Acilden giris yapin dediler pazar günü yatis olacagi icin acile yonlendirdi .acaba gecmi gitsem pazar gunu yatişa
Tahlillerim oldu aslinda oprs bir ameliyat saframi aldiracam.anstezi dr gördü Tahlilleri oldum.sadeze pazar yatisa gel pazrtsi ameliyat olacam .lakin pazar aksam gitsem yeterli olurmu acilden yatis verdiler
Ya komsuma dedim de elimden geldiğince dedi .ama cocuklari cok kuckk onlara sahip cikip tlf vs zor hepte tesaduf ansizin cikiyor kadinda dedektif gibi profesyonel deglik cik vik yapsin şansım yokggg o konuda 1 yildir önüme düşmüyor zinasiyatış en geç 21.00 de yapılıyor o saate kadar gidebilirsiniz.
o ikisini fotoğraflayacak birini bulamazmısınız?
Ne 4 gun mu bana 1 gece dedi dr sorun olursa 2 gece dedi .arastirma hastanesi umarim iyi gecer benimki 1 gece kalirim4 gün yattım ben saframı aldıralı 6 ay kadar oluyor.
Bence özel durumunu söyle , pazartesi sabah 6 da gitTahlillerim oldu aslinda oprs bir ameliyat saframi aldiracam.anstezi dr gördü Tahlilleri oldum.sadeze pazar yatisa gel pazrtsi ameliyat olacam .lakin pazar aksam gitsem yeterli olurmu acilden yatis verdiler
Bi gideyim konuşayim acildekilerle bakalim yonlendirme nasil olacak soylicem.durumumu izah edeyim bari bir gece ayri kalarak kurtarayim durumu.gece bensiz uyimadi hic o düşündürüyor babada yok alternatif olsunBence özel durumunu söyle , pazartesi sabah 6 da git
Biz bosandik davayi kaybettik ziyneti alamadim kasa dökümüne ragmen. velayet bende .ust mahkeme icin yazmistim istifnafa gidişte. Ziyneti kaybettik diye karis tarafa vekaelt ucreti okdr ciktiSakin olun ve kocanızın yaptıklarını ispatlayarak aldatmayı öne sürerek boşanın velayeti de alırsınız zinnetler evlilikte kadının hakkıdır kanun böyle siz neden ödeme yapacaksınız onu anlamadım?
İnşallahHepsi geçecek. Derin bı nefes alın. Düzelecek herşey birgün geçti gitti diyeceksiniz inşallah
Burada ziyaret saatlerinde bile zorluk çıkarıyorlar hangi alan, yoğunluk hepsi etkiler hem cocugun hem servistekilerin sağlığı icin
Pazar günü yanımda götürem cocugumu sansimi deneyeyim
Ne 4 gun mu bana 1 gece dedi dr sorun olursa 2 gece dedi .arastirma hastanesi umarim iyi gecer benimki 1 gece kalirim
Ben olsaydım servisi arardım. Şu anda bile görevli vardır. Bilgi verirler size.Bi gideyim konuşayim acildekilerle bakalim yonlendirme nasil olacak soylicem.durumumu izah edeyim bari bir gece ayri kalarak kurtarayim durumu.gece bensiz uyimadi hic o düşündürüyor babada yok alternatif olsun
Benim için ayrı bir saatte almışlardı bebeğimi, çok yeni hastaneden çıkmıştı emmesi gereken aynı zamanda bana ihtiyacı olan bir süreçti.
Direk götürmek uygun olmaz. Ben öncesinde konuşmuştum. Doktor da kendiliğinden kolaylık sağlamış, servistekileri ayarlamıştı.
Anladım bakım bi ne olacak sansimi denerimBenim için ayrı bir saatte almışlardı bebeğimi, çok yeni hastaneden çıkmıştı emmesi gereken aynı zamanda bana ihtiyacı olan bir süreçti.
Direk götürmek uygun olmaz. Ben öncesinde konuşmuştum. Doktor da kendiliğinden kolaylık sağlamış, servistekileri ayarlamıştı.
Ya korktum şimdi ama 1 gece olur da umarim öyle olmazbanada 1 gece yatarsın demişlerdi.
hiç bir sorunda yoktu hatta pansumanımı yapan hemşire en kolay sizin ameliyat geçti bugün demişti.
Bu pazar degil daha 15 gun var arastirma hastanesi bakarmi tlf yardimci olurlarmi bilemedimBen olsaydım servisi arardım. Şu anda bile görevli vardır. Bilgi verirler size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?