çok baskın değilim sadece çok takıntılıyım bu karsımdaki kişiyi üzüyor. Senin benden baska kimseye hiç bir şeye ihtiyacın yok diyor. İş durumları yüzünden çok takıntılı oldugumu biliyor bu duruma çok kızıyor iş takılacak bir şey değil ona göreÜzüm üzüme baka baka kararıyor ve o da sizin gibi sinirli biri oluveriyor.
Ve bi süre sonra birbirinize tahammül edemeyecek hale geliyorsunuz.
Malesef üzmek istemezdim sizi ama...
Benimde bir şey demediğim durumlar var ara sıra içmeye gidiyor arkadaslarıyla hiç bir şey demiyorum Alkole karşı olmama ragmen.Bence tavrını değiştirme, tabi ki karşılıklı alttan almanız gerekecektir ama taviz tavizi doğurur bu yüzden senin tavrın net oldukça karşılıklı yapılır bişeyler ne o ne de sen sürekli tek taraftan beklemeyin
Ferda 'ya inanmaEvlilik aşkı öldürüyor güzelim ay ay ay ay
Haftasonu kısmet olursa evleniyorum. Merak ettiğim bir soru var biz hiç kavga eden zıtlaşan bir çift değiliz. Bazen benim huysuzlığum tutuyor. Karsındaki kişi bana oranla daha sakin uysal bende ilişkimde daha baskın sinirli bir karakterim. Güzel temiz giyimli bakımlı bir bayanım. Nişanlımda yakışıklı sayılır. Evlendiğimde bu karakterim yüzünden sorun yasarmıyım Ona karşı daha mı toleranslı olmalıyım yoksa daha mı baskın olmalıyım. Mutlu evlilikte insanlar nasıl olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?