dertliyim

Kayınpederinizden 200bin tl alacaksanız kendi evinizi aldıktan sonra yeni bir ev almak yerine 200bin tl ödeyin. Ama en güzeli bu işe hiç girmeyip gidin bankadan ev kredisi kullanın. Kimseye minnetiniz de olmaz. Sonuç olarak peşin aldığınız 200 bini kayınpederinize taksit taksit ödeyemezsiniz kayınbiraderiniz ev alsın diye. Hiç uğraşmayın yani.

yok yirmibin alacağız. geri öderken kayınpederimin lafı yirmi bin olmazda daha fazla olur demesi altınlarımı peşinatta yapacağız birde sonra kayınlarıma ev alınacağı zaman o parayı ödeyeceğiz ama benim altınlarım elimden gitmiş olacak kayınpederim yardım diyor ama o bana yardım olmayacak sanırım tam tersi ben onlara yardım etmiş olacağım yeni gelen kişi hem hazır ev hem altın bir de çalışmayacak olursa ballı kaymak gibi bi yere gelmiş olacak bu durum zoruma gidiyor

yani kisaca kayinpederin sizden faiz istiyor. Bence madem aldiginizdan fazla odeyeceksiniz gidin banka kredisi alin, en azindan gerim gerim gerilip oglumuza ev aldik demezler.

Bir de bence biraz da tarafsiz bakin olaya. siz de kayinpederin evinde oturuyorsunuz. yani siz de "ballı kaymak gibi bi yere" gelmişsiniz.

ben ailelerle para isinie girilmesine karsiyim. muhakkak bir problem cikiyor. ya basiniza kakarlar, ya sizin kararlariniz ustunde hak iddia etmeye kalkarlar.

ayrica,

yeni evlenecek olan altinlari bozdurmadan 20000'e nasil ev alacak ki? eger oyle bir sey varsa siz de bozdurmayin :)

Valla altının varsa ver pesinata cek kredinide otur asagi. 20bin icin kimseye minnet etme. En lux evi alma az daha uygun al. Yapcaklari yardim urkuttukleri kusa degmicek. Sonra daha çok cekmektense gencken calisirken gucun varken yaptir gec...

Kimseye mihnet edip sonra da ağız kokusu çekmenize gerek yok, kullanın bir kredi başlamak bitirmenin yarısıdır derler, ödersiniz geçer gider. Kimseyle yüz göz olmaya gerek yok bence, kafanız rahat olur

Alirim kendi evimii kimseninde minnetini cekmem....
isteyen hazir evde otursun ..

Senin yerinde olsam, cekerim kredimi alirim evimii
Oderim borcumu kimseyede muhtac olmam . Sonradan biz yaptik demelerde olmaz duymazsin...

O zaman sen aldığın eve geç otur
Kaynın kayınpederinin evine geçsin kendi evi alınana kadar
Kayınpeder faiz istiyorsa git bankadan para çek
Ayrıca sizin de peşinatınız ödendiği halde nasıl altınları satman gerekiyorsa
Kaynın ve gelin de satmak zorunda kalacak
Ayrıca biraz da eltilik yapıyorsun gibi
İşine gelmiyorsa kabul etmezsin tamam da
Yeni gelinin altınları onda duracak yok hazıra konacak,bal kaymak olacak diye şimdiden dert etmen de hoş değil bence

Son düzenleme:
Eh ayip yani, 1,5 yil sende 'altinlarin bozulmadan' balli kaymakli evde oturmussun, bu ne fesatlik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…