Bdv?Bdv'de yapılan şey bu zaten.
Tam da bu bolum işte.
bazan psmanlık bazan korku cok sey yasadım ama rabbım yolumuzu ıyılerle karşılaştırsın kaldıramayacağımız dertler vermesın ınsallah
Mesela ablam kanimdan canımdan insandan nfret ediyorum. Hemd cok
Daha yeni basladim zaten. Bbm yanimdaydi knuyu soledim o yuzden.Sebep? Yarım yamalak anlatmasanız hepimiz için daha kolay olmaz mı?
7sene önce knustugum kisiyle gecen sene knustugunu ögrendim. We ablam evli 2cocukluSebep? Yarım yamalak anlatmasanız hepimiz için daha kolay olmaz mı?
sagolun tesekkur ederm:)Yeni üyesiniz madem açıklayayım formatı :) bir derdim var bölümünün kısaltmasıdır, bdv. Burada insanlar belli kurallar çerçevesinde dertlerini, sıkıntılarını, endişelerini anlatıp içlerini dökerler. Mesela konu açtınız ya siz direkt başlayabilirsiniz. Size yol gösterilir, destek olunur, çözümler sunulur... Benzeri vakayı yaşayan insanlar hayat tecrübelerini sizinle paylaşıp büyük yanlışlara sürüklenmenizi önleyebilir. Kurallar bölümü forumun başındaki listede sabittir. Ne olur ne olmaz bir göz atın derim :)
Anlatamayacağım çok şey var ..anlatırsam ifşa olurumHayatımda gecen butun kötu olaylari anlatmak istiyorum. Sizind kimseye anlatamadiginiz dertleriniz warsa. Anlatip rahatlayalim mi kizlar
İhanet yani.7sene önce knustugum kisiyle gecen sene knustugunu ögrendim. We ablam evli 2cocuklu
Beni de çağır ahahahahaAnlatamayacağım çok şey var ..anlatırsam ifşa olurumama hiçbiri gelin kayınvalide yada karı koca kavgası değil ..bigün kendimi ifşa edicem zaten ,karar verdim
T anlat anlat rahatlarsnAnlatamayacağım çok şey var ..anlatırsam ifşa olurumama hiçbiri gelin kayınvalide yada karı koca kavgası değil ..bigün kendimi ifşa edicem zaten ,karar verdim
Ewini bastim agzıma geleni söyledim.biz arkadasiz dmez mi bideİhanet yani.
Abla çöpe attıklarıma göz dikmişsin. Çöplere ilgin varsa enişteme söyleyelim sana çöp alsın olur mu? De.
7sene önce knustugum kisiyle gecen sene knustugunu ögrendim. We ablam evli 2cocuklu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?