Dertsiz başıma dert aldım

Senelerce aşık olayina çok kapılmayın..
Boş durmamış diyorsunuz ama sizi de tutmuş aklında..
Çocukken baslamis bi şekil sürmüş ve bugün berabersiniz ama olmuyor..
Siz çok farklı hayal ettiniz çünkü..
Sizi bırakıp Kuzenleri ile içmeye gitmesi yoktu hayalinizde..
Ama gerçek bu..
Varolan duruma bakın sadece.. ilkokul 4 falan unutun..
Ablam 11 yasindan 26 yaşına aynı kişiyi sevdi o kişi de ablami.. yani bu hikayeye alışık biriyim ve hiç hayırlı gelmez bana..

Seni üzmek istemem ama hani böyle çooook heves edip elde edince hevesi kaçmış da olabilir. Psikolojik bişey

Senelerce aşık olayina çok kapılmayın..
Boş durmamış diyorsunuz ama sizi de tutmuş aklında..
Çocukken baslamis bi şekil sürmüş ve bugün berabersiniz ama olmuyor..
Siz çok farklı hayal ettiniz çünkü..
Sizi bırakıp Kuzenleri ile içmeye gitmesi yoktu hayalinizde..
Ama gerçek bu..
Varolan duruma bakın sadece.. ilkokul 4 falan unutun..
Ablam 11 yasindan 26 yaşına aynı kişiyi sevdi o kişi de ablami.. yani bu hikayeye alışık biriyim ve hiç hayırlı gelmez bana..

Benimde çok fazla umudum kalmadı. Sürdürmek istesemde pek sürecek gibi durmuyor. Ama yine de umarım hakkımızda hayırlısı olur...

ilişkide sürekli size düşkün birini bulmak zaten çok zor. Birbirinizden eminseniz herkes kendi hayatına döner. Vıcık vıcık ilişkiler çok uzun ömürlü olmuyor. Sizin bence başka şeylere odaklanmanız lazım. Fazla takmışsınız kafayı. yani Mutlu değilseniz ayrılın ama sürekli sizinle ilgilenecek her zaman üstünüze düşecek birini Nasıl bulacaksınız bilmem. Hayır evlendikten bir süre sonra bile değişir bu tarz şeyler.

ilişkide sürekli size düşkün birini bulmak zaten çok zor. Birbirinizden eminseniz herkes kendi hayatına döner. Vıcık vıcık ilişkiler çok uzun ömürlü olmuyor. Sizin bence başka şeylere odaklanmanız lazım. Fazla takmışsınız kafayı. yani Mutlu değilseniz ayrılın ama sürekli sizinle ilgilenecek her zaman üstünüze düşecek birini Nasıl bulacaksınız bilmem. Hayır evlendikten bir süre sonra bile değişir bu tarz şeyler.

Ama henüz 2 aydır beraberiz bu kadar çabuk ilgisizleşmesi beni düşündürüyor. Uzun soluklu bir sevgililik dönemimiz olsa, o zaman böyle davransa belki tuhaf gelmezdi.

Adamın tarzı bu demek ki. Bazı erkekler ilgisini sevgisini göstermeyi beceremez tabiri caizse odun olur. tabi hiç beklentilerinizi karşılamıyorsa ayrılmak daha doğru. Belki çocukluktan oluşan bir güven duyuyordur ilişkiye o yüzden rahattır böyle. Madem mutsuzsunuz en iyisi alın karşınıza konuşun bu böyle gitmez diye.

Ahh dertlendim şu konuyu okuyunca :/ Tıpa tıp olmasada bir benzeri başıma geldi ya.
Bu arada Kaybettiğim insana değil kendi salaklığıma üzüldüğüm için dertlendim..
Soruyosun birsey mi var? - Yok diyo
Soruyosun Ayrılalım ? - Ben seni çok seviyorum diyo
Ama aramaz sormaz günlerce mesaj atmasan atmaz.. (Kendince ''psikolojisi bozuk olduğu için'')
Yanına gelir zorla 1 saat sonra mutlakaa işi çıkar.
Kendi kendimi yiyodum bende böyle.. Neyse kurtuldum..
Sende bir çözüme ulaşırsın inşallah.

Adamın tarzı bu demek ki. Bazı erkekler ilgisini sevgisini göstermeyi beceremez tabiri caizse odun olur. tabi hiç beklentilerinizi karşılamıyorsa ayrılmak daha doğru. Belki çocukluktan oluşan bir güven duyuyordur ilişkiye o yüzden rahattır böyle. Madem mutsuzsunuz en iyisi alın karşınıza konuşun bu böyle gitmez diye.

Çok agresif ya bir şeyde konuşulmuyor ki. Bir türlü anlam veremiyorum yanyana çok iyiyiz ama mesajda tuhaf. Bu hafta sonu nabza göre şerbet şeklinde davranıp en azından neler düşündüğünü öğrenmek istiyorum bakalım umarım soru işaretlerim gider.

Ahh dertlendim şu konuyu okuyunca :/ Tıpa tıp olmasada bir benzeri başıma geldi ya.
Bu arada Kaybettiğim insana değil kendi salaklığıma üzüldüğüm için dertlendim..
Soruyosun birsey mi var? - Yok diyo
Soruyosun Ayrılalım ? - Ben seni çok seviyorum diyo
Ama aramaz sormaz günlerce mesaj atmasan atmaz.. (Kendince ''psikolojisi bozuk olduğu için'')
Yanına gelir zorla 1 saat sonra mutlakaa işi çıkar.
Kendi kendimi yiyodum bende böyle.. Neyse kurtuldum..
Sende bir çözüme ulaşırsın inşallah.

Ben kurtulmak istemiyorum düzelsin, çok iyi olalım istiyorum ama sabrımda tükenmiyor değil. Umarım ben de sonradan salaklığıma yanıyor olmam :(((((

Ben kurtulmak istemiyorum düzelsin, çok iyi olalım istiyorum ama sabrımda tükenmiyor değil. Umarım ben de sonradan salaklığıma yanıyor olmam :KK43:((((

Bu kadar dertliysen yol yakınken dön ya. eşek kadar olmuş adamı değiştiremezsin ki. Onun da değişmeye niyeti yok zaten. Daha fazla bağlanmadan uzaklaşmak en iyisi.

Back
X