Gebeliğe Hazırlık Dervital macun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah faydasını görürsün. Sonucu aradan zamanda geçse biximle paylaşırsan çok sevinirim. Belki başkalarına da çare olur.
Mrb. Dervital macunu bir arkadaşım kullandı 28 yaşındaydı yumurta rezervinde hormonlarında düzensizlik vardı 3 ay kullandı 2 buçuk aylık hamile işe yarıyor galiba şuan bende başladım 10 gün oldu mutlu haberi alınca tekrar yazarım unutursam bir kaç ay sonra hatırlata bilirsiniz cvp veririm. Allah herkese nasip etsin.

Ayy hadi inşallah işe yarar . Hayırlı haberlerinizi bejliyorum

Ben de dervital kullanmaya başladım arkadaşlar, bugün 4.günüm 1 aylık kullanım için aldım şimdilik, ama 2 ay kullanım öneriyorlar, eğer faydasını görürsem ki ben 41 yaşındayım yumurta sayısı ve kalitesi problemim var, 5. Tüp bebek denemesine hazırlanıyorum, bana iyi gelebiliyorsa işe yarıyor demektir, burdan bilgi vereceğim sizlere, inşallah hepimize yarar hayırlı haberler vermemize vesile olur

İnşallah faydası olur. Tüm kalbimle diliyorum. Ve güzel haberlerinizi bekliyorum.

Clife macuna bakın derim

Arkadaşlar dervital macun kullananlar var mı aranızda ya da bilgisi olanalr paylaşabilir mi acaba ? Gerçekten işe yarıyor mu yada yalan mı ? ona göre sipaeiş edicem
Clife diye bu macuna başladım bu ay kullandım yumurtlamadan sonra biraktim bu macunu kullanan çok var Dr bile tavsiye ediyor bide ona bakın isterseniz bende yeni başladım oyzden tam bişey diyemiyorum hayırlısı bakalim

Clife diye bu macuna başladım bu ay kullandım yumurtlamadan sonra biraktim bu macunu kullanan çok var Dr bile tavsiye ediyor bide ona bakın isterseniz bende yeni başladım oyzden tam bişey diyemiyorum hayırlısı bakalim
İnternetten mi istediniz ve iöeriğindr ne var yazarsanız çok sevinirim. İnşallah faydasını görürsünüz

İnternetten mi istediniz ve iöeriğindr ne var yazarsanız çok sevinirim. İnşallah faydasını görürsünüz
evet internetten istedim Instagram sayfasını okudum araştırdım bide yakın bir arkadaşım kullanmış ondan karar verip aldım WhatsApp'ın sipariş verdim içeriğinde çam balı civanperçemi hayır tohumu bişey daha vardi sanki ama unuttum şuan evdede değilim bakamiyorum inşallah görürüz

Bende sipariş verdim hem erkek hem kadın için olanından yarın elimde olur inşallah benimde komsumuzun gelininde yumurta tembelligi demişler 3yıl olmadı cocugu tam tüp bebege baslıycakken dervital macunu önermiş birisi oda kullanmış bir ayda hamile oldugunu ögrenmiş bende tavsiyesi üzerine alayım dedim bakalım inşallah olumlu etkisi olur

Kizlar naptiniz? Umarim dervital kullanmamissinizdir bosuna para tuzagi. Aslinda bu macunla ilgili fazla bilgim yoktu ama sayfalarinda onlari desteklemeyen bi yorum yaptim ve su an beni engellemisler. Google’a yazdim haklarinda sikayet var mi diye buraya denk geldim. Bi sormak istedim naptiniz diye..

Ben clife macun kullandim zaten evlenmeden once pcolu oldugum icin zaman zaman kullaniyodum adet duzenleme ve sancilarim icin. Yumurtalarimin catlamasini kolaylastirdigi icin rahatliyodum. Evlendikten sonra da bebek icin kullandim bi kac ay hamile kalamayinca. Su an 2 aylik hamileyim cok sukur darisi isteyen herkese ama iyi arastirmak lazim dervital sayfasi beni bi yorumdan dolayi engelledi clife olumlu olumsuz butun yorumlara acik ben bunu cok dikkate aliyorum

Peki arkadaşlar bu macunu nerden kaç fiyata aldınız işe yarıyo mu

Sız bu macunu nereden kaç fıyata aldınız yatdımcı olabılırmısın sağlıkla kucağinıza alırsınız inşallah bebeğinizi

Sız bu macunu nereden kaç fıyata aldınız yatdımcı olabılırmısın sağlıkla kucağinıza alırsınız inşallah bebeğinizi
Merhaba ben d3 bu ay basladim clife macuna insallah faydasini gorurum .cok olumlu donus yapanlar olmus .
Instagram sayfasında clife diye girin ordan bulabilirsiniz fiyatı da uygun bence denemeye deger

Macunu kullanıp faydasını goren oldu mu aranızda
Dervital degil de ben clife kullanmistim bu ay iki gun once regl oldum normalde sancidan ölürdüm. Ama macun vesilesi ile oldugunu dusunuyorum sancim yok oldu bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…