• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertliyim kederliyim :(

ya biz sevgiliyken boyle degildiki. bana herseye tamam diyodu. ne zaman sozlendik aileside kendiside kuheylan kesildi basima. nisanlandigimdan beri agliyorum. ama onuda cokkkkk seviyorum. nasil vazgecicem onuda bilmiyorum. yuzugu cikardim evet ama dayanamadim bana ailemin onunde git demesine. annemle babam zaten istemiyodu ben seviyorum diye tamam dediler bu ise. ama simdi babam cok kiziyo ben sana olmaz dedim dinlemedin beni bak iste diye.

o kadar çok olmaz yapma hayır deniyor ???
sen seviyorum diyosun :)
o kadar insan hayır sen evet !!!
olmaz gerçekden anne baba sözü kıymetli olmaz diyolarsa olmasın olmamalı sevgi dediğin şey senin gözyaşını akıtmamalı yüzünü güldürmeli ...

bir git şuradan dedi diye yüzüğü çıkarıp adamın eline tutuşturmuşsunuz olay bitmiş nişan atılmış tabii ki yüzük çıkarıp vermenin başka anlamı var mı sizce? artık her şey bitmiş hala yüzük atmakla nişan bozmuş oluyormuşum diyorsunuz ve sanki konuşması gerekiyormuş gibi 3 aydır merhaba bile demiyor diyorsunuz kusura bakmayın da yüzüğü atan kıza ne desin Allah aşkına. Hala bittiğini idrak edemediniz sanırım. Ortada nişan da sevgili de kalmamış kabul edin önünüze bakın onu fevri hareket ederken düşünecektiniz.

ondan bi ay oncede kendisi bana bitti demisti kalbimden sildim seni bitti bu nisan demisti on gun konusmamisti. ama annesi bunu bildigi halde aman kimse duymasin barissinlar geri hemen diye oglunu kapima yollayip baristirmisti kaynana. simdi ben yuzugu cikardim diye herkese rezil etmekmi var. kendilerine ozur beklemekmi var.

nasıl nişan o ?
yüzük çıkmış kavga edilmiş bu iş bitmiş !!!
herkes yoluna baksın durumuna gelinmiş?
sen tercihini yapmışsın sorun ne o halde ?
Bukadar acımasız olma cnm yaa konu sahibi kendince ders vermek istemiş ama ters tepmiş bu durum nişanlısının kumaşınıda belli etmiş her kız gibi mutsuz şuan üstüne gitmeyin uzaktan konuşmak kolay onun canı nekadar yanıyo kimbilir

Bukadar acımasız olma cnm yaa konu sahibi kendince ders vermek istemiş ama ters tepmiş bu durum nişanlısının kumaşınıda belli etmiş her kız gibi mutsuz şuan üstüne gitmeyin uzaktan konuşmak kolay onun canı nekadar yanıyo kimbilir

çokkkkk tesekkürler bu güzel mükemmel cevabin için. aynen oyle yapmak istedim. ama ters tepti evet. ve ben hâlâ cok ,seviyorum onu. :KK43:

yazdıklarımı bi daha oku istersen ?
acımasız bi yorum bi cümle var mı içinde bi bak ?
canı yanmasın diye akıl almak için burda diğil mi zaten ?

iyi de yüzüğü siz atmışsınız bunun anlamı siz artık nişanlı değilsiniz yani sizi aramaması çok normal.

yazdıklarımı bi daha oku istersen ?
acımasız bi yorum bi cümle var mı içinde bi bak ?
canı yanmasın diye akıl almak için burda diğil mi zaten ?
Kusurabakma iyi okudum niyetim seni eleştirmek değil ama böyle bi durumda duymak isteyebileceği tarzda bi konuşma değil bu yüzden bu şekilde alıntıladım şahsi değil yani hani bi derdini paylaşırsın rahatlamak için sanada şefkatle fikir verilsin istersin dik ve net konuşmalar canını sıkar ya doğru olduğu halde,bu yüzden dedim yanlış anlaşılmasın:))

çokkkkk tesekkürler bu güzel mükemmel cevabin için. aynen oyle yapmak istedim. ama ters tepti evet. ve ben hâlâ cok ,seviyorum onu. :KK43:
Sende vazgeç ablacım ağla deli gibi ağla ama çerçevedeki resmede iyi bak mutlu olamıcağın gün gibi ortada yakma kendini de ailenide ailene bile saygısı yok birsürü yasak koyar sesini çıkaramazsın tecrübelerimize güven.Kendi akrabaların söylese belki aldırış etmezsin ama kalbini koy bi kenara ve DÜŞÜN...

ondan bi ay oncede kendisi bana bitti demisti kalbimden sildim seni bitti bu nisan demisti on gun konusmamisti. ama annesi bunu bildigi halde aman kimse duymasin barissinlar geri hemen diye oglunu kapima yollayip baristirmisti kaynana. simdi ben yuzugu cikardim diye herkese rezil etmekmi var. kendilerine ozur beklemekmi var.
ne ailesi ne de kendisi seni istemiyor ve sana saygı duymuyor
evlendikten sonra işin daha da zorlaşacak
sonra da buraya konu açacaksın kaynanam böyle yaptı kocam şöyle yaptı diye

seni kendilerinden soğutmak için ellerinden geleni yapmışlar ama sen yapışmışsın gibi görünüyor
3 ay görüşmemek ne demek?
gerçekten seven sayan insan kendisi suçsuz olsa bile arardı

daha önceden nişanı bozmaya çalışması on gün konuşmaması vs bu adamın size karşı hislerini zaten belli ediyor. sizi elde nasılsa diye görerek yapacaklarını yapmış zaten. siz yüzük atmakta haklısınız bence. ama sonuçlarını da öngörmeniz lazımdı bu adamın hep bir gidesi varmış.

ayrıca çok aşık olsaydı değil yüzük atmak daha başka büyük kabahatin olsa bile gelir veya senle konuşurdu.

Canım bu iş bitmiş iyi de olmuş bence.
Kabul etmen lazım bittiğini ve hayırlısı budur diye düşün artık.

sende maşallah ya ?

hakkında hayırlısı
allah selamet versin .

senin cevabina kotu demek istemedim ama ben su an zaten desteklenmeye ihtiyacim var anla benide lutfen. ben uc aydir agliyorum durmadan. ben bibucuk sene konustumda nasil anlayamadim boyle bi kisilikte oldugunu. bibucuk senemi nasil gecirdim onunla diye. iki bucuk senem onunla gecti nisan kisminida sayarsak. iyimi kotumu paylastim aramizda bes dklik mesafe var ayrilinca hep gozumun onunde olcak hep gorcem onu anliyomusun :'( :'( inan durumum cokk kotu

senin cevabina kotu demek istemedim ama ben su an zaten desteklenmeye ihtiyacim var anla benide lutfen. ben uc aydir agliyorum durmadan. ben bibucuk sene konustumda nasil anlayamadim boyle bi kisilikte oldugunu. bibucuk senemi nasil gecirdim onunla diye. iki bucuk senem onunla gecti nisan kisminida sayarsak. iyimi kotumu paylastim aramizda bes dklik mesafe var ayrilinca hep gozumun onunde olcak hep gorcem onu anliyomusun :'( :'( inan durumum cokk kotu
eğer bu insanla evlenirsen durumun daha da kötü olacak ama

eğer bu insanla evlenirsen durumun daha da kötü olacak ama

Su ana kadar herkes ayni seyi soyluyor hepniz haklisiniz biliyorum. ama nasil bitircem ben icimdekileri. nasil unutcam anilarimizi guzel yasadigimiz gunleri :'(

Back
X