- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Kocası görevde olduğu için bayramı evde pijama ile yatarak geçirenlere de iyi bayramlar mı? Bilelim de..
Şehir dışı sayılmasa da uzaktalar, tüm akrabalar farklı ilçelerde. Yarın eşimle gezeceğiz inşallah izni yanmazsa. Evde oturuyorumAileniz uzakta mı
Ayy yeni eklemeler olmus harika hepsiSakız gibi yapışan kv ile olanlara
Küsen koca ile asık surat ile olanlara
Eşinin memleketinde 5 kendininkinde 1 gün kalanlara
Görümce elti derdiyle geçirenlere
Hasta olanlara
Tatil hayal edip kv nin bulaşığını yıkamak zorunda kalanlara
Ayağı kumda, yüzüne deniz esintisi hayal ederken kv evinde mutfak-salon arası mekik dokuyup çay yetecek mi telaşında olanlara
İş dönüşü Antalya'da denize giriliyor, Bodrum'da yazlığa gittik muhabbetleri dinleyip biz de kv evinde bilmemkaç tane teyze ağırlayıp gak guk gaz çıkarmalarını dinledim diyemeyenlere
Eşiyle sevgilisiyle ayrı olup elele ziyaretlere gidenlere uzaktan bakanlara
Evlenmeyi isteyip te hala evlenememiş olup kazık kadar halen ailesiyle gezmelere gidip utananlara
Aldatıp başka kadınla evlenen eşi yenisiyle tatile giderken, kendisi babaevinde oturanlara
İyi bayramlar Allah sabır versin
Başka ekleyecek varsa eklesin
Kusura bakma buna çok güldümİş dönüşü Antalya'da denize giriliyor, Bodrum'da yazlığa gittik muhabbetleri dinleyip biz de kv evinde bilmemkaç tane teyze ağırlayıp gak guk gaz çıkarmalarını dinledim diyemeyenlere
Kusura bakma buna çok güldümdiğerleri kapsamıyor, ama bayramın 1 günü bende aynen bunu yaşıyorum. Hatta bugün,birazdan başlar neyseki 1 güncük, yaeın bitiyor :)
Musmutlu bayramlar yinede ♡
Ayy yeni eklemeler olmus harika hepsibi tane de ben ekliyorum,
Bir zamanlar bekarken, evlenince esimle bayramlarda minik arabamiza binip ege kiyilarina tatile gideriz diye hayal kurarken evlenince kayinvalidenin evinde tanimadigi insanlara tatli tabagi hazirlayanlara
Kocasının totosunda hala pire uçuşanlara da iyi bayramlar
Bi uyanamadin be saat 1
Denize gidecektik sözde...gerci güneş de bi geliyo bi gidiyo ufffBayramun 1.günü uyuyan koca offf
En sevmediğim şey aslında :) napalım idare et bir gün canım. Bizimde bir teyze var kocası kuma getirmiş,hiç istisnasız her bayram kocasını şikayet ediyor ardından demli bir çay ver efkarım dağılsın diyorTeyzelerin geyiriğinden fenalık gelir yeminle nereye kaçacagımı bilemem..hele bizde bi akraba var 5dk da bir yapıyor nerelere gitsem die bakıorum
Sevdikleri sagligi yerindeyse yilda uc bes gun katlanmak zor olmasa gerek sukur sebebi
Bayramda gidicek kimsesi olmayan olum acisi yasayan ya da yakinlari agir hasta olanlar ve nice ciddi derdi olanlar var
Asil dert bunlardir
Hayirli bayramlar
Burasi dert platformu ondan dolayo komik olacagini dusunmemistim.Ben gülelim die yazdım
Biraz da gülelimBurasi dert platformu ondan dolayo komik olacagini dusunmemistim.
Iyi bayramlar
Sağlık varsa, gerisi boş..
Herkese iyi bayramlar.
Bu arada bende dertsiz değilim he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?