Desteğe ihtiyacım var

Cuma akşamı sapıttım biraz, iş yerinden bir arkadaşımın evinde toplandık, hanımlar bir araya gelince ipin ucu kaçtı tabi :56:

Bugün devam ettim ama tek kaçamağım bir şekerli çay içmek oldu, dayanamıyorum tatlandırıcının iğrençliğine yaa

Terazide bir değişliklik yok gibi 1 kilo inmiş sadece o da sudur, ödemdir vs..

Devam edeceğim bakalım ne olacak. Sende bırakma işin peşini, devam :) bu geceden başla bence :52:

şeker konusunda rahatım şekeri hayatımdan çıkardım şekerli çay içemem zaten 0 şeker takılıyorum :) ama ekmek ve hamur işlerine dayanamıyorum. birde eltilerimle aynı apartmanda oturuyoruz hergün biri kahvaltıya çağırıyo yesen bi türlü yemesen başka :S of ya nasıl zayıflayacam eteklerimin içine giremedim iyice sinirim bozzuldu :(

günaydın arkadaşlar sabah menüm
2 grisini
4 zeytin domates salata bir yumurta omleti
kararlıyım bu işi başarıcam :)

O yüzden sık ve az yemeye çalışıyorum ama midem hamur işine o kadar alışmış ki doymuyorum.

İki haftada ne kadar gelişmen var, memnun musun diyetinden

ilk 5 günde 1.5 kilo verdim sonra kilo verdim sonra hasta (adet) oldum falan öyle biraz asmak zorunda kaldım diyeti :)
Diyetimden çok memnunum ya bazen yediklerm fazla bile geliyo ama alışana kadar biraz zorluk çektim açıkcası... Günde 2.5 litre suda da biraz zorlanıyorum bide her sabah sıcak limonlu su iç dedi diyetisyen yağ yakımını kolaylaştırıyomuş :)

günaydın arkadaşlar sabah menüm
2 grisini
4 zeytin domates salata bir yumurta omleti
kararlıyım bu işi başarıcam :)

ilk 5 günde 1.5 kilo verdim sonra kilo verdim sonra hasta (adet) oldum falan öyle biraz asmak zorunda kaldım diyeti :)
Diyetimden çok memnunum ya bazen yediklerm fazla bile geliyo ama alışana kadar biraz zorluk çektim açıkcası... Günde 2.5 litre suda da biraz zorlanıyorum bide her sabah sıcak limonlu su iç dedi diyetisyen yağ yakımını kolaylaştırıyomuş :)

Hepimize kolay gelsin

Bir değişiklik yok bende ama devam =))))

Back
X