Desperate housewives

yaaaaaaaaaa biz neden öğrenemiyoruz o sırrııııııııııı klava: ay çatlıcammmm :mymeka:

ayrıca bu bree yle suzan beni öldürücekk :roflol::roflol: suzan aynı ben :roflol::roflol:

ama o sırrı öğrenmem lazım :mymeka:

ayrıca bu bree yle suzan beni öldürücekk :roflol::roflol: suzan aynı ben :roflol::roflol:

ama o sırrı öğrenmem lazım :mymeka:

Benim de öğrenmem lazım:mymeka:

Bu catran denen hatun ne yaptı kifisfisfis

Susan çok tatlı ya:roflol:İlk defa ütülenmiş yastık kılıfının keyfini aldım göndermem onu dedi ya:roflol:

kesin eski kırığını öldürdü bence :mymeka: yoksa neden desinki kocası sende beni aldattın hatta 1-0 öndesin diye :mymeka: ay çatlaım bennn klava:

evet grev yuzunden dun dızı araya gırdı.cabuk baslar umarım.en sevdıgım dızıdır.asla kacırmazdım.hatta cok uzun zamandır bınbır geceyle aynı saate denk gelıyor.ve ben dızımı tercıh ettım hep.zaten artık baydı benı bınbır gece aylardır seyretmem.boyle guzel dızıler kalkmasın ısterım.ama lostve heroes da bıtecek dıye duydum.hepsı grevde cunkıııı.

ben bayağı geriden takip ediyorum diziyi:roflol:
daha 2.sezondayım ama bağımlılık yapıyor ...

kızzlaaaaar merhaba ben geldim ay yeni gördüm bu topigi aaaaa
ya kızlar ben desperate hosewives delisiyim anlatamam size bunu ama pushing daisies basladı ve bizim dizimizin saatinde gösteriliyor!!!!!!!
ayol nerde bizim umutsuz ev kadınları ben mi yakalayamıyorum ne oldu
üstelik sezon finali de degildi nereye gitti benim bree 'm
bilen varsa söylesin???????

Ara verilmisti diziye.Iki haftadir bakmamistim basladi mi diye,az önce baktim üc yeni bölüm yayinlanmis bile.En son onuncu bölüm de kalmisti.:teytey:

kızlarrrr sezon finali süperdi ya şo üstüne şokk gecirdim
hele 5 yıl sonrası cok şaırtıcıydı
suzan edım ı öptüüü yaaa mike yokkkfisfisfis

ay suzanın öptüğü adam mıydıı...çok kısa gösterdi ya adam olduunu anlamadım ama mike olmadıını görünce şok oldum..yalnız ensüperi gaby nin çocuklu haliydi:)))çok güldüm yafff

kzılar link falan verecek yokmu internetten izlesek..
bu arada e2 de hersabah saat 11 de 1,sezon var bilğinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…