Kekler - Pastalar DESPO nun 5 dakkada beşiktaş pastası:))FOTOLU

hehe:)))sağol canım....paldır küldür yaptığın zaman daha güzel oluyo:)))özenince tutmuyor ne hikmetse.yapyakıştır tak takıştır şekerimzemuszemus

gerçekten bak doğru dedin
paldır küldür yapılınca daha lezzetli geliyo bana da
onun için pasta börek çörek işine aniden kalkışmayı severim ben
bravoooooo kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bendeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3bak walla cnm çekti şimdiiiii aklıma düşürdün .şu an itibariyle pasta yapıyorum.....

CADIARZU

hımm valla ben krem şanti ve hazır krema falan pek sevmem amaaaaaa...

acelem varken yapmayacağım anlamına da gelmez sırnaşık şey

kekinle ilgili iddialı konuştuğun için bu tarifi deneyebilirim vereliniortak

eline sağlık canım..

canımmm dün rulo pasta tarifini yaptım tekrar.. süsleme konusunda azıcık daha ilerleme kaydettim sanırım :) krema pompasını kullanabildim bu defa :)

krokanlı yaptım.. harika oldu.. dilim fotosuyla beraber nasıl yaptığımı ilgili konuya eklicem.. çoook öptümmm..

ozlemim ellerine sağlık hayatım.....süsleme konusunda ilerleme kaydetmişsin sanki:))))

evet canım kek çok iddialı...garanti veriyorum keke.

eline sağlık.
bugün kocişimin doğum günü tarifi yazdım.
hazır kek yerine kendim yaparım daha güzel olur.
resim çekersem eklerim
teşekkürleropuyorumnanaktan

cok guzel eline saglık cnmcım ...

merak ettim o pastayı tezgahtan nasıl kaldırdın kaydirigubbakcemile3

cok guzel eline saglık cnmcım ...

merak ettim o pastayı tezgahtan nasıl kaldırdın kaydirigubbakcemile3
ben pastayı yaparken kaptırmışım kendimi.aaa bi baktım pasta bitmiş ama tezgahta.zorla uzun bir bıçak ve spatula yardımıyla kaldırdım

ben pastayı yaparken kaptırmışım kendimi.aaa bi baktım pasta bitmiş ama tezgahta.zorla uzun bir bıçak ve spatula yardımıyla kaldırdım

atmaa:mymeka: tezgahdan almadan orda yeyip yutmussundur sen bu pastayi tabaga koymadan, tipinden belli zati, kizlar inanmayin bu despoya profiline resmini koymus bakin görünakannehir

he bu arada ellerine saglik harika görünüyokaydirigubbakcemile5 hani bana:gitme:mafoldumben

klava:bana baksana sennnnnklava: sen benim balık etli,şahane vicudumu kıskanıp durma bakalım.klava:
sağol şekercim Allah iyiliğini versin emi güldürdün beni.keşke yakın olsakta otursak yesek beraberce:))):1hug:

pastamı yaptımmm ama çok yoruldumkafamçokkarıştı
keki çok kabarmadı 2 kere yapmak zorunda kaldım. üst üste koydum..
heryer krem şanti çikolata oldu . süslemesi acele olduğu için pek güsel olmadı .
keşke mutfağın resmınıde çekseydım şuanda belim kopuyo ağrıdan:gitme:

yarencim ellerine sağlık canım.nefis görünüyor.neden kabarmadı acaba?yorulmana üzüldüm.afiyet bal olsun.öptüm canım seni

bılmıyorumkı cnm nıye kabarmadı ? tepsi küçükmü geldiki dedim 2.sini bıraz büyükde yaptım oda kabarmayınca üstüste koydum bnde -tatlicadiarzu-
fırındayken çok güzel kabarmıştı tepsiden taşçak gibiydi ben pişmişmi die açtım daha pişmemiş yumuşakdı. ondan söndü sanırım ben acele ettim
ama tadı çok güzel gerçekten...
a.s.

Son düzenleme:
cok güzel görünüyor canimcokacimcoook
ellerine emegine saglikopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…