harikasın cnm
benim 5 dk alırda çırpması pudingi şantisi süslemesi derken 1,5 ssati buluyor. kekin pişmesi mi 5 dk cnm
burda 8 dk pasta verdı pişme süresi8 dk
buda öyleyse süperrrrrrr
ellerine sağlıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
canım bende buna benzer pasta yapıyorum ama 5 dk kesinlikle sürmüyor 1 saati buluyor yani ama çok lezzetli gözüküyor bunuda deniyecem...cokacimcoook
canımm arkadaşım güzel yazılarından ötürü çok teşekkürler.çok duygulandım.inan duygularımız karşılıklı...
şimdiii pastaya gelince çok güzel görünüyor ellerine sağlık.keki gerçekten tam kıvamında olmuş.tabi bu pastayı değişik krema,puding,çikolata ve meyvelerle yapabiliriz.süsleme mevzusu ise`; krem şantiyi biraz katı tut.krema torbasıyla minik minik sık kenarlarına.
çok teşekkür ederim canım.. yahu keki hazır mı aldın bunu nasıl tutturdun diyorlar.. marifet keki tutturmak gerçekten ve bu pastanın pandispanyası muhteşem.. inan gece yaptım ertesi gün akşam kalmamştı.. bir günde tükendi hepsi.. son dilim tabağını reklamlarda ki gibi çekiştirdik :)
krem şantiyi daha katı tutayım bir dahakine.. yahu ben bunu yaptım.. kremayı sıktım ama krema kaydı kenarlardan aşağı.. üstünde ki şekilli şantisi.. bi türlü süsünü beceremedim.. ama durmak yok denemeye devam :)
sevgiler canım benim..
eneee valla 5 dakkada beşiktaş olmuş
kız ben galatasaraylıyım bunun 5 dakkada gs olanı yok mi:hulya:
ellerine sağlık çok nefis görünüyooŞeniz
hehe:)))sağol canım....paldır küldür yaptığın zaman daha güzel oluyo:)))özenince tutmuyor ne hikmetse.yapyakıştır tak takıştır şekerimzemuszemuskıs alemsin valla
süper görünüyo sende bendensin şipşak
ne varsa onu çırpar koyarım arasına üstüne
pata küte kapatırım keki koyarım masaya
maşallah canım ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?