Dertsiz başıma dert açtım

ldray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
540
197
103
37
Benim eski bir arkadaşım vardı bana iş aradığını söyledi bende yardımcı oldum bizim iş yerinde ona iş buldum acemi olduğu için biraz mecburen dipdibeyiz ona özel bir oda verilmediği içinde hep benimle neyse aramız normalde çok iyiydi ama bazen böyle beni tersler gibi konuşmaları oluyor misal bir konu danışıyor fikrimi söylüyorum söylediğime pişman oluyorum sizce ne yapmalıyım hakikaten fazla muhabbet tez ayrılıkmış.

Son düzenleme:
Tam tersi işi öğrendin siye uğraşıyorum ben ona destek oluyorum patronum bile dedi bugün çok iyi sahip çıkıyorsun arkadaşına dedi.
Siz cok iyi niyetli davraniyorsunuz da iste bir kez daha goruyoruz ki iyilikten maraz dogar sozunun dogrulugunu.insani iyilik yapmaktan sogutuyor boyleleri.
Sizin altinizda mi calisiyor?bi seyi kompleks yapiyor ya da sizi kiskaniyor sanki benim dusuncem.

Yok aslında ikimizde öğretmeniz ama ben özel sektörde daha tecrübeliyim gidişatı daha iyi biliyorum çocukları da tanıyorum zorluk çekmesin diye hep destek oluyorum beklediğim sadece biraz kibarlık çok şey değil ama beni basite alıyor gibi hissediyorum üzülüyorum yaş farkımızda var tabiki benden on yaş büyük baskın bir karakter :/

Belki de ama ben çok kırılgan bir insanım beni tanıyor yabancı değil sonuçta kendisine bu kadar destek olan bir insanı başında taşıması gerekir ama o tersliyor.
Belki bilerek yapmıyordur diye düşünüyorum ben. bazılarının üslubu sert oluyor ne yazık ki bunu onunla konuşabilirsiniz mesela çay içerken bu ara sıkıntılı gibisin bir derdin mi var diye konuyu açarsınız.

fazla iyi niyetlisiniz.aranıza mesafeyi koyma vaktiniz gelmiş de geçiyor.

Ne gibi konularda yardım ediyorsunuz? Öğretmenlikte ilk yılımda bile çok yardıma ihtiyacım olmamıştı benim. Merak ettiğini gidip sorabileceği bir ortam olması ve sıcak davranılması yeterli diye düşünüyorum.
Bazı şeyleri kendi keşfetsin zaten. Böylesi daha keyifli geliyordur belki ona. Hem yeteneklerini de göstermiş olur. Herkesin işe yaklaşımı ve bakış açısı başkadır.

Bizim olay biraz farklı özel eğitim çünkü çok destek oluyorum ama o desteği çekeceğim yavaş yavaş böyle devam ederse.

Açacağım bir iki daha bekleyip.
fazla iyi niyetlisiniz.aranıza mesafeyi koyma vaktiniz gelmiş de geçiyor.
Onu yapacağım bu gidişle ben insanlar kırılmasın diye uğraşıyorum onların umrunda değil.

O zaman söyle.lutfen daha nazik konusursan sevinirim yoksa iletisim kuramayacagim seninle de.

Tam tersi işi öğrendin siye uğraşıyorum ben ona destek oluyorum patronum bile dedi bugün çok iyi sahip çıkıyorsun arkadaşına dedi.
Muhtemelen yarın o sana tekmeyi atar işe aldırdığınada bin pişman eder arkadaşım deme birlikte çalışmadıkça aynı evde oturmadıkça vs... iyi olan itilir bazen kıymeti bilinmez

Belki de ama ben çok kırılgan bir insanım beni tanıyor yabancı değil sonuçta kendisine bu kadar destek olan bir insanı başında taşıması gerekir ama o tersliyor.
Ne sizi başında taşıması gerekiyor,
ne de size kaba davranması doğru.
Bu cümleden sizin,arkadaşınızın iş bulmasına aracı olduğunuz ve onu iş ortamında da desteklediğiniz için daha farklı bir karşılık görmeyi beklediğinizi çıkardım.
Belki de siz fazla beklenti içindesiniz ve çok hassas bir yapıdasınız.

Bazilarida nankör oluyor ama zaten iyilik yap karşılık bekleme böylece asla hayal kırıklığı yaşanmaz

Sizden yardım istemeden siz akıl veriyorsanız hoşlanmıyor olabilir. Size soru sordukça fikir verseniz bu sorunları yaşamazdınız bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…