Desperate housewives

lütfen özel msjla link yazarmısınız?bir türlü bulamadım online izlemek için.

sezon fınalı cok guzeldi..acaba susan'ın optugu mike delfinomuydu oyuncu degısıklıgımı olmus:) yoksa bes yıl gectıgı ıcın ayrılmıs olabılırler mi?

benim en favori dizilerimden biri kızlar sizde fırtına sahnesinden sonraki bölümlerde seslendirmenin fırtına bölümlerinde olduğu gibi acaip tınılı çıktığını farkettinizmiii CADIARZUsositososit

5. sezonda mahalledeki manyak kontenjanına edie nin kocasının yedeklerden girmiş oldugunu gördügümüz dizi.

housewife larımızın durumlarına gelince;

susan cephesinde; mike la birleşsinler istiyor insan ister istemez. onca şey yaşandı, böyle mi olacaktı soruyorum sayın seyirciler. elin badanacısı mı götürecek susan ı?

lynette ise hep aynı tas aynı hamam. o kocayla zaten ne değişebilir? yalnız 5 senede o çocuklar nasıl öyle hayvan gibi oldu daha dün bastıbacaktı bunlar. lynette hormon mu bastı ne yaptı çocuklara meçhul.

gabriel ve kör kocası fakir olmuş durumdalar. iki tane gülleleri (çocuk) olmuş. çocuklar gabriel in de ironik bir biçimde benzettigi gibi carlos un her biri birer su aygırı gibi görünen ailesine çekmiş. hayır burda ilginç olan, dizideki entrika ve ihtiras ucunu çeken karakteri böyle sıradan dertleri olan, şişmanlamış ve çoluga çocuga karışmış birine dönüştürmeleri. iyi de o kadar naneyi kim karıştırıcak kardeşim? kimin kırkdolap çevirmesini izleyecegiz biz? olmamış bence, eski gaby i istiyoruz.

bree ye ise söylenecek söz yok. orson gibi koca bulmuş hala allahtan belasını aramakta. bu kadınla ilgili ilginç olan zaten kadın doktor-eczacı-dişçi şeklinde medikal kariyerdeki beyleri elden geçirmesi. gay oglu adam olmuş, kızıyla iyice papaz derken; ailesi ile klasik geçimsizlikleri devam etmiş. bebegini kaptırınca kendini kariyere vermiş. ah ne yazık!

benim bu diziden anladıgım biraz da şu, amerikalılar 1 den fazla çocuk büyütmeyi cidden acayip ciddiye alıyolar. yani dizi açık bi mesaj veriyo, bi hatunun 2 çocugu varsa, başka bişeyle ilgilenemez!o çocukları büyütmek bütün enerjisini, zamanını, emegini alır!

benim annem 2 çocugu çalışırken nasıl büyüttü, mantar mıyız biz, hemen yerden mi bitiverdik böyle şipşak diye isyan ediyor deli gönül, ah paranın gözü kör olsun, olsun dimi.

merakla bekliyorum....
gabrieli ise daha büyük bir merakla iki çocuk hahahahah
benim bebeklerim sadece ayakkabılarım olabilir demişti bi bölümde

modern yalan rüzgarı...
oyalanılabiecek bir dizi
ilk sezonları evet hoştu ama
çok entirikaya doladılar bence
ama yine de eva longaria çok hş gözüküyor
ve mükemmel kızıl anne de...

e2'den takip ediyordum ama 4.cü sezonu kaçırdım biraz:1no2: neyse bir ara çok severek izledim yine izleyeceğim!...a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…