ARKADAŞIMM seninle konusurken böle yapmasıı düşündürücüüü..senden önce olsa anlarım olabilir diyecem dee bu hissettiklerini anlatman gerek bence bilsinn.. benim başıma gelse bende soğuruumm ..konuşş ondan sonra kararını ver..hatayı her insan yaparr ama böyle hata olmamalı bencee ...
O sana "Git" diyor... bazen aşk ağır basar affedersin, ama umursamazlığı ile pişman olmadığını göstermiş çoktan... bence gitmelisin...
eski konularımda bahsetmiştim hep aklıma taktığım için
Olabilir ordan anımsıyorumdur belki :44:
Ben olsam bende bozulurdum ama 2 yıl geçmiş arkadaşım uzatmanın anlamı yok eğer güveniyorsan.
Kapatmışsınız çünkü konuyu.
Güveninizi kırmış bir kere.
Açıkladı mı peki size?
Kimmiş veya neden öyle konuşuyormuş?
"ya yine yaparsa" dememeniz için geçerli bi açıklama yaptı mı size?
nasıl yani git diyor derken anlamadım
konuşmussan çözülmüş olması lazım .. anladığım kadarıyla sinirlendiğin an eski defterleri açan bi yapın varr .ben öleyim de o yüzden dedimm... o yüzdenn habire aklına getiriyosunnn..o olaydan sonra senin güvenini kazanmışsa kapat o olayı unut gitsinn...
Git diyor derken konu sahibini basbayağı aldatmış. İstemiyor adam. Araya biri girdiyse bilin ki taraflardan biri sevmiyor demektir.Açık açık dememiş ama yan cebine atmış kızı
Kafanı karıştıran ona tamamen güvenmeme oluyor sanırım, ılerde evlenirseniz seni aldatmazsindanmi korkuyorsun?
sinirlenmesemde aklımda işte hastamıyım diye şüphe etmeye başladım
istemeyen biri neden ağlayıp zırlasın istemiyom der
o kızla sadece facete konuştular bundan eminim telefon numarasını bile bilmiyor
yan cebine atmış falan biraz ağır oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?