Benimde bir şey demediğim durumlar var ara sıra içmeye gidiyor arkadaslarıyla hiç bir şey demiyorum Alkole karşı olmama ragmen.
Adam evlendikten sonra içmeye başlamadı herhalde?Benimde bir şey demediğim durumlar var ara sıra içmeye gidiyor arkadaslarıyla hiç bir şey demiyorum Alkole karşı olmama ragmen.
Hayır tanıştığımızda biliyordum alkol kullandığını sorun etmedim benim için çok önemli değil kendim kullanmıyorum. Sadece eve sokmam dedim oda tamam dedi.Adam evlendikten sonra içmeye başlamadı herhalde?
Bunu bilerek evlendiysen şimdi alkole izin verme gibi bir durum söz konusu olamaz.
Hem sevgililikte hem evlilikte ben daha baskın bir karakterim. Eşim benim tam tersim. Ben daha sert mizaçlıyım, eşim uysal ve ağır başlıdır. Geçinip gidiyoruz. Yeri geliyor ben baskın oluyorum yeri geliyor o sinirlenince ben daha olumlu olmaya çalışıyorum. Uysal biri ama çok üstüne gidersem de bunalabiliyor. Kendi belirli huylarına ve isteklerine saygı duymak lazım. Beraber yaşadıkça neler yaomanız gerektiğini çözersiniz. Yaşamadan bilmek zor oluyor.Haftasonu kısmet olursa evleniyorum. Merak ettiğim bir soru var biz hiç kavga eden zıtlaşan bir çift değiliz. Bazen benim huysuzlığum tutuyor. Karsındaki kişi bana oranla daha sakin uysal bende ilişkimde daha baskın sinirli bir karakterim. Güzel temiz giyimli bakımlı bir bayanım. Nişanlımda yakışıklı sayılır. Evlendiğimde bu karakterim yüzünden sorun yasarmıyım Ona karşı daha mı toleranslı olmalıyım yoksa daha mı baskın olmalıyım. Mutlu evlilikte insanlar nasıl olmalı.
Haftasonu kısmet olursa evleniyorum. Merak ettiğim bir soru var biz hiç kavga eden zıtlaşan bir çift değiliz. Bazen benim huysuzlığum tutuyor. Karsındaki kişi bana oranla daha sakin uysal bende ilişkimde daha baskın sinirli bir karakterim. Güzel temiz giyimli bakımlı bir bayanım. Nişanlımda yakışıklı sayılır. Evlendiğimde bu karakterim yüzünden sorun yasarmıyım Ona karşı daha mı toleranslı olmalıyım yoksa daha mı baskın olmalıyım. Mutlu evlilikte insanlar nasıl olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?