- 19 Temmuz 2011
- 1.224
- 814
- 323
- Konu Sahibi sonbaharsonuyok
aah canım memurum ben öyle bir imkanım olsa bir dakika durmam. ama senelerce uğraştım kadro için.Bimer e şikayette bulundugumuzda malesef ki sikayet edeninde adi soyadi kuruma gönderiliyor yani memuriyette böyle.
özel sektorde nasildir bilmiyorum ama.
Dua edin sabredin ben de böyle biseye maruz kalip isten ayrildim.Cunku beni istifa ettirene kadar ugrasmisti.Hatta mudure sikayet ettim ki kadini biliyorlardi mudur bana madem o ugrasior seninle sende onunla ugras dedi bana. Bunu diyen müdür benim icin hicbiseydir allah hepinizi nasil biliyorsa öyle yapsin dedim istifa ettim. Ama hala ahım var o kadina allah iki yakasini bir araya getirmesin!Bana ne mi oldu ordan sonra bikac ay sonra cok cok cok guzel bir iş buldum hemde işkurdan torpilsiz!fabrikaya sigortam işlesin die üretim diye basvurdum alindim 1 ay sonra beni ofise aldilar meslegimde acıkvarmiş ofiste.mavi yakadan beyaz yaka oldum.Yaklasik 2 yil calistim ve hemen hemen 2 yilda 5 6 kere zam aldim abartmiyorum.sonra biri ile tanistim akademisyendi isimi birakmam gerekiyordu mudurume söyledigimde okadar üzuldu ki yapma ne olur dedi dönene kadar yerine kimse almam ben burda oldugum surece geri dondugunde birlikte calisiriz ins. dedi.1 elemanim isten ayriliyor 2 kisi yerine almamiz gerekiyor dedi. Uzulerek ayrildik ama aklima geldikcek o isyerimi arkadaslarimi mudurmu cok özluyor ve guzel hatirliyorum. allah bana cok sukur guzel bi kapi acti o nemrut kadindan sonra.aklimda geldikce beddua ediyorum!
Allah seninde yardimcin olsun.Cok iyi dusun taşin.Huzurun geri gelmeyecekse ayril ordan arkadasim.hastalanmaya deymez.
her saniyem ah la beddua ile geçiyor. rabbim sorsun rabbim tez zamanda sorsun