Aslında kızım var ailem destek uzmandan da destek aldım bir süre fakat yine eskiye döndüm söz konusu o olunca herşeyine inanıyorum zor durumda kaldığında üzülüyorum.dediğiniz okadar doğru ki kendime yazık ediyorumsiz bir boşluktasınız şuan.o güzel sözlere kanmayın kendinize yazık etmeyin.
Aslında bende kadını huzursuz etmek için görüşmeye başladım bana yaşattığını kendi de yaşasın istedim oldu da ama bana hiç bir artısı olmadı kendimi sürekli aynı şeyleri düşünmekte alamıyorum düşündükçe de mutsuzluğum artıyorOhhh adama bak 2 kadınıda elinde tutuyor. Sizde buna izin veriyorsunuz.Sizi sevseydi başkasına gidermiydi,siz hala ona inanmaya çalışıyorsunuz.Yazık değil mi size.Kendinize bunu neden yapıyorsunuz?
Demek ki iyileşememişsiniz.Aslında kızım var ailem destek uzmandan da destek aldım bir süre fakat yine eskiye döndüm söz konusu o olunca herşeyine inanıyorum zor durumda kaldığında üzülüyorum.dediğiniz okadar doğru ki kendime yazık ediyorum
Valla kimseye bir şey olmaz. Olan size olur, daha fazla yıpranırsınız. Adam size ihanet edip bundan pişman olmamış ki.O kadının yanına gitmiş. Böyle yaparak adamın ekmeğine yağ sürüyorsunuz farkında mısınız? Zaten boşanmışsınız,her türlü iletişimi kesin.Herşeyden önce kendi değerinizi bilin.Aslında bende kadını huzursuz etmek için görüşmeye başladım bana yaşattığını kendi de yaşasın istedim oldu da ama bana hiç bir artısı olmadı kendimi sürekli aynı şeyleri düşünmekte alamıyorum düşündükçe de mutsuzluğum artıyor
Sizi sevseydi,diğer kadın olmazdı!!!o diğer kadınla birlikte ama beni sevdiğini söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?