Desperate housewives

bu akşam yeni sezon var ve 5 yıl sonradan başlıyor
yapımcı Lost'tan ilham almış yani geri dönüşlerle öğreneceğiz 5 yılda neler değiştiğini
ben en çok Gaby'nin iki tombul kızına ve bakımsızlığına bayıldım :)

Bu ne saçma bir sezon başlangıcıdır ya

Biz kaç sezon onlarla ağlayalım gabby kocasına kavuşsun, öbür uzun saçlı(şimdi boyacısının fırçası olan kadın) kadın mike'a kavuşsun diye bölümleri heyecanla izleyelimbenneyaptımki

Onlar 5 yıl sonraya götürsün herşey değişmiş olsun yok öyle yağma:mymeka:

Gabby hemen incelsin o fıçıdan fırlamış kızları anında eritsinler:mymeka:

Mike ölmediyse hemen evine geri dönsün:mymeka:Yada hortlasın gene gelsin bir şekilde:mymeka:

Ay gıcık oldum hala izliyorum ama deli oldum:mymeka:

Bu mahalleye geri dönen sarı cazgır kadının(aını unuttumda:roflol:) yeni kocası baya iyi bir adama benziyor kadını çat diye susturuyor ama bence başka şeyler çıkacak altından o adam tehlikeli biri dediydi dersiniz bakşakkıdı

İzleyince gördüm ölmediğini yav reklam arasında yazdım ben o mesajı

Eferin doğru tahmin canımcım

Adam pisikopat edinin yeni kocası
Eski heyecan sönmüş
Tek breenin hayatı heyecanlı

Gabbi iğrenç olmuş
eski gabi olsun
suzanada o boyacı yakışmadışakkıdı

ahhh mike ahhhhh
gabriel de pasaklı olmuş yaaaaa
breee hep on numara...
amerika daki bizim evin halleri işte..

Bu edinin kocası nasıl biri ya:mymeka:

Geçen bölüm teyzemde akıl sağlığını kaybedip huzun evine gitti dediğinde anlamıştım kesin bizim teyzemizede bişey yapacak diye ki bu bölümde doğum gününü bahane ederek kadını deli gibi gösterdi:a015:

Hayır adam gibi otur kibarlık yap niye uğraşıyosun gücün 70 liklere mi yetiyo :mymeka:

Ben bu hafta seyredemedim ama geçen haftalardan gördüğüm susanla mike, mike kaza yaptığı için ayrılmışlar. Mike bir kadınla bebeğini öldürmüş, bu edinin sarı kafalı kocasıda o kadının kocası aslında. Büyük travmalar geçirmiş kazadan sonra. Kafayı sıyırmış yani.
Mezarlarına gitti ağladı orda. İntikam için gelmiş ama ortalıkda adam kalmıycak onun yüzünden. Doktoru geldi izini bulup Wisteria Lane a. Onu bile öldürdü.
Haftasonju tekrarı olur, bakalım neler olmuş bu hafta?

favori dizilerimden biri ben dayanamayıp netten seyrediyorum baya bi bölüm önden gidio favorilerim linet le gaby çok gülüyorum onlara :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…