- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Sen az biraz vakifsin :) yine de etiket yaparım :))Beni de çağır ahahahaha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen az biraz vakifsin :) yine de etiket yaparım :))Beni de çağır ahahahaha
Ewini bastim agzıma geleni söyledim.biz arkadasiz dmez mi bide
Heeee o konular onlar tamam ama çağır beni haaa ama sonra kayıplara karışma sakın:)))Sen az biraz vakifsin :) yine de etiket yaparım :))
Konuştuğunu öğrendim derken ilişkisi filan yoktur heralde canım.. aranızda kaç yaş var?[/QUO 10yaş war cnım. Mesajlarini okudum. Bide meltem dye kaydetmis. We ben meltem den msjlaştigini hep goruyodum .megerse eski knustugum muş
7sene önce knustugum kisiyle gecen sene knustugunu ögrendim. We ablam evli 2cocuklu
Mgdsız o haya kalmamisAblandaki mide maşallah hemde evli
Çok kızıyorum bu durumda bir yakınım var ona da kızgınım bosan o kişiyle evlen dedim ama bu şekilde olmamalı yazık cocuguda varmisvarmisMgdsız o haya kalmamis
Biz ne zaman mesajlassak bole oluyo yaziyodu. Ondan hersey beklerim. Ben. Bide o kısi icin bildgm koca adam gbi bu derdi.Msjlarda ne yazıyordu peki? Yani ciddi ciddi sevgilisi mışok oldum şuan Allah akıl fikir versin. Bence az bile hissediyorsun
O kisi ile ayrilmama da ablam wesile olmustu. Gerci btn konustuklarimla arami o bozduÇok kızıyorum bu durumda bir yakınım var ona da kızgınım bosan o kişiyle evlen dedim ama bu şekilde olmamalı yazık cocuguda varmisvarmis
Biz ne zaman mesajlassak bole oluyo yaziyodu. Ondan hersey beklerim. Ben. Bide o kısi icin bildgm koca adam gbi bu derdi.
Olur ,beni görürsen bana da haber verHeeee o konular onlar tamam ama çağır beni haaa ama sonra kayıplara karışma sakın:)))
Sewdiginden konusmuyo ki onunla .ablam bekarkend böleydi. Onu birakir onla knusurdu.maksat ilgi görmek olsun. Kac tane kisiyle knusmuş. Hep ilgi odagi olmayi sewiyoYazıklar olsun ya erkek mı kalmamış. O ayırdı demişsin demek ki o zaman da aralarında birşey varmış. Yoksa niye ayırsın ki? Neden boşanmıyor madem kocasından memnun değil?
Sewdiginden konusmuyo ki onunla .ablam bekarkend böleydi. Onu birakir onla knusurdu.maksat ilgi görmek olsun. Kac tane kisiyle knusmuş. Hep ilgi odagi olmayi sewiyo
Aynen manyak o ya. Bi erkek ölesine reflex olarak bak. Cocuk beni begendı falan diyoHasta o zaman psikolojisi bozuk.
Ahahahhajaha tamamOlur ,beni görürsen bana da haber ver![]()