktine Esirdir Canım.
4 yılın sonunda tüp bebek yapmaya karar verdim.
pazar günü yumurtalar toplanacak ama belki de tüp le bile olmayacak.
Ama Elbet bir gün olacak diye düşünüyorum.
olmazsa da vardır Allahın bir bildiği demekten başka bir çarem yok.
şimdi sen yolun çoook başındasın. (Eşine çakşır kökü suyu ve keçiboynuzu pekmezi içir ve sen de çalşır kökü suyu iç hafif iltihabik bir durumun var sa da tedavi etmiş olursun - hiç sorun yoksa da çoook hafif iltihap olursada gebeliğe engeldir, bir çok kişi antibiyotik içtiği ay hamile kalıyor var bunun elbet bir sebebi var öyle değil mi?)
Yapaman gereken kafaya bukadar takma.
Ben öyle pişmanım ki yıllarca kendimle kavga ettim... Sen Etme! KENDİNLE KAVGA ETME CANIM!
🥰İnşallah kendini çok yormadan en erken zamanda evladına kavuşursun🙏🤲

Son düzenleme:
Back
X