Eşiniz yardımcı gibi olmus ne guzel bende ki kuruntu galiba birazBen de olmadı.
Çok çok severek/sevilerek evlendim.
Tabiri caizse koşa koşa evlendim.
Yemek,temizlik elimden de gelmez,yemeği kocam yapar,temizliği hallediyoruz bir şekilde.
Çok şükür.
Duygular tamsa gerisi teferruat..insan zamanla alişıyor düzen kuruyor öyle zor şeyler degil..evdeki insan huzur verdikten sonra hersey olur
[/QU
evet zamanla da baslarda sorun çok olmasa bari..
Bence de gereksiz takıntı.Eşiniz yardımcı gibi olmus ne guzel bende ki kuruntu galiba biraz
bende dusunuyorum valla sevıyorum eminm ama bunun adınn ne oldugunu bilemedimEvet derken bile düşünüyordum eminmiyim evlenmek istedigimden yapabilecekmiyim diye :)
ayy inş bandırma olur da kimse sıksık gelmez ..O da sizden ilk günden sofra donatmanizi beklemez herhalde..iki tarafada uzaksaniz gelen giden pek olmaz sizde gelisirsiniz bu sürede :)
Bende mutfağa girmezdim. Annem yapardı sürekli yiğenim çok severdi yemek yapmayı o yapardı yengem üst katta oturuyo kimse yoksa o getirirdi. Bi misafir gelse ben temizliğe girişirdim mutfak hiç ama hiç işim değildi. Evlendim kör topal alıştım. Yeni evliyken misafir geldiğinde menüm çorba bakliyat fırında tavuk pilavdı. Sonra sonra yavaş yavaş alıştım. Üzülmeyin karşı komşuyada gelin gitseniz amcanız teyzeniz halanız dayınızada aynı sıkıntı yabancı olma hissi olur. Alışırsınız zamanla aileye de kocanıza da evinize de mutfağınıza da yeter ki karşılıklı saygı sevgi olsun şimdiden mutluluklarSelam canlar ;
yani sizde de oldumu bilmiyorum böyle anlar.. Evlenmeden evlilik sendromuna yakalandım sanırım . Böyle bir sendrom var mıdır yok mudur bilemem ama şuan aklıma geldi :)
2 ay önce nişanlandım . Nisan da nikahım olacak.. Ailem tarafından pek destek görmem her bakımdan . Bir tek annem var arkamda olan(yeter aslında da ). Geri kalan abi hala vs saymıyorum hem bana durumları maddi açısından
Nişanlandıgım hayatımdaki adamı sevıyorum bana yardımcı olur ne dersem yapar yani ben ne dersem o olur sever dusunur şanslıyım bu konuda sevıyorum onu..Şuan nerede oturacagımız belli değil belirsiz Bandırmayı ayarlamaya calıstgndan olmazsa İst bi yer .. Ama bazen evlensem acaba yapabilir miyim diye de dusunuyorum.. Yemeğiydi , Ev işleri idi falan misafir ağırlamasıydı falan yapar mıyım acaba korkuyormuyum ne ? Evde hala anne yenge oldugundan ben pek mutfak tarafına hiç girmedim gecen pilav yapayım dedim netten bakarak yaptım olduda aslında yani kendi yaptgmı begendım .. Yabancı bir aileye gidicm nişanlmn kardesi ile en baslarda ufak bi sorun yasamıstık ama sonra uzatılmadı kapatıldı , Şimdi iyiyz yani en azndan benm açımdan bir problem yok.. Zaten evlendiğimz de her 2 aileye de uzak oturucaz.. Siz de de oldu mu böyle ? yani tuhaf hissettıgınız anlar .. bocaladıgınız anlar oldu mu?
Rahatlıktan kaynaklı oluyor en azından benimki öyleydibende dusunuyorum valla sevıyorum eminm ama bunun adınn ne oldugunu bilemedim
ya dert değilde iç dökme gibi dusunme gibi kafa kurcalamaDert ettiğin şeye bak ayol.Yıllarca yalnız yaşadıktan sonra evlendim , anneciğim evime gelir iki haftalık yemek yapar giderdi öğrenciymişim gibi düşün.Uğraşamazdım yemekle , şimdi karnıyarık yapıyorum.Anneme de yapıyorum karnıyarık hatta haha.
ayyy inş gerçi iş başa kalıncaBende mutfağa girmezdim. Annem yapardı sürekli yiğenim çok severdi yemek yapmayı o yapardı yengem üst katta oturuyo kimse yoksa o getirirdi. Bi misafir gelse ben temizliğe girişirdim mutfak hiç ama hiç işim değildi. Evlendim kör topal alıştım. Yeni evliyken misafir geldiğinde menüm çorba bakliyat fırında tavuk pilavdı. Sonra sonra yavaş yavaş alıştım. Üzülmeyin karşı komşuyada gelin gitseniz amcanız teyzeniz halanız dayınızada aynı sıkıntı yabancı olma hissi olur. Alışırsınız zamanla aileye de kocanıza da evinize de mutfağınıza da yeter ki karşılıklı saygı sevgi olsun şimdiden mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?