Dertmi bilemedim ama içimdekileri dökmek istedim..

Kusura bakmayın ama neden mutfak işlerini hep anneniz ve yengeniz yapıyor. Yetişkin insanların evdeki işleri paylaşması gerekir. Ayrıca inanın hiç zor değil, sorun ettiğinize değmez.

evlenmeden önce yemek yapmazdım

nerede ise hiç

annem çayımı doldurur elime verirdi vs vs

geçtim mutfağa yaptım aç kalmamak için de evlenirken hiç aklıma gelmedi ay ben yemek yapabilir miyim ev düzenleyebilir miyim diye düşünmek

ben evin yemek yapmak ya da temizlik yapmak için işe alınan elemanı değilim ki

cidden yaşın sizden çok büyüktür hiç bunu görev bilmek bunun için düşünmek aklıma gelmedi

evlilik hayatı paylaşmak işi de paylaşırız

evet evde çoğunlukla yemekleri ben yapıyorum ama işim varsa canım istemiyorsa hasta isem vs de eşim yapar

hatta ne pişirsek dediğimde bile ben bu akşam şunu yapayım der rahatlıkla

bizde çocuk var yemek önemli de yeni evli adam alır iki lahmacun yer ne olacak ki yapar makarna yer

patates kızartır yer vs vs

hep bu 12 kişilik yemek takımları 84 parça çatal bıçak seti suflalar runnerler satan piyasanın

her kanalda olan yemek programlarının olumsuz etkisi bunlar

Nişanlınız ne durumda yardımcı olur mu size o ışık var mı :)
Bir de hiç kendinizi mükemmel göstermeyin. yapamayacağınız şeyler olduğunu bilsin beklentiye girmesin nişanlınız. herşey olduğu kadar, zamanla.... önemli olan anlayış ve sevgi-saygı. geri kalan herşey hallolur bi şekilde endişelenmeyin :)

tabiki benmki de biliyor dörtluk dörtluk olmadıgımı yemek konusunda sıkıntılı oldugumu o benden daha iidir hatta ..
boşanırız yada sarılırız diye bakmadım
ayyy aminnn darısı basımaaa..

Allah bozmasın masallah

size de kocaman maşallah anlayışlı insanlar bir baska oluyor..
evet nişanlmdan yana şanslıyım inş değişmez.

çok şükür o ii anlayışlı .
yemek yapmayı biliyor en azndan

Kusura bakmayın ama neden mutfak işlerini hep anneniz ve yengeniz yapıyor. Yetişkin insanların evdeki işleri paylaşması gerekir. Ayrıca inanın hiç zor değil, sorun ettiğinize değmez.
sokmadılar hiç işten geldin yorgunsun zaten abim erken geldiğinden yemek hazır oluyordu genelde ben olmuş yemege gdiyordum haftasonları da 1 gun gezerdım 1 gun ytardım .. çamaşır fln annem kendilerinn kini yıkarken yıkanıyor sen git yat derdi.. zor olarak değil de illa ki olur sadece bi an böyle hepsi sana binecek.. hani şimdide yapsam en azından annen var fln yardm eder yada sen edersn bilirsin ama diğer turlu komple hpsiüstünde aman allahım..

Amin daha iyisini sen yaşa inşallah:)
Nasıl baslarsa öyle gider bastan herseye yardım isteben yaparım ben ederim ne olacak deme
İçeri gittiginde bi bardak su bile bazen iste erinmemeyi öğrensin

Amin daha iyisini sen yaşa inşallah:)
Nasıl baslarsa öyle gider bastan herseye yardım isteben yaparım ben ederim ne olacak deme
İçeri gittiginde bi bardak su bile bazen iste erinmemeyi öğrensin
heh haklısın bak bunlar taktik tşk ederim..

heh haklısın bak bunlar taktik tşk ederim..
Valla bazı genc kızlar evlenince ay kocam yorgunsun uzat ayagını dur meyveni getireyim aman cayını demleyeyim sen uzan vs vs diyip ilk evlendikleri zaman adamı rahata alıstırıyorlar onlarında işine gelip elini etegini herseyden cekiyorlar veya aman o yapamaz aman o beceremez aman o kirletir pisletir girmesin mutfaga daha iyi diyip adamı uzaklastırıyorlar işten
İlk zamanlar ot gibi yemekler yedik eşimin yaptıkları bi kere ay bu ne berbat demedim bi dahakine nanede koy bak nasıl yakısıyor oo buna birde sarımsak ekleyelimmi bak masıl tadı değişecek diyip hevesini kırmadan yemeklerini adam ettik
yada etrafı mı pisletti bişey yaparken gık demedim git temizle demedim kocam sunu vakumlarmısın sunu makineye atarmısın sunu dolaba koyarmısın diye diye aldım yardımı
Sende calısıyorsan en kücük yardıma bile o kadar cok ihtiyacın olacakki

çok mantıklı boşuna demıyorlr neye alıştırırsan öyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…