dertsiz başıma dert açmak bu sanırım

Hayatınızda ölene kadar sizinle olacak tek kişi kendinizsiniz.
Kendinizi affetmeniz, kendi iç huzurunuz herkesle ilişkinizden daha önemli bence.
Dertsiz başınıza dert açmıyorsunuz. Bu derdi o açmış.
Ben olsam benim de içimde hep bir huzursuzluk olur.
Şimdi hala var mı facesi?

evet var hala kapatabilirim dedi hayır gerek yok dedim
sahtsinide açar yapar yapacak olan zaten durduramam

gerçi haklısınız konu artık yapması da değil belki.
Yapmış olması yetiyor bir kere.
Ben de geçmişteki her hataya çok takılırım.. O yüzden de hep hata yapmamaya çalışırım ilişkimde.
Ama sevgilinizinki bir hata değil. Bunu farkedin. Sinirli anında bağırmak mesela, bu hatadır.
Ama aldatmak hata değildir, aldatmaktır.

ya alay eder gibi konuşmana gerek yok
adam seni cepte görüyor dedin ama 1 ay önce evlenme teklifi etti
konuyu yanlış anladın bence neyse :37:tamam sorun değil
dğru anlayan arkadaşlar var neyseki

:52::52::52:

vuhuuu... Şimdi konularına baktım da bir derdim var ın kadrolu elemanıymışsın.

gerçi haklısınız konu artık yapması da değil belki.
Yapmış olması yetiyor bir kere.
Ben de geçmişteki her hataya çok takılırım.. O yüzden de hep hata yapmamaya çalışırım ilişkimde.
Ama sevgilinizinki bir hata değil. Bunu farkedin. Sinirli anında bağırmak mesela, bu hatadır.
Ama aldatmak hata değildir, aldatmaktır.

ayrılmak mı doğru sineye çekmek mi
onu çok severken :5: :5: :5: :5:

5 yıl sonrasını düşünün. Hala bunun için üzülüyor olurum diyorsanız da ayrılığı bir düşünün derim. Ben olsam ayrılırdım.

biraz daha açayım o kız ben ekleidm daha sonra sevgilim silmişti
sevgilimin ağzından konuştum onla
sadece 2 3 kez konuşmuşlar
sana ne hoş olduğunu sölemişmiydim falan dedim kızda yooo dedi
yani aldatmaya girer mi sizce:5:

Son düzenleme:
gene tartıştık sevgilimle..ben özel günümdeyim stresliyim..konu yemekten açıldı aman ne zor ben evlenmem dedim sevgilimde şakaya vurdu falan
sonra ben dedimki uff ya kıyafetimede karışıyon zaten hiç evlenmem dedim o da tamam aç göğüslerini gez dedi
bende çok ayıp ailem bana yapmadı bunu biz ahlaksızmıyız nasıl giyinceğimizi biliriz göğüs açmak mı ahlaksızlık dedim
o da öyle demek istemedim aşkım şaka yaptım yemin ederim yazdı bende banane bunaldım ya gerçeğindende şakasındanda dedim o da orucum aşkım tamam sıkıntı çıkmasın gecede çalıştım yorgunumda dedi bende senin derdin ne ya bıktım uff falan yazdım

o da yeter lan s...m kıyafeti falan bıktım hayattan soğuttun kendinden soğuttun ben burda senle aynı şehirde kalıp görüşmek için geceleri 12 saat çalışıyorum bi b...ktan anlamıoysun çok tepeme çıkardım seni dedi
bende asıl sen kendinden soğuttun bu küfürleri affetmeyeceğim dedim
o da naparsan yap yeter artık dedi
bende tamam sus üstüme gelme yazdım
o da durduk yere ağzıma s....n sonrada böyle yapıyon sana yeter dedi çıktı

ben napayım şimdi :'(

Ben senin iyiliğin için yazdım baksana eski konularında sana küfürler etmiş. yazık değil mi sana? evlenince iyi yönde değişecek mi sanıyorsun.
hakkında hayırlısı olsun ben bu küfürleri yesem adını bile ağzıma almam o adamın

Meltem88 arkadasim sunu soyleyim oncelikle fazla tecrubem yoktur ama ogrendiklerim beni soyle bir seye inandirdi....

Erkeklerin genelinde bi baska kadin olayi vardir bi kere yasamislardir yani... Gerek aldatma olsun gerek konusma olsun gerek gorusme dereceleri farketmeZ...
Ayni senin gibi bndan iki yil once bisey basima geldi ve sizin oldugunuz kadar acikta olmadik esimle,yani kafam da hala soru isaretleri var... Ama ne olursa olsn zararin kendine!! Karsindakine bisey olmuyo...
Dusun dusun kendini yipratiyosun... Burcunu cok merak ettim.cnku Bende durup durup kuruyodum kafamda aklima surekli geliodu ve artik bi sekilde bitmesi beynimi kemiren seyi atmam lazimdi. Nasi oldu bilmiorum ama suan kafam rahat en azindan bnim icin boyle si dha iyi... Sende kafanda kurup durma olan olmus Canim

Bilmem ki aldatmanın eşiği nedir..
Ben fazla kıskanç olduğumdan pek bir şeye tahammülüm yok ama sizi de gaza getirmeyeyim ilişkinizi bitirin diye.
Sadece ne hissediyorsanız onu ciddiye alın derim.

Meltem88 arkadasim sunu soyleyim oncelikle fazla tecrubem yoktur ama ogrendiklerim beni soyle bir seye inandirdi....

Erkeklerin genelinde bi baska kadin olayi vardir bi kere yasamislardir yani... Gerek aldatma olsun gerek konusma olsun gerek gorusme dereceleri farketmeZ...
Ayni senin gibi bndan iki yil once bisey basima geldi ve sizin oldugunuz kadar acikta olmadik esimle,yani kafam da hala soru isaretleri var... Ama ne olursa olsn zararin kendine!! Karsindakine bisey olmuyo...
Dusun dusun kendini yipratiyosun... Burcunu cok merak ettim.cnku Bende durup durup kuruyodum kafamda aklima surekli geliodu ve artik bi sekilde bitmesi beynimi kemiren seyi atmam lazimdi. Nasi oldu bilmiorum ama suan kafam rahat en azindan bnim icin boyle si dha iyi... Sende kafanda kurup durma olan olmus Canim

siz ayrıldınız mı yani o sevgilinizden?

bu konuyu net biçimde alıp karşına konuşmalısın bence.çünkü aklındaki bu şüpheyle yaşayamazsın. soru işaretinden kurtulmak için o kızla daha evel bir yakınlığı var mı yokmu öğren bence

Arkadasımız 3 yıllık bi iliskiden bahsediyo 3 aylık değil.
Binbir emekle bugune kadar getirmişler anlattığına göre ayrıl git vs demek ne kadar saçma bi durum:26:
Pire için yorgan yakılmaz biraz dik durun ilişkinize karşı ,
aşılmayacak bi sorun değil.
Olmaması gereken bi konuşma ama bunu sevgilinizi karşınıza alıp mantıklı bi şekilde açıklamasını istemeniz bence sizin için çok daha iyi olur neden yaptığını falan detayıyla isteyin hatasını ve sizi ne kadar üzdüğünü hala unutamadığınızı anlarsa,sizi gerçekten anlattığınız gibi seviyosa aynı hatayı tekrarlamaz.İçini ferah tut :emir_bebek:

kızlar 3 yıllık bir ilişkim var.sevgilimle bu ilişkiyi bebek gibi büyüttük emek harcayarak
her hafta kavga eden tartışan biz birbirimize zamanında hakaret bile eden biz sorunlarımız olunca güzelce konuşmaya başladık
ben sinirleysem o. o sinirliyse ben alttan alarak kalp kırmamaya başladık
susmayı öğrendik yeri geldiğinde..herşeyi öğrendik hayal kurmayıda hayllerimize saygı duymayıda
3 yılın ardından ilk heyecanlar bitsede sevgimiz dahada güçlendi dahada bağlandık birbirimize
evlenme teklifleri bile alıyorum artık ondan ama işi yok o yüzden daha var sırası değil diyorum
yani sorunsuz oturmuş bir ilişkim var aslında
sorun ise 2 yıl önce olmuş bir olay;
ben mi çok takıntılıyım yoksa hastamıyım yada haklımıyım yardıma fikre ihtiyacım var
1.5 yıl önce falan sevgilimin facete bir kızla yazışmasını okudum
asılma olmayan ama olmaması gerken bir konuşmaydı
çok sorun çıkardım ama affettim
kıza şirin şirin soru sormuştu yemekciğini yedin mi gibi
bu hergece neden aklıma geliyor
neden aklıma geldikçe ondan soğuyorun soğusamda vazgeçemiyorum
her insan hata yapar mı
affetmek Allaha mı mahsustur
her insan 2. şansı hak eder mi
en mutlu olacağım zamanda bunu hatırlayıp dertsiz başıma dert mi açıyorum yoksa hatırlamam gerekir mi
iyice tkıntılı mı oldum yoksa doğru yoldamıyım
kafam darmadağınık

bir not düşmek istiyorum sevgilim şuan benle aynı şehirde olmak için ailesine 10 saat uzakta ücretli öğretmenlik yapıyor..geçici bir iş bir yerde işsiz gelecek için
o kadar maddi sıkıntı çekiyor kira veriyor falan
sevgisindende şüphem yok aslında
ama neden içim yanıyor bilmiyorum

Bence de dertsiz başına dert açmak olur bu. 2 yıl önce olmuş bitmiş tatlıya bağlanmış bir olayı neden bu kadar sorun ediyorsun ki hala? Hadi konuşmalar çok kötüydü diyelim, bana göre her insan 2. şansı hak eder. :34:

canım ilişkiniz 3 yıllıkmış ve sevgilin bu bahsettiğin seyi 2 sene önce yapmıs, yani henüz ilişkinizin tam oturmadığı zamanlarmış demekki belki bi anlık bir arayışa girdi kafası karıştı hepimizin başına gelebilir bu ama bu olaydan sonraki 2 yıllık süreçte buna benzer hiçbir sey yasanmamışsa unut gitsin. ya da bir anlık düşün bu olay yüzünden ondan ayrıldın, değecek mi? bu sefer de sürekli bunu düşüneceksin. belki karşına öyle bir adam çıkacak ki ayrıldığına bin pişman edecek seni. sen gözünü sevgilinin üzerinden ayırma, öyle baskılı kıskançlıklar yapma rahat bırakmış gibi görün ama her zaman tetikte ol. zaten başımıza ne geliyorsa bu facebooklar twitterlar yüzünden geliyor, dışarda kedi gibi olan adam o ortamlarda kaplan kesiliyor:) en yapmayacak adamı bile yoldan çıkarıyor oralar. o yüzden yaşadığınız sey sanal olduğu için o konularda aç gözünü hesaplarını kurcala ona belli etmeden tabi. yanında facebook hesabını açmasını iste ama öyle kontrol edicem demeden baska bir bahaneyle. bunu da sürekli yapma tabi paranoyak olursun sonra :) ara ara kontrol et işte

kızlar 3 yıllık bir ilişkim var.sevgilimle bu ilişkiyi bebek gibi büyüttük emek harcayarak
her hafta kavga eden tartışan biz birbirimize zamanında hakaret bile eden biz sorunlarımız olunca güzelce konuşmaya başladık
ben sinirleysem o. o sinirliyse ben alttan alarak kalp kırmamaya başladık
susmayı öğrendik yeri geldiğinde..herşeyi öğrendik hayal kurmayıda hayllerimize saygı duymayıda
3 yılın ardından ilk heyecanlar bitsede sevgimiz dahada güçlendi dahada bağlandık birbirimize
evlenme teklifleri bile alıyorum artık ondan ama işi yok o yüzden daha var sırası değil diyorum
yani sorunsuz oturmuş bir ilişkim var aslında
sorun ise 2 yıl önce olmuş bir olay;
ben mi çok takıntılıyım yoksa hastamıyım yada haklımıyım yardıma fikre ihtiyacım var
1.5 yıl önce falan sevgilimin facete bir kızla yazışmasını okudum
asılma olmayan ama olmaması gerken bir konuşmaydı
çok sorun çıkardım ama affettim
kıza şirin şirin soru sormuştu yemekciğini yedin mi gibi
bu hergece neden aklıma geliyor
neden aklıma geldikçe ondan soğuyorun soğusamda vazgeçemiyorum
her insan hata yapar mı
affetmek Allaha mı mahsustur
her insan 2. şansı hak eder mi
en mutlu olacağım zamanda bunu hatırlayıp dertsiz başıma dert mi açıyorum yoksa hatırlamam gerekir mi
iyice tkıntılı mı oldum yoksa doğru yoldamıyım
kafam darmadağınık

bir not düşmek istiyorum sevgilim şuan benle aynı şehirde olmak için ailesine 10 saat uzakta ücretli öğretmenlik yapıyor..geçici bir iş bir yerde işsiz gelecek için
o kadar maddi sıkıntı çekiyor kira veriyor falan
sevgisindende şüphem yok aslında
ama neden içim yanıyor bilmiyorum

buna benzer bir konummu vardı yoksa baska birinin konusndamı yazdım bilmiyorum ama heemn hemen bende yasadım bunları diyebilirim:) benmde çok aklıma geldi ama geldikçe soğusamda bitiremedim:) sonra baktım bu şeklde sadece kendime zarar veriyorum adam gidip asılmamış etmemiş sadece konusmaması gereken biriyle konusmus ve buyüzden çok özür dilemiş ayrıca birdaha hatası olmamış. unut gitsin:) hatta öyle ki ben gülüp geçiyorum artık aklıma gelince

Back
X