Tam tersi işi öğrendin siye uğraşıyorum ben ona destek oluyorum patronum bile dedi bugün çok iyi sahip çıkıyorsun arkadaşına dedi.Ayni sekilde davranin siz de ona ve mesafe koyun araya.
Siz cok iyi niyetli davraniyorsunuz da iste bir kez daha goruyoruz ki iyilikten maraz dogar sozunun dogrulugunu.insani iyilik yapmaktan sogutuyor boyleleri.Tam tersi işi öğrendin siye uğraşıyorum ben ona destek oluyorum patronum bile dedi bugün çok iyi sahip çıkıyorsun arkadaşına dedi.
Yok aslında ikimizde öğretmeniz ama ben özel sektörde daha tecrübeliyim gidişatı daha iyi biliyorum çocukları da tanıyorum zorluk çekmesin diye hep destek oluyorum beklediğim sadece biraz kibarlık çok şey değil ama beni basite alıyor gibi hissediyorum üzülüyorum yaş farkımızda var tabiki benden on yaş büyük baskın bir karakter :/Siz cok iyi niyetli davraniyorsunuz da iste bir kez daha goruyoruz ki iyilikten maraz dogar sozunun dogrulugunu.insani iyilik yapmaktan sogutuyor boyleleri.
Sizin altinizda mi calisiyor?bi seyi kompleks yapiyor ya da sizi kiskaniyor sanki benim dusuncem.
Belki de ama ben çok kırılgan bir insanım beni tanıyor yabancı değil sonuçta kendisine bu kadar destek olan bir insanı başında taşıması gerekir ama o tersliyor.Konuşma tarzı öyle olabilir mi
Belki bilerek yapmıyordur diye düşünüyorum ben. bazılarının üslubu sert oluyor ne yazık ki bunu onunla konuşabilirsiniz mesela çay içerken bu ara sıkıntılı gibisin bir derdin mi var diye konuyu açarsınız.Belki de ama ben çok kırılgan bir insanım beni tanıyor yabancı değil sonuçta kendisine bu kadar destek olan bir insanı başında taşıması gerekir ama o tersliyor.
Yok aslında ikimizde öğretmeniz ama ben özel sektörde daha tecrübeliyim gidişatı daha iyi biliyorum çocukları da tanıyorum zorluk çekmesin diye hep destek oluyorum beklediğim sadece biraz kibarlık çok şey değil ama beni basite alıyor gibi hissediyorum üzülüyorum yaş farkımızda var tabiki benden on yaş büyük baskın bir karakter :/
Bizim olay biraz farklı özel eğitim çünkü çok destek oluyorum ama o desteği çekeceğim yavaş yavaş böyle devam ederse.Ne gibi konularda yardım ediyorsunuz? Öğretmenlikte ilk yılımda bile çok yardıma ihtiyacım olmamıştı benim. Merak ettiğini gidip sorabileceği bir ortam olması ve sıcak davranılması yeterli diye düşünüyorum.
Bazı şeyleri kendi keşfetsin zaten. Böylesi daha keyifli geliyordur belki ona. Hem yeteneklerini de göstermiş olur. Herkesin işe yaklaşımı ve bakış açısı başkadır.
Devam ederse bu şekilde öyle olacak :)Fazla yüz vermeyin bırakın biraz onu tek başına.
Açacağım bir iki daha bekleyip.Belki bilerek yapmıyordur diye düşünüyorum ben. bazılarının üslubu sert oluyor ne yazık ki bunu onunla konuşabilirsiniz mesela çay içerken bu ara sıkıntılı gibisin bir derdin mi var diye konuyu açarsınız.
Onu yapacağım bu gidişle ben insanlar kırılmasın diye uğraşıyorum onların umrunda değil.fazla iyi niyetlisiniz.aranıza mesafeyi koyma vaktiniz gelmiş de geçiyor.
O zaman söyle.lutfen daha nazik konusursan sevinirim yoksa iletisim kuramayacagim seninle de.Yok aslında ikimizde öğretmeniz ama ben özel sektörde daha tecrübeliyim gidişatı daha iyi biliyorum çocukları da tanıyorum zorluk çekmesin diye hep destek oluyorum beklediğim sadece biraz kibarlık çok şey değil ama beni basite alıyor gibi hissediyorum üzülüyorum yaş farkımızda var tabiki benden on yaş büyük baskın bir karakter :/
Diyeceğim bir daha tekrarlarsa :)O zaman söyle.lutfen daha nazik konusursan sevinirim yoksa iletisim kuramayacagim seninle de.
Muhtemelen yarın o sana tekmeyi atar işe aldırdığınada bin pişman eder arkadaşım deme birlikte çalışmadıkça aynı evde oturmadıkça vs... iyi olan itilir bazen kıymeti bilinmezTam tersi işi öğrendin siye uğraşıyorum ben ona destek oluyorum patronum bile dedi bugün çok iyi sahip çıkıyorsun arkadaşına dedi.
Ne sizi başında taşıması gerekiyor,Belki de ama ben çok kırılgan bir insanım beni tanıyor yabancı değil sonuçta kendisine bu kadar destek olan bir insanı başında taşıması gerekir ama o tersliyor.
Bazilarida nankör oluyor ama zaten iyilik yap karşılık bekleme böylece asla hayal kırıklığı yaşanmazNe sizi başında taşıması gerekiyor,
ne de size kaba davranması doğru.
Bu cümleden sizin,arkadaşınızın iş bulmasına aracı olduğunuz ve onu iş ortamında da desteklediğiniz için daha farklı bir karşılık görmeyi beklediğinizi çıkardım.
Belki de siz fazla beklenti içindesiniz ve çok hassas bir yapıdasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?