Desenli Uzun Elbise Modelleri

Adivar

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2007
6.169
50
358
İstanbul

2009 yaz modası, rahatlığın ve renklerin birleşiminden oluşuyor. Desenli ve bileklere kadar uzanan elbiseler, benim de favori listemde yer alıyor. Uzun elbise giyerken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, boyunuz kısaysa büyük desenli elbiselerden uzak durmaktır. Tek renk uzun elbiseler hem uzun hem de ince görünmenizi sağlar.

yuksektopuklar.com dan alıntıdır

çok güzellermiş ya kızlar ben şimdi bayağı kilo aldımbu modeller kilolularada yakışır dimi

cok seviyorum yaa bu elbiseleri mudo da cok güzel modeller ve desenler vardı ama pahalıydı azcık
uygun ve güzel yer bulursam bolca almayı düşünüorumm

1.2. 12 ve 15. ye bayıldım tşkler paylasım için

ben bunları yazın giyiyordum. ama kiloluyum bu elbiselerden giyince hamile gibi gösteriosun dedi herkes senağlama

ya bide nerden bulabilirz böle şeyleri lütfen yazın marka fiyat fekan daha faydalı olurdu yani

ya bide nerden bulabilirz böle şeyleri lütfen yazın marka fiyat fekan daha faydalı olurdu yani

canım ben bu sene batikten ilk resimlerdeki elbiseden aldım gri mor karışık desenli süperdiii sanırım 140 tı ama 70 ye düşmüştü süper ya yaz gelsede giysem daha bi kere giydimzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…