dertten değil meraktan soruyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi sl_12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sl_12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
2.028
2.288
83
Haftasonu kısmet olursa evleniyorum. Merak ettiğim bir soru var biz hiç kavga eden zıtlaşan bir çift değiliz. Bazen benim huysuzlığum tutuyor. Karsındaki kişi bana oranla daha sakin uysal bende ilişkimde daha baskın sinirli bir karakterim. Güzel temiz giyimli bakımlı bir bayanım. Nişanlımda yakışıklı sayılır. Evlendiğimde bu karakterim yüzünden sorun yasarmıyım Ona karşı daha mı toleranslı olmalıyım yoksa daha mı baskın olmalıyım. Mutlu evlilikte insanlar nasıl olmalı.

Üzüm üzüme baka baka kararıyor ve o da sizin gibi sinirli biri oluveriyor.
Ve bi süre sonra birbirinize tahammül edemeyecek hale geliyorsunuz.
Malesef üzmek istemezdim sizi ama...

Merak etme evlendikten sonra bol bol kavga edersiniz. Etmemenizi temenni ederim ama ediliyor.
Akışına birakin duruma göre degisip değişmeyeceğinize karar verirsiniz.

Üzüm üzüme baka baka kararıyor ve o da sizin gibi sinirli biri oluveriyor.
Ve bi süre sonra birbirinize tahammül edemeyecek hale geliyorsunuz.
Malesef üzmek istemezdim sizi ama...
çok baskın değilim sadece çok takıntılıyım bu karsımdaki kişiyi üzüyor. Senin benden baska kimseye hiç bir şeye ihtiyacın yok diyor. İş durumları yüzünden çok takıntılı oldugumu biliyor bu duruma çok kızıyor iş takılacak bir şey değil ona göre

Bence sorun yasarsiniz.
En sakin insan bile kendisine surekli sinirli davranilmasini istemez ve kabullenmez.
Bu tarz yonlerimizi torpulememiz gerekir diye dusunuyorum.

Nisanliyken sürekli arayip soran bensiz yapamayan kavga çıkarınca alttan alan bey efendi şimdi evin Pasası onun dediği yapılır o ne isterse o olur kavgada alttan almaz haksız olsa bile siz düşünün inşallah mutlu olursunuz
Not : eşimi herseye rağmen seviyorum yeterki saygı sevgi sadakat olsun

Bence tavrını değiştirme, tabi ki karşılıklı alttan almanız gerekecektir ama taviz tavizi doğurur bu yüzden senin tavrın net oldukça karşılıklı yapılır bişeyler ne o ne de sen sürekli tek taraftan beklemeyin

Evliliği güç savaşı haline getirip karşınızdaki insan üzerinde üstünlük kurmaya çalışırsanız nasıl mutlu olabilirsiniz ki?

Adama saldır burnundan getir daha kıymetli olursun desek öyle mi yapacaksın cidden?
Nasılsan öyle ol.
Yalnız şimdi takıntılarına sinir harbine eyv diyen adam evlenince ehhh yeter be diyebilir.
O senin rakibin değil hayat arkadaşın olacak.
Zaten seven insan eşine hayatı dar etmez.

Benimde bir şey demediğim durumlar var ara sıra içmeye gidiyor arkadaslarıyla hiç bir şey demiyorum Alkole karşı olmama ragmen.

Mutlu evlilik herkesin kendi olabildiği evliliktir ve birbirini o halleriyle seven kişilerle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…