Dertleşsek mi kızlar:(

Meftune93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
67
38
3
31
Hayatımda gecen butun kötu olaylari anlatmak istiyorum. Sizind kimseye anlatamadiginiz dertleriniz warsa. Anlatip rahatlayalim mi kizlar

bazan psmanlık bazan korku cok sey yasadım ama rabbım yolumuzu ıyılerle karşılaştırsın kaldıramayacağımız dertler vermesın ınsallah

Yeni üyesiniz madem açıklayayım formatı :) bir derdim var bölümünün kısaltmasıdır, bdv. Burada insanlar belli kurallar çerçevesinde dertlerini, sıkıntılarını, endişelerini anlatıp içlerini dökerler. Mesela konu açtınız ya siz direkt başlayabilirsiniz. Size yol gösterilir, destek olunur, çözümler sunulur... Benzeri vakayı yaşayan insanlar hayat tecrübelerini sizinle paylaşıp büyük yanlışlara sürüklenmenizi önleyebilir. Kurallar bölümü forumun başındaki listede sabittir. Ne olur ne olmaz bir göz atın derim :)

Sag
sagolun tesekkur ederm:)

Hayatımda gecen butun kötu olaylari anlatmak istiyorum. Sizind kimseye anlatamadiginiz dertleriniz warsa. Anlatip rahatlayalim mi kizlar
Anlatamayacağım çok şey var ..anlatırsam ifşa olurum ama hiçbiri gelin kayınvalide yada karı koca kavgası değil ..bigün kendimi ifşa edicem zaten ,karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…